Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naparsiniz bige seveyim onun davetiyesini ben
Ya o diyet bolumu sohbet gibi beni sarmadi vakit acisindanda uymaz burda gaza gelelim nolurrrr kac kisi kilo verecksek liste yapalim falan haftalik tartilalim kurtulalim su kilolardan
bu akşam mecbur evdeyiz canım evi süslüycem. pastanın yanında ikram edeceklerimi hazırlıycaz annemle. iş çok yani. perşembe çalışırcam yine akşam üstü 4-5 gibi giderim sanırım.
ne sen soor ne ben anlatayım anlatırsam dün akşamı bir daha yaşarım canım![]()
çok güzel olmuşş . yaa ne zaman büyüdü bunlar yaaa..
oo daha çok işin var .. bende nasıl yapacam onu düşünüyorum .. izin alırım büyük ihtimalle ..
Sabah kahvalti ogle yulafli biskuvi birazdan yine biskuvi yerim buyuk ihtimal acikip ya ben cok dengesiz beslenyrmmmmm((
Bige helal olsunn okuldakilere ve onlari tesfik ettiren sana![]()
sağol canım
benim iznim de kalmadı![]()
Ben kis meyvalarindan hicbirini yemiyorum yasevmyrm mina yerken o saatdr yemek ve ara ogunler yesem meyva yogurt is bitecek ama ben meyva ve yogurt yiyemiyorum oglende evde bana yemek yok zaten aksam olursa sukrediyoruz :)))
benim bide eşimin d.günü yaklaştıı için ona da hazırlık yapıyorum .. 1 hafta var aralarında .. 28.12 doğumlu çok istedi oğluşunda ogün doğmasını ama işte kısmet..
kafamda bir sürü fikir var .. hem oğluş için hemde eşim için .. inşll hepsini yapabilirimm..
geldim kızlar ancak oturma odasını temizleyebildim birde çorba yapabildim:)))halıları süpürdüm kaldırdım koltukların altını üstünüde temizledim ohh yarında salonu temizlicemöle öle gider akşama kadardakalan işlerimi yapsam biter heralde 2güne sizler ne yaptınız:))
Ya o diyet bolumu sohbet gibi beni sarmadi vakit acisindanda uymaz burda gaza gelelim nolurrrr kac kisi kilo verecksek liste yapalim falan haftalik tartilalim kurtulalim su kilolardan
havuç? önceden soy kutuya koy git gel kemirhem çok da tok tutar hem dişlerini de kaşımış olursun
allah gayret kuvvet versin nevracım inşallah yaparsın inşallah hepimiz gönlümüzden aklımızdan geçen her şeyi en mikemmel şekilde yapabiliriz![]()
geldim kızlar ancak oturma odasını temizleyebildim birde çorba yapabildim:)))halıları süpürdüm kaldırdım koltukların altını üstünüde temizledim ohh yarında salonu temizlicemöle öle gider akşama kadardakalan işlerimi yapsam biter heralde 2güne sizler ne yaptınız:))
pelin gitme canım ne yapcan yabancı topiklerde burda hallederiz beraberYa o diyet bolumu sohbet gibi beni sarmadi vakit acisindanda uymaz burda gaza gelelim nolurrrr kac kisi kilo verecksek liste yapalim falan haftalik tartilalim kurtulalim su kilolardan
allah hepimize kolaylık versin inşallah içimize siner herşeyçok güzel olmuşş . yaa ne zaman büyüdü bunlar yaaa..
oo daha çok işin var .. bende nasıl yapacam onu düşünüyorum .. izin alırım büyük ihtimalle ..
ne güzel arka arkaya iki kutlama ama yorucu da olur tabi.benim bide eşimin d.günü yaklaştıı için ona da hazırlık yapıyorum .. 1 hafta var aralarında .. 28.12 doğumlu çok istedi oğluşunda ogün doğmasını ama işte kısmet..
kafamda bir sürü fikir var .. hem oğluş için hemde eşim için .. inşll hepsini yapabilirimm..
ay havuç delisiyim ben günde 1 kilo yediğim oluyor hele berkaya hamileyken abartmıştım herkes çocuklar duymasındaki havuç gibi birşey olacak bu çocuk diyordu:))havuç? önceden soy kutuya koy git gel kemirhem çok da tok tutar hem dişlerini de kaşımış olursun
allah gayret kuvvet versin nevracım inşallah yaparsın inşallah hepimiz gönlümüzden aklımızdan geçen her şeyi en mikemmel şekilde yapabiliriz![]()
bende varım yine almaya başladım çünkü
5 kilo veresim var :)
Nevra ve Bige hiç canınızı sıkmayın hallederseniz
ayrıca olduğu kadar oluversin herşey mikemmel olmak zorunda mı?????
daha ne olsun![]()