How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

liste fiyati 82 tl mis.

matbaci nisanlimi taniyormus herhalde 100 tane davetiye hediye edecek diye tahmin ediyoruz ;-)
bundan önce nisanlim is arkadasi da bastirmis orda 100 tane ikrami olmus insallah bize de öyle bir kiyagi olur. 400 yerine 300 siparis verdik.

İstanbuldayım şu an ve herşey super gidiyor, nikah için elbisemi aldım, gelinliğime karar verdim, mobilyalar alındı, nikah içim günümüzü aldık 16 Temmuzda EVET dicez inşallah allaha şükür herşey yavaş yavaş hal oluyor :))

bir çok işini hallemişsin...mobilya gelinlik elbise seçimikafamçokkarıştı emiminki çok yorulmuşsundur..ama bunlar tatlı yorgunluklar....nikah tarihde alınmış...:lepi:gelinliğinin hazır mı dikilecek mi?

İstanbuldayım şu an ve herşey super gidiyor, nikah için elbisemi aldım, gelinliğime karar verdim, mobilyalar alındı, nikah içim günümüzü aldık 16 Temmuzda EVET dicez inşallah, davetiyeler basıldı allaha şükür herşey yavaş yavaş hal oluyor :))

arzu hos geldin canim. Cok mutlu oldum seni burda tekrardan gördügüm icin. Senin haberin yok ama seni dualarla ugurladik..

Masallah kisa zamanda esya yi bile hal etmisiniz

liste fiyati 82 tl mis.

matbaci nisanlimi taniyormus herhalde 100 tane davetiye hediye edecek diye tahmin ediyoruz ;-)
bundan önce nisanlim is arkadasi da bastirmis orda 100 tane ikrami olmus insallah bize de öyle bir kiyagi olur. 400 yerine 300 siparis verdik.

inşallah dediğin gibi olur ...zemuszemus

bir çok işini hallemişsin...mobilya gelinlik elbise seçimikafamçokkarıştı emiminki çok yorulmuşsundur..ama bunlar tatlı yorgunluklar....nikah tarihde alınmış...:lepi:gelinliğinin hazır mı dikilecek mi?

Evet yorgunum ama gerçekten tatlı yorgunluk bu, nişanlım her konuda yardımcı oluyor sağolsun. Gelinlikde dikilcek provalarda resimleri atarım inşallah :)))

arzu hos geldin canim. Cok mutlu oldum seni burda tekrardan gördügüm icin. Senin haberin yok ama seni dualarla ugurladik..

Masallah kisa zamanda esya yi bile hal etmisiniz

Cok saolun ya kızlar :)) Ya evet kısa zamanda herşey hal oldu çünkü interneten bağa araştırdım ne istediğim hangi modeli düşündüğümü o yüzden herşey kolay seçildi :D Allaha şükür de aradığımı buldum :))

Eklentiler

• $20062009165.jpg
    $20062009165.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $20062009167.jpg
    $20062009167.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 20
arzucum masallah önce önce söylim sen cok güzel bir bayansin... sonra, nikah icin sectigin elbise iyi secmisin amacina uygun :-)
ayakkabilarinda uyumu tatisilmaz... sana tavisyem albüm yap bunu :-))

tesekkürler resimini paylastigin icin

arzu elbiseni ayakkabılarını beğendim..sende çok şekersin...düğünümüz aynı gün...bir tanesi 1ağustos izmir 3ağus.antalyada...

Ben dusa... bu pazar gecelerini sevmiyorum
gece yarisina kadar bir sag bir sol dönerim uyumak icin
kalkmaya yakinda dalarim uykuya

Ben dusa... bu pazar gecelerini sevmiyorum
gece yarisina kadar bir sag bir sol dönerim uyumak icin
kalkmaya yakinda dalarim uykuya

bende öyle oluyorum...hafta sonu uyuyunca pazar akşamı uyuyamıyoz...daha bende duşa giricem...çok güzel hareketlere bakıyom bitsin bende giricem...

kızlar iyi geceler sizlerden bir ricam var haberlerde izlemişsinizdir ankarada kızılcahamamda bir kaza oldu yaralanalar içinde bir yakınımız var kolu omuzundan itibaren kopmuş dikilmiş şuan durumu çok şükür aldığımız bilgilere göre iyi ama dualara ihtiyaçı var sizlerden de dualarınızı bekliyorum tatlırüya dedigin gibi müslümanın müslümana duası kabul olurmuş teş kızlar duyarlı olduğunuz bildigim için yazdım çok sagolun ama her günün kıymetini bilelim ve şükür edelim çünkü herşey gelip geçiçi ...

kızlar iyi geceler sizlerden bir ricam var haberlerde izlemişsinizdir ankarada kızılcahamamda bir kaza oldu yaralanalar içinde bir yakınımız var kolu omuzundan itibaren kopmuş dikilmiş şuan durumu çok şükür aldığımız bilgilere göre iyi ama dualara ihtiyaçı var sizlerden de dualarınızı bekliyorum tatlırüya dedigin gibi müslümanın müslümana duası kabul olurmuş teş kızlar duyarlı olduğunuz bildigim için yazdım çok sagolun ama her günün kıymetini bilelim ve şükür edelim çünkü herşey gelip geçiçi ...

çok geçmiş olsun...allah onu ailesine sevdiklerine bağışlasın...dualarım sizinle...dediğin gibi her günün kıymetini bilip şükretmeliyiz..bugün varız ama yarın ne olacağımız belli değil....
kader yanlış hatırlamıyorsan bugün sınavın vardı... umarım iyi geçer...

kader dua ettim insallah bir faydasi olur

ne sinir oldum yine ya biktim be ne uyusuk adama cattim.. nezamandan beri diyorum davetileri erkenden bastirt almanyaya da gelecek daha yetismiyor sonucta bende temmuz ortasi türkiyede oluyorum. Haziran basinda bastiracak ti güya.. simdi de matacinin makinesi bozulmus bekle annem bekle her b. k bizi buluyor .Bi isimizde düzgün gitsin yok ila bir sey cikiyor ama bunda nisanlimin sucu büyük oyalnadi durdu oyalandi durdu uyusugun teki hasta ediyor beni.. Yapacagin isi sip sak yap daha nolur yani.
Beliyorum sirada ne var bu sefer ne cikacak diye. Ben söylim bu sefer gelinlik kargoda kaybolur... Sonra gelin almaya gelirken araba yoldan cikar (allah korusun tabi) ama bunlar olsa hic de sasmam hii bide ayakkabinin topugu kirilsa mesela bu da bir alternativ. Buraya yaziyorum stress atiyorum bagislayin beni kizlar

adasim gelin sacini acik istiyorsun ya cokkk harika modeller buyur... bende kina icin düsüne bilirim aslinda :-)

[/QUOTE]

Back