Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hello kity li pijama melikee :))) ama bugun yikadim onu yine kalin bisey giyerim
Selaammm
[saten pijamalarımı toplamda 2 kez giydim 5 yıllık evliliğimde genelde hep yani penye yada polar pijama giyiyorum. bizimki çok hoşlanır öyle şylerden ama benim içimde yok çok zul geliyo giyinmek. hatta ilk evlendiğimiz gece bizimkiler hazırlamışlar yatağın üstüne bohçada saten gecelikleriı benim aklıma bilem gelmedi çekmeceden normal pijamaları alıp giymiştim çok sonradan muhabbeti geçmişti bayaaa gülmüştük. hiç o taraklarda yok bezim ya hiçte istemiyo canım ben şimdiden menopoza mı grdim nedir:)
:))))))) yok mu saten giyen ( benim helokittyler baharlık kışın giyemiyorum )
Ben sateni dogru durust giymedim bu havada mi giyeyim:)
Kolay gelsin iyi geceler
Naz hasta olmus cok gecmis olsun
bu arada sabah götürdüm nazı doktora çok şükür ciğerinde kulağında bişey yok.. gribal enfeksiyon antibiyotiğe gerek yok dedi doktor.. boğazı kızarmış geniz akıntısı var burnu tıkalı hapşırıyo öksürüyo şimdi uyuttum ama sürekli öksürüyo uyanır birazdan.. gecede sürekli ağladı..
selamlar herkeseee
nasılsınız bakem
temizliğe kalkıştım kızlar, 2 gündür canım çıktı valla. daha yarılamadım bile
hayden yardıma gelinde burda da buluşalım
kocişleri atarız misafirhanede yatarlar
bizim evde kalırız tüm bebeler ve hatunlar
Valla ben bi suredir corapla yatiyorum kime ayip olacak:)) o kadar dikkat etmeme ragmen usutmusum basil bogazim tum kemiklerim hatta gozlerim bile agriyor halsizim midem bulaniyor efeye gecmez ins.
Bizde halaaa int.yok.aksam esimin telinden giriyrm..gunduz 0.facebooktan face e giriyodum telimin ustune su dokuldu bozuldu dandik bi telefona kaldim
Bir kac hafta icinde int.baglaticaz.bu geldiimiz yerde teledunya yoktu bir sene sozlesme nedeniyle bosuna abonelik ucreti odedik.sure doldu buraya teledunya icin istasyon kurmuslar artik varmis!iptal etmistik tam da.yine basvuracaz o zaman girerim.ay amma acikladim:)
Selamlar herkese
Eki Görüntüle 282662
pepelerim nasıl olmuş,pepe soran arkadaşlar vardı,25 e yapıyorum bu pepeleri,ilgilenirseniz beklerim....
Herkese günaydın benim kız 6 da uyandı simdi pepe izliyoruz aksam erken uyumustu bende onunla uyuyunca uykumu aldım allahtan .Sibel hayır olsun rüyamda sizi gördüm önce eşinle naz bir teknedeymiş eşim sürekli sallıyor tekneyi ne alakaysa bende görüyorum diyorum tekne ters dönecek sallamayın devam ediyor sinir oluyorum sonra senin eşin kızı bırakıp gidiyor diyorum cocuk aglıyacak sibelde yok ortada sonra bir bakıyorum naz senin koynunda uyuyor rüya işteee .Pepeler cok güzel eline saglık büyüklügükac cm ögrenirsek ben almayı düsünürüm zeyno cok seviyor cünkü