2009 Aralık Anneleri

ya şöyle bi bakıyım dedim ne duydum sibelll hayırlı olsun çok sevindim bende 3-4 ay sonra düşünüyorum senin ne kadar oldu, doğum ne zaman:nazar:

ya şöyle bi bakıyım dedim ne duydum sibelll hayırlı olsun çok sevindim bende 3-4 ay sonra düşünüyorum senin ne kadar oldu, doğum ne zaman:nazar:

valla canım benim çok büyük süpriz oldu hiç planda yoktu.. şuan 12+2 yim.. doğum sanırım martın ilk haftası olur.. hadi bakalım allah gönlüne göre versin :)

sibel bi kış bebeği daha geliyor Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

sibel bi kış bebeği daha geliyor Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

kış bebeği olması daha iyi oluyor canım ya ilk bi iki ay zaten çıkamıyosun bide yeni doğmuş bebeği ben yazın nası giydireceğimi bilemiyorum :) bidahaki kontrolü de iple çekiyorum ayrıca cinsiyetini öğrenicem... ama bulantım hala geçmedi onu anlamıyorum :KK43:

valla canım benim çok büyük süpriz oldu hiç planda yoktu.. şuan 12+2 yim.. doğum sanırım martın ilk haftası olur.. hadi bakalım allah gönlüne göre versin :)

bende seneye ekim sonu doğum yapacak şekilde ayarlamayı planlıyorum bakalım o zaman fikir değiştirmezsem. doğum izni ücretsiz izin yaz tatili derken 11 aylık oluyor göreve başlayınca, sonra süt izni sömestre derken 1, 5 yaşına geliyor :)))) planlarıma bakın ya çok derin dimi ama :KK52:

kış bebeği olması daha iyi oluyor canım ya ilk bi iki ay zaten çıkamıyosun bide yeni doğmuş bebeği ben yazın nası giydireceğimi bilemiyorum :) bidahaki kontrolü de iple çekiyorum ayrıca cinsiyetini öğrenicem... ama bulantım hala geçmedi onu anlamıyorum :KK43:

bencede kış bebeği daha iyi yazın sıcak olur cam kapı açamazsın sıcaktan pişersin yok isilik olur bilmem ne

valla birileri girdikçe girmeye çalışıyorum bende.. yarın kısmetse cinsiyetini öğrenicem bebişin çok heycanlıyım..

sibel hayırlı olsun ay bn senden daha çok merak ettim sanki çatladım burda sen pek sevinmedin galiba ama ne güzel bak bir kzın var şimdide bir oğlun olacak bu herkese nasip olmaz kızını ilerde koruyp kollayacak bir abisi olacak iyi düşün ii olsun herşey baksana faceden bizim kızların oğlanlarına nasılda tatlılar :) bn isterdim doğrusu bir oğlum olsun :)

Sibel ne bileyim benim hep içimden erkek geçmişti.Ama bunun için mutsuz olma lütfen.ne güzel bir kız çocuğun var.bir de erkek çocuğu tadacaksın.Ben de efe de kız istemiştim hep öyle hissetmiştim güya.öğrenmeye gittiğim gün ultrasona bakarken içimden bir ses erkek dedi ve öyle çıktı.İnan hiçbir farkı olmuyor.şuan diyorum ki benm çocuğum iyi ki efe olmuş...allah sağlıklısını versin.ben ilki kız olsaydı 2.yi de erkek isterdim.en güzel şey bence bir kızın bir oğlun olması.ablanın da oğlu oldu bak ne güzel olur beraber büyürler büyüdüklerinde kanka olurlar:)

nekadar kız istediğimi bilenlere duyrulur cinsiyeti öğrendik erkek....

