benım haberım yok herkese acık mı doğum gunu,,,eşlerle gelebılıyor muyuz?
nılgun benı vazgecırıd masadan
aslında masayı almaya gıtmıştım ıkı uç tane oyuncak aldım ufak ufak bıde canım arkdaşım guzel bı fıkır verdı
altın kolye falan alıp koy bı yere buyuunce bak ılk doğum gununde bunu almıştık deyıp takarsın dedı oyle bışey de alıcam ınş
nılgun nılaycığıma gecmış olsun ınş cabuk atlatır akıllı kuzum
aynen öyle dikkat etmiyorkiNilgüncüğüm çok geçmiş olsun Nilay kuzumuza okuldan kapıyorlar herhalde herkes hasta.
İnşallah antibiyotiğe falan gerek kalmaz, zaten büyük çoğunluğu virütik enfeksiyonlar olduğu için kullansan da fayda etmiyor genelde doğal yöntemlere devam.
Himm olmaz o zaman mehtap ben aralik 15 gibi gelseler 1 ay sonra gidcek sEkilde plan yaparlardi sen annene gidecek olurdun falan diye dusundum ama olmadi :)
Ayakta iyi cesaret yıkıyorsun Pelin ben bir kere ayağa kaldırdım poposunu yıkıyayım diye eşime tut diyene kadar elimden kaydı küvete çarptı kafayı o günden beri de pek hoşlanmıyor yıkanmaktan az önce yıkadık yine kıyamet koptu önceden ne kadar severdi sudan çıkarınca ağlardı şu e bebekte banyo oyuncakları var shelcore'nin ondan mı alsam diye düşünüyorum şimdi
Shelcore Banyo Zamanı için Oyun Merkezi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
nasıl sevdirsem ki tekrar?
yok cnm hanfendi 1gün önceden gelcekmiş artık ne kadar kalırsa sinirden başıma ağrı girdi yeminle offfffff
Gidip bir mağazada göreydim diyorum almadan ama astarı yüzünden pahalıya geliyor o zamanda hiç aklımda olmayan şeyleri de alıyorum belki sipariş veririm e bebekten o yüzden.Ebru o oyuncaktan al biriki gun kafasini yikamadan vucudunu sirf yikayip cik banyodan alissin oyunaga hemde kafayi yikarken daha cok sorun oluyor yikamazsan urkmez alisir belki alisincada birkacgun sonra kafasini da yikarsin
bide annemin çörekotlu tarçınlı zencefilli sütün içine koyup kaynattığı bir karışımı vardı birde onu deneyeyim ben öğlen gittiğimde içireyim
Ayakta iyi cesaret yıkıyorsun Pelin ben bir kere ayağa kaldırdım poposunu yıkıyayım diye eşime tut diyene kadar elimden kaydı küvete çarptı kafayı o günden beri de pek hoşlanmıyor yıkanmaktan az önce yıkadık yine kıyamet koptu önceden ne kadar severdi sudan çıkarınca ağlardı şu e bebekte banyo oyuncakları var shelcore'nin ondan mı alsam diye düşünüyorum şimdi
Shelcore Banyo Zamanı için Oyun Merkezi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
nasıl sevdirsem ki tekrar?
benım haberım yok herkese acık mı doğum gunu,,,eşlerle gelebılıyor muyuz?
dün güzel güzel giydirdin kuzuyu da nazar mı değirdin acaba
geçmiş olsun canancım
ben gideyimde kızıma süt yapayım
görüşürüz
Ah Bilge formülü olsa bilsem de söylesem. Kafasına göre iş yapıyor bizimki bir hoşlanmaya karar veriyor bir vaz geçiyor. Anlamadım ki niye. Vardır herhalde bir bildikleri de bize de söylebilseler keşkeiçir çok mantıklı içindekiler ve de rica ederim naptım ki
formülü bana da söyle... çıkmıycam diye ağlayan çocuk köpüklenirken sorun yok su döktüğün anda ağlamaya başlıyorsuyun sıcaklığını da ölçüyorum yani haşlanması veya üşümesi de mümkün değil
içir çok mantıklı içindekiler ve de rica ederim naptım ki
formülü bana da söyle... çıkmıycam diye ağlayan çocuk köpüklenirken sorun yok su döktüğün anda ağlamaya başlıyorsuyun sıcaklığını da ölçüyorum yani haşlanması veya üşümesi de mümkün değil
mailine bakmadın o zamansiz herkes misiniz güzelim? sizlere açık tabii ki ve evet eşinle gelebilirsin
canancım ya sabahtan beri her mesaja başladığımda aklımda her seferinde yine de unuttum çok geçmiş olsun yağmur kuzusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?