• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Ayı Anneleri buraya:))

kartanem89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
52
0
86
36
İstanbul
kıslar 17.haftamdayım allahım izin verirse aralık ayında doğum yapıcam .çok mutluyum kızım olucak inşş.şimdiden ona kıyafet almaya başladıkkaydirigubbakcemile3 harika bi duygu anne olmak şimdiden böyleysem kendimi aralık ayında düşünemiyorumhihoyyythihoyyyt

selam ben de 19. haftamdayım aralık başı gibi inşallah anne olacağım. şimdiden heyecanlıyım yerimde duramıyorum, Allahım hepimize sağlık sıhhat hayırlı bebekler nasip etsin..

kıslar bende aralık annesiyim 17 haftalık hamileyim allahın izniyle aralıkta doğum yapıcam allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

merhaba güzel anne adyları bende aralık annesiyim 17 .haftadayım aralık sonunda oğluma kavuşcam hepimizin bebekleri sağlıklı sıhatli olur inşallah

merhaba ben de 16 + 1 günlük hamileyim aralık sonu anne olacağım daha bebeğimin cinsiyeti kesinleşmedi. ikili tamamanın sonuçları çok iyi değildi trisomy 21 riski 1:134 çıktı.iki gün sonra üçlü tarama yaptıracağım dualarınızı eksik etmeyin inşallah herkesin bebeği de sağlıklı olur.

kızlar bende 20 haftadayım benimde inşallah kasımın sonnunda veya aralık başında oğlum olucak inşaallah ALLAH olmayanlarada versina.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba ben 20 haftalık hamileym aralığın ilk günleri kızımı kucağıma alıcam.allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhabalar bende aralık annesıyım13 aralık benımde oglum olacak bu aralık ayı oglan ayı galıba cogunluk erkek bebek beklıyoropuyorumnanaktan

Bende 20.haftadayım aralık ilk haftasında doğum bekliyoruz.allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

merhabalar bende aralık annesıyım13 aralık benımde oglum olacak bu aralık ayı oglan ayı galıba cogunluk erkek bebek beklıyoropuyorumnanaktan

canım benimde oğlan 13 aralık doğumum allah oğluşlarımızı sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba kizlar bende 20+3 gunluk hamileyim araligin 3 de kizimi kucagima alacagim insallah darisi cocuk isteyen herkese...

26 haftalık hamileyim..Dr. doğum tarihi 6 aralık dedi ama bilemiyorum. kasım sonu aralık başı gibi bekliyoruz oğlumuzu inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Allah herkese bu mutlululğu yaşamayı nasip etsin..

selam aralık anneleri bende 24+ 4 aralık 17 benimde doğum tarihi erken gelmesse oğlum çok heyecanlıyım bende onu sabırsızlıkla bekliyorum ve daha hiç bi şey almadım.

merhaba kızlar bende aralık sonu oğluşuma kavuşcam inşallah 27 yada 24 gibi allah hepimize yardım etsin sağlıcakla bebeişlerimize kavuşuruz inşallah

Back