- 17 Nisan 2009
- 2.853
- 4
- 45
Sibel tekrar yeni bebegin ayina uygun annelerle yazismiyormusun ben olsam yazisirdim sanirim
bi iki kere yazıştımda pelin cık hiç buranın tadı yok.. kafama uygun kimsede yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sibel tekrar yeni bebegin ayina uygun annelerle yazismiyormusun ben olsam yazisirdim sanirim
ya şöyle bi bakıyım dedim ne duydum sibelll hayırlı olsun çok sevindim bende 3-4 ay sonra düşünüyorum senin ne kadar oldu, doğum ne zaman
sibel bi kış bebeği daha geliyor Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
valla canım benim çok büyük süpriz oldu hiç planda yoktu.. şuan 12+2 yim.. doğum sanırım martın ilk haftası olur.. hadi bakalım allah gönlüne göre versin :)
kış bebeği olması daha iyi oluyor canım ya ilk bi iki ay zaten çıkamıyosun bide yeni doğmuş bebeği ben yazın nası giydireceğimi bilemiyorum :) bidahaki kontrolü de iple çekiyorum ayrıca cinsiyetini öğrenicem... ama bulantım hala geçmedi onu anlamıyorum
nekadar kız istediğimi bilenlere duyrulur cinsiyeti öğrendik erkek....
ya valla ne yalan söylim çok çok ama çok fazla kız olmasını istiyodum.. hem nazla aralarında fazla yaş olmayacağı için daha iyi anlaşırlar diye düşünüyodum.. mesela benim bir ablam bir abim var abimle hiç görüşmeyiz desem yeridir.. ama ablamla bambaşkayızdır.. bide nazın tüm oyuncakları kıyafetleri ıvır zıvır ne varsa herşeyi duruyo.. bizimde maddi durumumuz gün geçtikçe çok ama çok kötüye gidiyo ne güzel daha sanki rahat büyürdü.. kız çocuğunun bakımı vs herşeyi öğrendim sonuçta ikincide tek başıma olacağımdan hani hiç yabancılık çekmeden daha rahat sanki büyütürdüm.. erkek çocukları daha hareketli yaramaz oluyolar ben zaten sinir hastası olma noktalarındayım birçok sebep yüzünden nasıl olcak hiç bilemiyorum.. evimizde hiç müsait değil bir odada kalcaklar nazla.. oda hep pespembe prensesli.. zaten nazın eşyaları zor sığıyo küçücük.. ayyy öyle yani ne bilim hayırlısı artık..