• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

hay maşallah :nazar:
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 2 ziyaretçi)

b_i_o,*YAĞMUR*+,Nilguni+,peluse+,Tweety75+,babyroze+,smmm06+,crstal18,serinus+,karanfil81+,frezya_tg+,

selam kızlar bu sabah 1 yaş aşımız vardı 2 tane bacaktan inş. ateş yapmaz :97:
oğluşum 11 kilo olmuş boyu 76 cm.yalnız hala ek gıda sorunumuz var yeni başladık ek gıdaya
:19:

1....mehtap temizlik yapacak güneş durmuyor
2....yasmin ütü yapacak içinden gelmiyor samsuna gidecek
3....sibel ateş ölçer alacak karar veremiyor
4....nilkün beni sevmiyor bana manyak dedi
5....bige zaten sevmiyorum dedi
6....yasmin dövdü onları
7....ben de sizi sevmiyorum dedim
8....1 sene önce bugün yağmur nisa doğdu
9....nazanın test sonuçları biraz kötü çıkmış bir ay sonra tekrar ölçülecek smear testşi de yapılmış 17 sinde sonuç alınacak
10....bigelerin okuldan para toplanmış lcw sweat shirtler alınacakmış çocuklara
11....gökten 3 elma düşmüş
12....bitti

hay allah razı olsun melikecim senden.

1..mehtap üzme güneşimi boşver işi gücü ah evde kuzumun yanında olsam da keşke temizlik kenarda dursun.
2..yasemiiin eminim çok sürmez bu isteksizlik birazdan normale dönersin sen hamiş atom karıncam. bu arada haktan kuzusu daha iyiymiş dün yazmışsın sevindim canım. atlatın artık şu hastalığı artık yaa.
3..ben taa ayberkin bebekliğinde almıştım eczaneden 10-15 tl mi neydi markasını hatırlamıyorum şimdi ama çok da iyi çıktı valla. koltuk altından onla ölçüyoruz.

4.5.6.7melikee nilkün ve bigenin seni sevmemeleri konusunda birşey diyemiycem ben de sevmiyorum zaten yasemin isterse beni de dövebilir ben de onu döverim :38:aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşlarımla.:76: umarım sen de beni sevmiyorsundur.

9. Nazanım çok geçmiş olsun ben temiz sonuçlar alacağına eminim canım. bizi habersiz bırakma.
10. Bige sizin okula :46: çok sevindim bu habere.

ben de dün akşam oğluşun doğum günü hediyesini aldım sonunda. fisher price aktivite masası kimse de yoktur eminim:9: çok değişik bir hediye oldu:9: zürafa doğumgününe yetişmeyeceği için vazgeçtim. chicconunki sadece ing. ve italyanca olduğu için vazgeçtim. ve nasıl olduysa kendimi tuttum ve kaldırdım. gününde vericem bugün de sabredebilirsem. bir de fisher price eğitici müzik çalar beğendim onu da amcası alacak oğluşa :21:

Son düzenleme:
yarın ilk işin gitçem :52:
çok merak ediyorum göstercekmi kendini fasülye :97:
öğrenirsem pazartesi gelince söylerim :23:
çatlayın o kadarcık daha bişey olmas :9:

he yok öyle yağma ben raarım akşama dayanamam

nice mutlu , sağlıklı , uzun ömürler diliyorumm .. aşınız da inşll. ateş yapmamıştır.

her sabah aynı duygularla evden çıkıyorum .. :14: :14:

edacığım çok geçmiş olsun .. inşll. önemli bişey değildir.

canancım nice mutlu yıllara ...

yağmur güzel prensess .. sağlıkla , mutlulukla dolu uzun ömürler diliyorum sana ..
rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni ... ,

nazan çok geçmiş olsun .. hamilelik sonrası kanda bazı değerlerişn yüksek çıkması normalmiş. İnşll. önemli bişey değildir. sıkma canınn. çok geçmiş olsun ..

