2009 Aralık Anneleri

Herkese günaydın mal gibiyim aslında bugün işe gidecektim cuma son süt iznimi kullanayım dogum günü hazırlıkları için ammaaaa gece 2.30 da biz halen oyun oynayınca dedim gitmeyecem yılbasından sonra böle bir sansımda yok ya neyseeee allahtan annem geliyor dogum günümüzde cumaydı ama cumartesi yapacaz .Bigecigim kusura bakma valla dedim ya listeye bakmayı unuttum:26:UMUT PASANIN DOGUM GÜNÜ KUTLU OLSUN.Sevgi kulagını ihmal etme orta kulak iltihabına ceviir allah korusun cok zorrr.Valla bugün kızı erken uyandırdım yoksa 12 ye kadar uyuyor bir mızmız yerde piyano calıyo

pelincim o merak ettiklerin kek hamurunu külahta pişirip üzerine muhallebi ve şeker olayı

Ay bakıcıyı aradım dedim zeynosu bırakacam dısarı gidecem ay mırın kırın ettiii hayır ben onu hep rahat ettirtiyorum eşim evdeyse zeynebi öglen veriyor gecen ay 15 gün baktı tam para verdim simdi annem gelecek 10 gün o bakacak ama hanım yarım gün bak diyince eyy allahımmmmm iyi niyetli olmuyacaksın ya

estafurullah edacım insanlık hali teşekkür ederiz

haydin arası

bilge okulu bitirdim 2 aysonra evlendim işletme mezunuyum ahım şahım bi bölüm değil ama ..
eşim hiç istemedi çalışmamı bana kalsa enazından çocuk olana dek çalışırdım hevesimi alırdım boşa gecen 4 yıl boşuna okumuşum gibi tabi elimde diplaomam olması güzel ama işe yaramıo mlaesef

dişte olabilir canım dş çıkarkende kulak ve saçları çekiyorlar off bu gece nöbetleri çok kötü yaa dün gece ben kendi ...alaklığımdan acı çektim zeynebi emzirirken başımı çekyata dayamışım kızı yatırayım dedim yok başımı oynatamıyorum nasıl tutulmuş sanki oynatsam çat kırılacak mahvoldum onu yatırıp yatana kadar resmen yatağa yatarken annecim amnecim diya inledim

pamık arkadaşım benim bazen bende son noktaya geliyorum ama hemen sakinleşmeye çalışıyorum ahh kızım sen bir büyü bak ben seni nasıl dövücem diyorum eşim gülüyor şimdi çok küçüksün ve çok tatlısın büyü o zaman döverim diyorum zaten ben bağırıyorum o hem ağlıyor hem ben bağırdığım halde gene benim kucağıma geliyor içim gidiyor

eeeeeeeeeeee ben neredeyim neden ben yokum :2:

hay allah yaa inşll. önemli bişeyi yoktur.

geçmiş olsun sevgi.. inşll. önemli bişey değildir.

bige geçmişolsun .. sorunsuz çıkar inşll.

ya bide adet olmadım 15 gün gecti canım sıkılıo yaaaaarada gecikio emzirirken gecikirmişte zaten ama işteeeeeeee.

ah nilgüncüm
konuşsalar belki anlatacaklar dertlerini ama
bak bigede çok fena bugün sende
inşallah bugün normale dönersiniz
aradınızmı umtutu gökayı nasıllrımış kızlar

yok aramadım daha korkuyorum aramaya valla

Merhaba herkese Oznur zeyno nasil

selam canım naber??? nasılsın? Mina nasıl?

Tunaydinlar herkese..

Eylül kucagimda uyudu acamadim Meralcim.

tünaydın
nasıl geçti doğum günü pastayı gördüm çok güzel olmuştu ellerine sağlık

bende bende tam anlamıyla mal gibiyim

evet baştan çalışsaymışsın,şimdi bebek olunca bırakıp gitmek daha zor

öznurcum, canım,
hediyemiz geldi çoooooooook tşk ederiz
çok beğendik ailece yani

canım gecmiş olsun e bu bebelerin uykuları hani 1yaşında düzeliyodu aman hiç inanmıyom ben düzelsin doğdugundan beri uyku sorunu var yiğitin daha kırkı çıkmamıştı 2-3 ekadar oturuyodu bizle uyumuyodu ah ahhhhhhhhhhh

tünaydın millet bize gün daha yeni aydı gecenin köründe yatınca böyleee.

aşı olmaya gidiyoruz bugün kaç taneydi bi deyiverin hele. özel aşı yoktu di mi hemen ay manyak gibiyim

nevracım geçmiş olsun canım. inş. tahililler temiz çıkar

sevgi yiğite de geçmiş olsun . ihmal etme bence de doktor işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…