Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşıdan 2 hafta sonra gelebilirsiniz dedi. kontroller iyiydi çok şükür ama gidemicez herhalde Pelin. ya burda bakıcaz ya da bilmiyorum ki buzda da yola çıkmak istemiyorum.. bakalım
sık sık emzirdiğin için göğüslerin sana boşta geliyo olabilir biraz bekleyince eminim dolup taşacak zaten bebek doymasa ortalığı birbirine katar ki uyuyamazteşekkür ederim canım
bende helva boza çay ve nerdeyse damacanayla su tüketiyorum ama hep az. Belki bundan fazla olmayacak benim sütüm((((
hahahahaa
sen git shmuggle' ına sarıl da ağlaaa zuahhahaayyyyttt
:))) hamileyken uyuyamıyoruz diye yakınıyorduk ya beterin betrine döndük:)))))) iyiyiz biz de be cnm büyüyoruz şşte...ıyıdır bernacım
o kıcı bası oynayan awatarda bende aywayı yedıboshayallersmile
ıyıdır bebısle oyalan dur yemekyıyene askolsun bacım
sen nasılsın
masallah buyumuş aryamızda
nasıl degişiyorlar nasıl buyuyorlar masallah ya
berna yollar fena valla fotodanda belli
Merhaba Arkadaşlar
04.12.09 dünyalar güzeli kızım hayatımıza katıldı.Çok zor bir hamilelikten sonra tabii....
Erken doğum riski nedeniyle 1 hafta tokalize bağlu kaldım doğdu sonrada emerken tıkanıklık sorunu yaşadık yine hastanede kaldık.Şimdide kalça usgsi çekildi ve kalça gelişim geriliği çıktı.1 aydır çok zor zamanlar geçiriyorum.Allahım beterinden sakınsın doktorrumuz önemli değil 1 ayda hallolacak diyor ama inanın manen çok yoruldum bebeğim tam iyi old derken ben faranjit oldum ve penisilin iğne oluyorum sütüm etkilendi diye çok korktum ama allahtan etkilemezmiş.Sizlerle paylaşmak istedim artık herşeyin sağlıklı ve güzel olmasını istiyorum...
selam kızlar.. nasılsınız?
benim pek keyfim yok.. malum uykusuzluk.. artı üşüttüm herhalde ameliyat yerim diilde etrafı elleyince sızlıyor.. doğum sonrası kanama ne kadar ürüyor diye sormuştum dün herhalde kimse görmedi.. benim bugün yine olmuş.. bir kesiliyor bir başlıyor bir pembemsi oluyor bir kırmızı.. şaşırdım kaldımm.. normalmi bilmiyorumm
buyrunnnnnnnnnselam bernaaaaa... oğluşla kucak kucağa uyumuşuz.. illa ya benim ya babasının omzunda uyuyacak velet.. her nekadar alıştırmayayım dedimse de alıştı valla kucağa.. birde babasıyla oynamayı seviyor inanırmısın.. nerdeyse kahkaha atacak ama gülmeyi henüz bilmiyor tatlım benim..slm arzuuu
handeeeeeeeeee nbrr?
kızlarr
emzık konusunda fıkrı olan varmı.meme delısı oglumu bıraz nefes aldırsın dıye ben bugun verdım ama içimde rahat degıl yanı veren var mı?