Herkese günaydınnnn ..yada tünaydınn .. dün çok yoğundum bugünde öyle ..akşamda 18:30 çıktım işten 19:15 gibi evde oldum .. burak geç geldim diye tavır yaptı bana .. annem gittikten sonra bile bir süre bakmadı bana, sonra barıştık.. oynadık çok az tabi uykusu geldi hemen .. uyuttum bende .. çok az sevebildim dün akşam oğluşumu .. allahım 15 gün sonra hep bu saatte evde olacam .. :14: :14:

bende bu sabah manyaklaştım
depresif bi halim var, Allah hayırlara çıkarsın

1....mehtap temizlik yapacak güneş durmuyor
2....yasmin ütü yapacak içinden gelmiyor samsuna gidecek
3....sibel ateş ölçer alacak karar veremiyor
4....nilkün beni sevmiyor bana manyak dedi
5....bige zaten sevmiyorum dedi
6....yasmin dövdü onları
7....ben de sizi sevmiyorum dedim
8....1 sene önce bugün yağmur nisa doğdu
9....nazanın test sonuçları biraz kötü çıkmış bir ay sonra tekrar ölçülecek smear testşi de yapılmış 17 sinde sonuç alınacak
10....bigelerin okuldan para toplanmış lcw sweat shirtler alınacakmış çocuklara
11....gökten 3 elma düşmüş
12....bitti

e manyaksın ama ya
baksana :36:

işte bu süper :52: :52:

ben şimdik ne alacam tulummu , çıtçıtlı badimii .. :26:

yasemincim hadi hayırlı haberlerle gel . rabbim gönlüne göre versin..

sanırım tulum
duruma göre çıtçıtlı body
listenin son haline göre konuşuruz yine

BuldumBuldum.com - Rotating Photo Cube

eşimin doğum günü geliyoo ( 28 aralık ) ek hediye olarak bunu almayı düşünüyorum nasıl ..

süpermiş

:9:saol canım teşekkür ederim

iyiki doğdun yağmur nisaaa iyiki doğurduk sizlerii :21::21:

ben kaçar kuzuya gidiom:52:

hadi güle güle, öp kuzuyu yerime hatta mıncıkla

Selaaaaammm kızlaaar...
selam müzeyyen
ne sorcam ya kaç gündr unutuyorum
paşa ne yaptı emmeyi tamamen bıraktı mı?

oğluşum 11 kilo olmuş boyu 76 cm.yalnız hala ek gıda sorunumuz var yeni başladık ek gıdaya

maşallah paşayaa .. inşll. ateş yapmaz canımm .. ek gıda konusuna gelince bizimki de bu aaralık yemeği bıraktı .. sıkıldı haralde.. :50:

hadi geçmiş olsun, inşallah sorunsuz atlatırsınız
maşallah oğluna Selver :nazar:

hay allah razı olsun melikecim senden.

1..mehtap üzme güneşimi boşver işi gücü ah evde kuzumun yanında olsam da keşke temizlik kenarda dursun.
2..yasemiiin eminim çok sürmez bu isteksizlik birazdan normale dönersin sen hamiş atom karıncam. bu arada haktan kuzusu daha iyiymiş dün yazmışsın sevindim canım. atlatın artık şu hastalığı artık yaa.
3..ben taa ayberkin bebekliğinde almıştım eczaneden 10-15 tl mi neydi markasını hatırlamıyorum şimdi ama çok da iyi çıktı valla. koltuk altından onla ölçüyoruz.

4.5.6.7melikee nilkün ve bigenin seni sevmemeleri konusunda birşey diyemiycem ben de sevmiyorum zaten yasemin isterse beni de dövebilir ben de onu döverim :38:aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşlarımla.:76: umarım sen de beni sevmiyorsundur.

9. Nazanım çok geçmiş olsun ben temiz sonuçlar alacağına eminim canım. bizi habersiz bırakma.
10. Bige sizin okula :46::92: çok sevindim bu habere.

ben de dün akşam oğluşun doğum günü hediyesini aldım sonunda. fisher price aktivite masası kimse de yoktur eminim:9: çok değişik bir hediye oldu:9: zürafa doğumgününe yetişmeyeceği için vazgeçtim. chicconunki sadece ing. ve italyanca olduğu için vazgeçtim. ve nasıl olduysa kendimi tuttum ve kaldırdım. gününde vericem bugün de sabredebilirsem. bir de fisher price eğitici müzik çalar beğendim onu da amcası alacak oğluşa :21:

hadi bakalım güle güle kullansınlar
bakalım dayanabilecek misin?

8..

