kabus gibiydi ya yapmadığım şey kalmadı
akşam yoğurt yedirmiş babası, kusmuşsonra banyo yaptırmış
ben gidincede keyfi yerindeydi ama anlamadım
sonra 10: 30 gibi uyuttum
12: 30 da bi kalktı pir kalktı
enson 3 gibi calpol verdim artık, bi yeri ağrıyor olabilir diye
ay kıyamam kuzularaaaaaaaaaaa
dişler rahatsız ediyor galiba
ah nilgüncüm
konuşsalar belki anlatacaklar dertlerini ama
bak bigede çok fena bugün sende
inşallah bugün normale dönersiniz
aradınızmı umtutu gökayı nasıllrımış kızlar
ay kıyamam kuzularaaaaaaaaaaa
dişler rahatsız ediyor galiba
slm kızlar yoğun bi haftasonu ve yiğitin huysuzluğu derken doğumgünlerini kutlayamadım bebişlerin doğumgünü olan ve kutlayamadığım tüm bebişlerin doğumgünü kutlu olsun
yiğit geceleri uyumuyo hele bu gece 5.30 a kadar nöbetteydik şimdi uyudu diş mi kulakmı bilemedim sıkıntısı var ama.......eli hep kulağında sanırım kulağı agrıo
geçmiş olsun sevgislm kızlar yoğun bi haftasonu ve yiğitin huysuzluğu derken doğumgünlerini kutlayamadım bebişlerin doğumgünü olan ve kutlayamadığım tüm bebişlerin doğumgünü kutlu olsun
yiğit geceleri uyumuyo hele bu gece 5.30 a kadar nöbetteydik şimdi uyudu diş mi kulakmı bilemedim sıkıntısı var ama.......eli hep kulağında sanırım kulağı agrıo
küsmez merak etme annesibizim ikinci azımız geliyor çok büyük ihtimalle... yavrum hem uyuyor hem salya sümük ağlıyortabii bu durum da enteresan ya o konuya hiç girmiyorum
kıyamam ben bu yavrucuklara hiç kıyamam
cıks aramadım daha... gün uzun ararımallahım eve gittiğimde ne yapacak acaba küserse mahvolurum ben
meralim bi bilsek ne rahatsız ediyor
ah bi bilsek :26:
yaaa dimi annelik iştebuarada doğumgünü fotolarımızı koyduk yorum yapan arkadaslara çok tesekkür ettim birileri büyümüş diyince mutluluktan dörköşe oluyom annelik herhal:))
teşekkürler ve günaydın
allah beterinden esirgesin sevgi inşallah kulak ağrısı değildir. doktorumuz diş sinirleriyle kulak sinirlerinin yakın mı ortak mı (tam hatırlamıyorum beynim kapalı bugün) ne olduğunu söylemişti, dişten dolayı kulağıyla oynayabilir saçlarını çekebilir demişti... dişlerde şişlik yoksa mutlaka götür ama dr'a
slm kızlar yoğun bi haftasonu ve yiğitin huysuzluğu derken doğumgünlerini kutlayamadım bebişlerin doğumgünü olan ve kutlayamadığım tüm bebişlerin doğumgünü kutlu olsun
al bitane daha
geçmiş olsun sevgi
saol cnm ya aynen saclarınıda cekio bu sıpa...eli hep kulagında gecen ay götürdük kulağı kızarmış hafif enfeksiyon var dei 1 hafta kullandık antibiyotik sonra yine gittik gecmemiş dedi bir hafta daha verdik sonra gitmedik yine var demesinden korkuyorum..ama yavrumda cok acı çekio yaaa
Merhaba herkese Oznur zeyno nasil
selamMerhaba herkese Oznur zeyno nasil
analar!! gece ekibi ziyarete gelmiş
pelin, burcuk, öznur, ebru napıyosunuz anacım :82:
korkunun ecele faydası yok üstelik hala enfeksiyon varsa başka bir yöntemle çözmeye bakması lazım bir an önce, vakit geçip de tüp takılacak boyuta gelmesini istemezsin herhalde :94:
ben bağıracak gibi oldum mu derin bir nefes alıp ilk öptüğüm anı düşünüyorum sevgi... yüzde 90 işe yarıyor, yaramayacak kadar zıvanadan çıkmışsam çocuğu başkasına teslim edip uzaklaşıyorum (biliyorum senin o şansın yok) ve tvlerde gördüğümüz bakıcı dehşeti videoları var ya onları düşünüyorum, "sen de onlar gibi misin bir bebeğe üstelik kendi doğurduğun bebeğe tahammül edemeyecek kadar .ayvan mısın sen" diyorum kendime ve bir bakıyorum pamığa dönüşmüşüm tekrardan
yüksek müsadelerinizle yemeğe çıkalım
harikasın bilge deniycem bunu
ama yiğitte hiç ates yok şükür enfeksiyonda ates olur ya hani
dün babasına verip kaçtım odadan gittim salona 10 dk uzandım sakinleştim tek olmak gurbette olmak çok zor zaten bazı şeylere kafam bozuk bide yiğit böle yapınca zor tutuyom kendimi ya(annem yakın olsa bi iki saat tek çıksam belki gcecek ama olmuyo kış geldi iice kapancaz eve
bazen çalışsaydım diyorum inan belki ozaman yiğitle daha ii vakit gecirirdim simdi hep bende ve bazen gına gelio kendi evladım dan gına gelio ama bunalımdayım yine yaaaaaaaa
Tunaydinlar herkese..
Eylül kucagimda uyudu acamadim Meralcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?