• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Merhaba kizlar...

Inanirmisiniz bende hala heycan yok.. sanki rüya gibi, saka gibi..annemde "gelin böyle rahat mi olur" deyip duruyor dalga geciyor benimle resmen.

Yengemler geldiler hafta sonu,beraber son bir yemek yiyelim diye. Kendimi cok zor tuttum, bu son pazarim, bu son yemegim, bu son bulusmamiz dedim kendime hep.
GÜldük eglendik, nasil birakirsiniz bizi dediler... Zor tuttum kendimi cok zor.. Baska zaman hic tutamazdim kendimi. Ama annemin üzülmesine dayanamam..
Sanirim ben kina'da cok fena patlayacagim...

Ama artik "SON'lari" düsünmek istemiyorum.. yoksa ben cok kötü olurum, cok duygusalim bide dayanamam. Surda ucmama 4gün kalmis.. heycan sifir... belki hazirliklar baslayinca benimde heycanim gelir..

aynen ya ınsn gıdecegı ana kadar ınanamıo heralde bende ole hıc heyecan yok cunku hayal gıbı gelıo sankı şaka gıbı ev tutuldu esyalar geldı nıkaha az var ama hala ınanamıyrm bende kınada cokaglıcam gıbı cunku buaralar cok duygusallastım :kedi:

mutululukrecetem en yakınlarda sırada sen varsın sıkma canını ben 26 yaşımdayım birgün olsun yani bi amcamlarda dayımlarda annemsiz yatmış değilim ankaradan edirneye gidiyorum beni görün teselli bulun ve ben çok sulu gözlüyüm sıkma canını sen üzülünce anacığında üzülür kimler üzülmüyorki ama hayatını kanunu bu herşey hakkında çok güzel olacak buna inan ve o son dedigin seyleri iyi değerlendir canım

mutululukrecetem en yakınlarda sırada sen varsın sıkma canını ben 26 yaşımdayım birgün olsun yani bi amcamlarda dayımlarda annemsiz yatmış değilim ankaradan edirneye gidiyorum beni görün teselli bulun ve ben çok sulu gözlüyüm sıkma canını sen üzülünce anacığında üzülür kimler üzülmüyorki ama hayatını kanunu bu herşey hakkında çok güzel olacak buna inan ve o son dedigin seyleri iyi değerlendir canım

canimsin kader ablamŞeniz
haklisin hemde cok, ama insan iste sulu gözlü olunca zor tutuyor kendini...
En son üzmek istedigim kisi zaten annem,..
hakkimizda hayirlisi olsun ablacim, annelerimiz mutlu oldugumuzu gördüklerinde zaten bütün üzüntüleri unutacaklardir..

anam bu kızlara ne oldu nerdesiniz fmk ,tatlış kız parpalım anam özletiniz kendinizi ha

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

ayyyyy kızlar listemizin son halini bulamadım bulan varsa bi ekleyin anacım 1 ağustostakileri 9 gün kalmış anacım yaaaaaaaaa allah yardımcımız olsun ayyy nedense kendimi bir anda kesilecek kurban gibi hissettimkaydirigubbakcemile3

ben geldimopuyorumnanaktan....antalya ya gittik,geldikkaydirigubbakcemile4...nikahım kıyıldı,aile cüzdanını benkaptımzemuszemus..ayağına da ben bastım..:lepi:.zaten başka bir ihtimal olamazdı..:olmaz:.beyaz eşyalar alındı,oturma odası ve yatak odası da alındı.kaydirigubbakcemile5..gerisi duruyor...perdeler ,halılar,salon takımı,yemek odası..evlendikten sonraya kaldı..CADIARZU

ben geldimopuyorumnanaktan....antalya ya gittik,geldikkaydirigubbakcemile4...nikahım kıyıldı,aile cüzdanını benkaptımzemuszemus..ayağına da ben bastım..:lepi:.zaten başka bir ihtimal olamazdı..:olmaz:.beyaz eşyalar alındı,oturma odası ve yatak odası da alındı.kaydirigubbakcemile5..gerisi duruyor...perdeler ,halılar,salon takımı,yemek odası..evlendikten sonraya kaldı..CADIARZU

Hayirli olsun canim benim, mutluluklar dilerim.. nasil güzel antalyam begendin mi zemuszemus

en önemli esyalari almissiniz zaten, hersey zamanla yavas yavas olur dügünden sonra

antalya da güzelde biz ilçesinde olacağımız için ...yeşillik ve deniz çok hoş.. bakalım ben ilçesiye nasıl alışaşacağım..sevdiğim için fedakarlık yapıyorum....
sen ne yaptın? senin işler ne durmda?
fmk nerdesin?kader ben geldim sen de yoksun..senağlama..

ilceside güzeldir ya, en azindan daha sakin olur sırnaşık şey

benim son üc günüm.. yarin valizleri tekrar elden gecirecegim.. gelinlik ayakkabisi almistim onlarida yerlestirmem lazim, sonra ver elini antalya opuyorumnanaktan

askim bizi alacakmis havaalanindan zemuszemus

selam kızlar.benim düğünümde 08/08/2009 tarihinde.bende çok heyecanlanıyorum.zaman yaklaşıyor.herkese mutluluklar diliyorum şimdidennnnnn...

ilceside güzeldir ya, en azindan daha sakin olur sırnaşık şey

benim son üc günüm.. yarin valizleri tekrar elden gecirecegim.. gelinlik ayakkabisi almistim onlarida yerlestirmem lazim, sonra ver elini antalya opuyorumnanaktan

askim bizi alacakmis havaalanindan zemuszemus

sende ev hazırlığını yaparsın...az kaldı... senin nikah olmuşmuydu?

Back