İYİ Kİ DOĞDUN YAĞMUR NİSAA İYİ Kİ DOĞDUN YAĞMUR NİSAA

Canancım kuzumun bahtı, şansı bütün ömrü güzelliklerle dolsun, uuupuzun çok sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. nice yıllara.

selam canımm . paşalar nasıll
iyiler canıım ayberk berkayın doğumgünü hazırlıkları nedeniyle agresif ve depresif onun dışında bir sıkıntı yok. senin paşa da kapris yapmış demek çok fena bunlar içimizi nasıl eriteceklerini iyi biliyorlar valla.
maaşallah paşaya. inşallah ateşlenmeden atlatırsınız canım bugünü de. birşey farketmiyor biz daha önce başladık çok güzel yiyordu ısıra ısıra herşeyi yemeyi öğrenmişti şimdi çorbayı bile öğürerek yiyor benimki azı dişleri çıkmaya başladığından beri bütün yeme alışkanlığı değişti
selam müzeyyen
ne sorcam ya kaç gündr unutuyorum
paşa ne yaptı emmeyi tamamen bıraktı mı?
bıraktı nilgün yaa yok mümkün değil tutturamdaım bir daha. enteresandır ki ağbisi de doğumgününe 10-15 gün kala bırakmıştı berkay da aynı dönemde bıraktı. acaba benim süte birşeyler mi oluyor bu aylara gelince anlamadım. ama ayberke sağıp 13 aya kadar vermeye devam etmiştim. bu almıyor da hiçbir şekilde. ne yapalım buna da şükür diyorm.
hadi bakalım güle güle kullansınlar
bakalım dayanabilecek misin?

sağol canım. dün akşam ayberk biraz delirtti onun etkisiyle de eve gelince oyuncağı açacak halimiz kalmamıştı zaten bugün de dişimi sıkabilirsem yarın vericem artık

Son düzenleme:
olsun müzeyyen 1 yıl hiç az bir süre değil,
en azından meme bırakma yada bıraktırma stresiniz olmadan kendiliğinden halletti kuzu
bende böyle bir bırakma şekli istiyorum
zamanı gelince kendiliğinden bırakıversin ama hiç sanmıyorum askere gidene kadar versen emer herhalde

iyiler canıım ayberk berkayın doğumgünü hazırlıkları nedeniyle agresif ve depresif onun dışında bir sıkıntı yok. senin paşa da kapris yapmış demek çok fena bunlar içimizi nasıl eriteceklerini iyi biliyorlar valla.

ay canım benim kıyaman ayberki me .. sorma yaa büyüdükçe herşeyi de anlıyorlar yaa daha zor olacak .. allah yardımcımız olsun..

güle güle kulansın paşamız hediyesini .. sabret hadi bi gün kaldı .. :34:

olsun müzeyyen 1 yıl hiç az bir süre değil,
en azından meme bırakma yada bıraktırma stresiniz olmadan kendiliğinden halletti kuzu
bende böyle bir bırakma şekli istiyorum
zamanı gelince kendiliğinden bırakıversin ama hiç sanmıyorum askere gidene kadar versen emer herhalde

tabi o yönden rahat oldu. herhalde bıraktırmak zorunda kalsam o ağlasa ben vermesem daha zor olurdu yani. olsun istediği kadar emsin gökkuşum annesi. inşallah vakti gelince sorunsuz atlatırsınız hepininz sütten kesme olayını.
(bu arada benim bu sefer göğüslerim şişmedi bırakınca. çok hafif bir gerilme oldu o kadar. ama sağınca geliyor yine.)

ay canım benim kıyaman ayberki me .. sorma yaa büyüdükçe herşeyi de anlıyorlar yaa daha zor olacak .. allah yardımcımız olsun..

güle güle kulansın paşamız hediyesini .. sabret hadi bi gün kaldı .. :34:

sorma nevra sorma öyle kötü bir tepki verdi ki mahvetti bizi bu sefer. babasını da beni de çok üzdü çok kızdırdı. biraz da haşlandı tabi. hala küsüz konuşmuyoruz hatasını iyice anlasın diye beyfendiyle. öğretmenini aradım o da konuşacak. büyüdükçe işler zorlaşıyor. dün gece berkay uyudu ama ayberkin sıkıntısından uyuyamadım bu sefer de. anne olunca kafa dinlemek uyku uyumak rahatlamak diye birşey yok valla.

Back
X