Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatma ve Azra Sultan geldi yanıma
çok sevindim walla
SelamlAr herkese
Bugun yagmur nisanin d.gunu sandim burden yarinmis
Dogum gunu olan Tum bebislerin gunu kutlu olsun
2kez yazmisim
Pelin cozum bul bend zayiflamak istiyorumm
Kan testimde ca 125 die bi deger Yuksek cikti biraz kafam takildi kanser degeriymis bi dahaki ay yine bakilacak Kimseye soylemedim
bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.
Ya simdide yuruyor ama dusmesin diye degil elleyip biryerleri kendine zarar vermesin diye tirsiyorum pesindeyim oturma odasindayken yatak odasina gittiginde pesinden gidecegim dimi ama ya ben psikopat degilim dimi :18:Gozden kaybolmaya yakina kadar bekliyorum cagiriyorum gelmiyor e gitmemek hata olmazmi
ayy yarın kızımın doğum günü ya gecen yıl bu saatlerde ne heyecanlıydım ya Allaha şükürki sağlıkla kavuştum kızıma pastamızı hazırladım daha mutfağı ayarlamam duş almam lazım arkadaş aradı öğlen gelceklermiş sabah mesai erken başlıcak anlaşılan bize iyi geceler çıkayım bn işleirmi halledeyim
Yok fatmacim bazi nedenlerle yukselebiliyormus o deger o yuzden yeniden bakilack simir testi de yapildi o da 17sinde cikacak Allah herkesi korusun o hastaliktan