Sağol Eda teyzem de aynı durumdaydı ondan geçti ne yazık ki ne kadar dikkat etsek de aynı evde olup aynı havayı soluyunca bulaşması kaçınılmaz oluyor.ahanda cankusta bizim gibi olmus gecmiş olsun ebru hava degişiminden etkilendiler herhalde .İŞ durumunu karar verdinmi bakıcı nasıl
Sağol canım.Ebru ve eda gecmis olsun sibel nazada gecmis olsun umarm bir cozum bulunur cok gecmeden sevgi dogumgunu kutlu olsun oglusun nice senelere ailesiyle saglikla olsun insallah
ah canım listede yok isminiz unutuldu tabi.. adıyla yaşasın nice mutlu yılları yaşları olsun inşallah..
geçmişo lsun canım.. kullanırsın ya basit bişi zaten.. ama tabi senin sıpa burnuna onu sokturursa
müzeyyencim bizim muzda ilk aldığımızda çalışıyodu :) hemen bozuldu ama şimdi ses çıkarmıyo..
geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ediyorum.. türkiyenin en iyi dermatoloğunu buldum büyük araştırmalarım sonucunda.. ama 27 aralıkta boş günü var adamın ve muayenen ücretide 300 tl... engin mırın kırın ediyo.. ama ben tabiki de götürücem..
hımm hsonu tabi kimsecikler yok ben klasik bir tatil geçiriyorum temizlik olayı :) bu hafta yok mesai hedeflerimi tutturduğum için sen gelme dediler
melikeee iştemisin yine turta nasıl
sitenin cırkı cıktı ya
he valla çıktı ki ne cıktı naber eda
ne olsun kıymet dogum günü için neler yaparım diye bakıyorum kızı uyuttum nihayet sen nasılsın
hahaha bende ondan dolanyom. ben yapıcaklarımın listesini yaptım kurabiye için güzel tarif arıyorum. 2 tane buldum ama hangsini denesen bilemedim. 2 gn sonra yenisini yapıcam yaptıklarımı nasıl tüketicem falan filan. bide pastayı kendim mi yapsam yaptırsam mı karar veremedim. malzeme aldım ama istediğim şekiller için kalıp yok. onlar için bi daha gitmem lazım netten de olmaz. aslında bunun için harcama yapmak istemiyorum bilmiyorum yani hala düşünüyorum:)
slm kızlar nbrsiniz:))bende geldim
hoşgeldinnn ben yatıyorum iyi geceler kızlarrr
kurabiyelerini kendim yapacam yaptınmı güzel olursa tarifi banada yazarmısın
slm kızlar nbrsiniz:))bende geldim
hoşgeldin mehtap sen nasılsın ? valla ben feci yorgunum. kayınvalidenin duası vardı bütün gün ordaydıom hiç oturmadım nerdeyse. amma uyuyamıyorum. bacaklarım sızlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?