- 17 Nisan 2009
- 2.853
- 4
- 45
Sibel hayrlısı olsun evladın farkı olmaz ama naz a cok üzüldüm canım ya .Bu arada form canlanmıs 5 kişi var şu an.Biz malum bayburta tasındık zeynoyu bir anaokulunun 3 yasına aldılar pek memnun degilim cünkü altına falan ıslatmaya basladı.Özel bir kres acılacakmıs hiç yoktu bugün gittik gezdik oranında içi güzel ögretmenler hiçç hosuma gitmedi ne yapacagımı sasırdım .İstanbulu özledim istedigi kadar stresli bir sehir olsun bence istanbul bir askkkkkk kızım bile gidelim diyor
ya sorma naz a dünden beri terapi yapıyorum diyorumki aras olsun bak kardeşinin adı hayır o suuuu diyo :) ama doktor erkek dedi ya diyorum hayır kız o diyo neyse doğana kadar alışır elbet.. bende zeynoya üzüldüm.. tabi istanbul bi başka da birazda imkanla alakalı.. bak ben de en ucuz bulduğum yere yazdırdım nazı ptesi başlıcak.. kaç sene ordasınız bakalım..
kız olsa daha iyi olurdu tabi hem naz hemde senim için ama hayırlısı böyleymiş.
olsun arada nazın bebeklik elbiseleindende giyer hiçmi ara renk kıyafeti yok:)
hem kerem var onunlada kardeş sayılır oda takviye yapar,zaten sen dayanamayıp bi dünya şey doldurursun onlara bile gerek kalmadan.
canım erkek çocuğunun bakamı farklı değilya kasma kendini:)
he bide her erkek çocuğu yaramaz olucak diye bişeyde yok.
benim oğlumun daha odası bile yok hiç olmadıda ama artık durumlar düzeliyor inş.yakında oda olur.
ay sorma herşeyi pembe almışım.. yani tabağından ıvırından kıyafetinden herşey.. diyorum insan hiçmi yeşil sarı bişey almaz hepsini vercem dün kaldırdım boşuna kalabalık.. tabiki böyle şeyler aslında mühim değil de şimdi naz öyle büyümüşken ötekine hiçbişey verememek üzüyo şimdiden insanı.. nazın bu yaşına kadar bir dediği iki olmadı.. kısmet artık.. iyi bari sizin durumlar düzeliyomuş hadi hayırılsı..