Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdeeeeeeeeee be kuzum nerde keşke olsa öyle birşey dediğin gibi burada bile toplanamıyoruz ya kuşum yok mu senin istanbul da tanıdığın gelme ihtimalin yıllar sonra bile olsa razıyım
ıyıdır duble anne senden naber ?bebısın kızmıs galıba ısmını belırledın mı haktan pasam napıo ?
Bu arada bugun ruyamda dorduz bebeklerım olmustu saka gıbı
ben geldiiimmm.... anladığım kadarıyla herkesin hsonu çok keyifli geçmiş ohh sefamız olsun :))
kıymetcim iyi tatiller sana..
anca gelebildim.. hsonu düzenimiz şaştı.. dün akşam yemekte misafir vardı tabi onlar gitmeden naz uyumadı uyuması 11 i buldu öyle olunca ilk kez sabah 9 da kalktı.. e benim işlerim vardı evi topla süpür dünkü bulaşıklar... ordan ağdacı derken öğle uykusu da sarktı kızın.. işte böleee..
sibel agdaya gıdınce prensesı napıon ?
kızlar günaydın
nilgünün ablasını 26. haftada sezaryene almak üzereler ikizler ve anneleri için dua edin olur mu
ay allahım ablayada bebeklerede iyilik versin ((
çok erken daha yaaa(((((
nolmuş bige, terslik neymiş haberin varmı
preeklampsi yasemincim bi süredir tansiyonu falan çıkıyordu zaten ciğer iğnelerini falan yaptılar bebekler için önceki gün 20 olmuş tansiyon daha fazla beklememeye karar vermiş doktorlar
allahın izniyle sağlıkla büyüteceklerine inanıyorum ben belki biraz daha fazla özen gerekecek ama geçmişe bakıp gülümseyerek anacaklar bugünleri
inşallah bige
inşallah allahım o yavruları anne babalarına bağışlar
inşallah gelecekte bir anı olarak kalır bugün çektikleri bu zorluklar
haber alırsan bizede yaz emi canım yaaa, aklım hep onlarda şimdi benim
kızlar günaydın
nilgünün ablasını 26. Haftada sezaryene almak üzereler ikizler ve anneleri için dua edin olur mu
günaydın herkese
8de kalktım o saatten beri yiyorum
Dün ve bugün noldu anlamadım oburluğum üstümde
Ağzım hiiiiiç boş durmuyo
haktanı emzirirkende böyleydim herhalde sütümmü oluyo ne
Garip garipte rüyalar gördüm
koşuyodum kaçıyodum uçuyodum binaların denizin üstünden
ay bide bu bir rüya ne istersem olur diyodum şunu istiyorum diyodum oluyodu :86:
yazarım canım hele bir haber gelsin de kutlama yapıcaz allahın izniyle
daha çok erkenmiş ama inşallah iyi olacaklar allah hem bebelere hem annelerine güç ve sağlık versin
obur dünür Sen birkaç gün sonra portakal gelince tam uçacaksın kaçacaksın
hayırdır inşallah uçmak ferahlamak hafiflemektir
hadi bide adak adayalım
iyi haber gelsin ihtiyaç sahibi bir çocuk sevindircem inşallah
öncelikle duana amiiiiiin diyeyim
doğurcam mı ki ne (içerde kalma ihtimali var sankim )
vallahide obur oldum kız ay hala yiyorum
allahtan salatalığa elmaya karpuza dadandım öyle kilo yapıcı şeylere değil
hadi bide adak adayalım
iyi haber gelsin ihtiyaç sahibi bir çocuk sevindircem inşallah
doğurcam mı ki ne (içerde kalma ihtimali var sankim )
vallahide obur oldum kız ay hala yiyorum
allahtan salatalığa elmaya karpuza dadandım öyle kilo yapıcı şeylere değil
kuvöze almışlar genel durumları iyiymiş
aman inşallah ya tüp bebekti yanlış hatırlamıyorsam allah anasına babasına bağışlasın güç versin miniciklere
kuvöze almışlar genel durumları iyiymiş
öyle melikecim yalan olmasın hem de 4. deneme mi ne öyle bir şey ilk kez tutmuştu...allah kucaklarını boş bırakmasın sağlıklı çocuklarını sağlıkla ağız tadıyla büyütmek nasip etsin
allaha şükür iyi bir başlangıç
allahım küvezden sağsalim annelerinin kucağına geçmeyi nasip etsin inşallah
yavrularım yaaa, miniciktirler şimdi
allahım yardım et sen onlarada şifa bekleyen tüm bebeklere çocuklara büyüklerede