• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Ya o diyet bolumu sohbet gibi beni sarmadi vakit acisindanda uymaz burda gaza gelelim nolurrrr kac kisi kilo verecksek liste yapalim falan haftalik tartilalim kurtulalim su kilolardan

Asi olan kimdi okudm ama unuttum gecmis olsun muzeyyen hayirli olsun masaniz eminim
Sevecektr sevgi dun okudum ama yazamadim bir muddet ev isini salla arkadasim ya ben 1 gun yemek 1 gun temizlik diye programladim yoksa hepsi olup minayla ilglnmmk olmaz tv mumkun oldgnca karsisina koymuyorum ama hic acmyrmda degil tv yi baby tv aciyorum bazen ama gunde toplam 1 saati bulmaz tv seyretme suresi bazi gun 10 dk bazi gun hic acmiyorum hic yapamazdan al disari bir turla gel temiz hava alsin rahat uyusun Toz hep oluyor ev o rahatsiz edici tozuda mina yatinca aliyorum hergun sende yattiginda is yapmaya calis arkdsim gece 3 te utu yaptgm yada toz aldgm oluyor napalim yetmyr vakit

Naparsiniz bige seveyim onun davetiyesini ben

napalım müthiş başım ağrıyor mal gibi oturuyorum bir yandan plan yapmaya çalışıyorum ama olmuyo :50:

Ya o diyet bolumu sohbet gibi beni sarmadi vakit acisindanda uymaz burda gaza gelelim nolurrrr kac kisi kilo verecksek liste yapalim falan haftalik tartilalim kurtulalim su kilolardan

günlük yediklerinizi yazın ben hepinize yuuuh çekeyim :60: bana kim yuh çekecekse tabii :35: olsun benim bahanem var morbidim ben :51:

Sevgili arkadaşlarım bekliyoruz

Eki Görüntüle 112944

çok güzel olmuşş . yaa ne zaman büyüdü bunlar yaaa..

bu akşam mecbur evdeyiz canım evi süslüycem. pastanın yanında ikram edeceklerimi hazırlıycaz annemle. iş çok yani. perşembe çalışırcam yine akşam üstü 4-5 gibi giderim sanırım.

ne sen soor ne ben anlatayım anlatırsam dün akşamı bir daha yaşarım canım:14:

oo daha çok işin var .. bende nasıl yapacam onu düşünüyorum .. izin alırım büyük ihtimalle ..

Sabah kahvalti ogle yulafli biskuvi birazdan yine biskuvi yerim buyuk ihtimal acikip ya ben cok dengesiz beslenyrmmmmm :(((

bisküvi yerine şimdi hazır acıkmadan git bir meyve ye hadi bakalım :34: bunca yıllık uzman diyet yapıcı var karşında :51: bundan sonra sağlıklız beklenecek gibi olduğunda minaya örnek olmakta olduğunu düşün... eminim elin farklı şeylere uzanmaya başlayacaktır :13:

Bige helal olsunn okuldakilere ve onlari tesfik ettiren sana :16:

sağolasın canım :17:

Ben kis meyvalarindan hicbirini yemiyorum ya :( sevmyrm mina yerken o saatdr yemek ve ara ogunler yesem meyva yogurt is bitecek ama ben meyva ve yogurt yiyemiyorum oglende evde bana yemek yok zaten aksam olursa sukrediyoruz :)))

sağol canım
benim iznim de kalmadı :25:

benim bide eşimin d.günü yaklaştıı için ona da hazırlık yapıyorum .. 1 hafta var aralarında .. 28.12 doğumlu çok istedi oğluşunda ogün doğmasını ama işte kısmet..
kafamda bir sürü fikir var .. hem oğluş için hemde eşim için .. inşll hepsini yapabilirimm..

Ben kis meyvalarindan hicbirini yemiyorum ya :( sevmyrm mina yerken o saatdr yemek ve ara ogunler yesem meyva yogurt is bitecek ama ben meyva ve yogurt yiyemiyorum oglende evde bana yemek yok zaten aksam olursa sukrediyoruz :)))

havuç? önceden soy kutuya koy git gel kemir :27: hem çok da tok tutar hem dişlerini de kaşımış olursun :35:

benim bide eşimin d.günü yaklaştıı için ona da hazırlık yapıyorum .. 1 hafta var aralarında .. 28.12 doğumlu çok istedi oğluşunda ogün doğmasını ama işte kısmet..
kafamda bir sürü fikir var .. hem oğluş için hemde eşim için .. inşll hepsini yapabilirimm..

allah gayret kuvvet versin nevracım inşallah yaparsın inşallah hepimiz gönlümüzden aklımızdan geçen her şeyi en mikemmel şekilde yapabiliriz :24:

geldim kızlar ancak oturma odasını temizleyebildim birde çorba yapabildim:)))halıları süpürdüm kaldırdım koltukların altını üstünüde temizledim ohh yarında salonu temizlicemöle öle gider akşama kadardakalan işlerimi yapsam biter heralde 2güne sizler ne yaptınız:))

geldim kızlar ancak oturma odasını temizleyebildim birde çorba yapabildim:)))halıları süpürdüm kaldırdım koltukların altını üstünüde temizledim ohh yarında salonu temizlicemöle öle gider akşama kadardakalan işlerimi yapsam biter heralde 2güne sizler ne yaptınız:))

şahsen dakika sayıyorum

bende varım yine almaya başladım çünkü
5 kilo veresim var :)

havuç? önceden soy kutuya koy git gel kemir :27: hem çok da tok tutar hem dişlerini de kaşımış olursun :35:

allah gayret kuvvet versin nevracım inşallah yaparsın inşallah hepimiz gönlümüzden aklımızdan geçen her şeyi en mikemmel şekilde yapabiliriz :24:

Nevra ve Bige hiç canınızı sıkmayın hallederseniz
ayrıca olduğu kadar oluversin herşey mikemmel olmak zorunda mı?????

daha ne olsun :8:

pelin gitme canım ne yapcan yabancı topiklerde burda hallederiz beraber
çok güzel olmuşş . yaa ne zaman büyüdü bunlar yaaa..

oo daha çok işin var .. bende nasıl yapacam onu düşünüyorum .. izin alırım büyük ihtimalle ..
allah hepimize kolaylık versin inşallah içimize siner herşey
ne güzel arka arkaya iki kutlama ama yorucu da olur tabi.

ay havuç delisiyim ben günde 1 kilo yediğim oluyor hele berkaya hamileyken abartmıştım herkes çocuklar duymasındaki havuç gibi birşey olacak bu çocuk diyordu:))
bende varım yine almaya başladım çünkü
5 kilo veresim var :)

Nevra ve Bige hiç canınızı sıkmayın hallederseniz
ayrıca olduğu kadar oluversin herşey mikemmel olmak zorunda mı?????

di mi ama yaa.. ben de şimdi süsleri aldırdım kemeraltından bakalım inşallah becerebilirim süslemeyi.

Back
X