çok ama çok sevindim sibel:)))
haktanın ilk erkek olduğunu öğrendiğimde aynı senin gibi hissetmiştim. hep kız hayalimdi eskiden beri. erkek çocuğu sevmezdim hatta, 5kız kardeş büyümüştük erkekler yabancıydı.
sonra kanama geçirdim çok pişman oldum öyle düşündüğüme. allah sağlıcakla doğmasına izin versinde gerisi önemli değil dedim.
doğduğunda ise bambaşka bir aşkı yaşadım:)))
çok şükür sonrasında kızımda oldu ama:KK70:

ya valla ne yalan söylim çok çok ama çok fazla kız olmasını istiyodum.. hem nazla aralarında fazla yaş olmayacağı için daha iyi anlaşırlar diye düşünüyodum.. mesela benim bir ablam bir abim var abimle hiç görüşmeyiz desem yeridir.. ama ablamla bambaşkayızdır.. bide nazın tüm oyuncakları kıyafetleri ıvır zıvır ne varsa herşeyi duruyo.. bizimde maddi durumumuz gün geçtikçe çok ama çok kötüye gidiyo ne güzel daha sanki rahat büyürdü.. kız çocuğunun bakımı vs herşeyi öğrendim sonuçta ikincide tek başıma olacağımdan hani hiç yabancılık çekmeden daha rahat sanki büyütürdüm.. erkek çocukları daha hareketli yaramaz oluyolar ben zaten sinir hastası olma noktalarındayım birçok sebep yüzünden nasıl olcak hiç bilemiyorum.. evimizde hiç müsait değil bir odada kalcaklar nazla.. oda hep pespembe prensesli.. zaten nazın eşyaları zor sığıyo küçücük.. ayyy öyle yani ne bilim hayırlısı artık..

he bu arada naz ağladı doktor erkek diyo anne o kız adıda su diye :) canım ya kıyamam.. doktor tamam bu da suat olur dedikçe daha çok ağladı :s bitanem benim.. o da çok kız olsun istiyodu.. beraber bebeklerimle oynıcaz diyodu..

Sibel hayrlısı olsun evladın farkı olmaz ama naz a cok üzüldüm canım ya .Bu arada form canlanmıs 5 kişi var şu an.Biz malum bayburta tasındık zeynoyu bir anaokulunun 3 yasına aldılar pek memnun degilim cünkü altına falan ıslatmaya basladı.Özel bir kres acılacakmıs hiç yoktu bugün gittik gezdik oranında içi güzel ögretmenler hiçç hosuma gitmedi ne yapacagımı sasırdım .İstanbulu özledim istedigi kadar stresli bir sehir olsun bence istanbul bir askkkkkk kızım bile gidelim diyor

ya valla ne yalan söylim çok çok ama çok fazla kız olmasını istiyodum.. hem nazla aralarında fazla yaş olmayacağı için daha iyi anlaşırlar diye düşünüyodum.. mesela benim bir ablam bir abim var abimle hiç görüşmeyiz desem yeridir.. ama ablamla bambaşkayızdır.. bide nazın tüm oyuncakları kıyafetleri ıvır zıvır ne varsa herşeyi duruyo.. bizimde maddi durumumuz gün geçtikçe çok ama çok kötüye gidiyo ne güzel daha sanki rahat büyürdü.. kız çocuğunun bakımı vs herşeyi öğrendim sonuçta ikincide tek başıma olacağımdan hani hiç yabancılık çekmeden daha rahat sanki büyütürdüm.. erkek çocukları daha hareketli yaramaz oluyolar ben zaten sinir hastası olma noktalarındayım birçok sebep yüzünden nasıl olcak hiç bilemiyorum.. evimizde hiç müsait değil bir odada kalcaklar nazla.. oda hep pespembe prensesli.. zaten nazın eşyaları zor sığıyo küçücük.. ayyy öyle yani ne bilim hayırlısı artık..

kız olsa daha iyi olurdu tabi hem naz hemde senim için ama hayırlısı böyleymiş.
olsun arada nazın bebeklik elbiseleindende giyer hiçmi ara renk kıyafeti yok:)
hem kerem var onunlada kardeş sayılır oda takviye yapar,zaten sen dayanamayıp bi dünya şey doldurursun onlara bile gerek kalmadan.
canım erkek çocuğunun bakamı farklı değilya kasma kendini:)
he bide her erkek çocuğu yaramaz olucak diye bişeyde yok.
benim oğlumun daha odası bile yok hiç olmadıda:KK43: ama artık durumlar düzeliyor inş.yakında oda olur.

X