• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

annemde bıraktır desede
doktorum bir sakınca olmadığını söyledi
dinende her ne kadar haram günah filan bilinsede değil
emzirmeyi biraktırmadım işte
yavaş yavaş bıraktırmaya niyetim var
eskisi kadar aramıyo gündüzleri zaten
alışcak zamanla kuzum

kaza kurşunuydu ama zaten erkenden istiyoduk iyi oldu yani:)
başta zor olur ama sonrası güzel ikisi bi arada büyür allahın izniyle

ooooh, dinlen bacım dinlen
analarımız olmasa napardık ya :26:
yakışıklım nasıl yürümeye başladımı

Her kafadan bi ses çıkıyor canım ama dediğin gibi yap ozaman yavaş yavaş bıraktır öyle unutur belki.
ikiz gibi büyürler işte ne güzel :)
Allah onlardan razı olsun valla her işime koşuyor sağolsun.
evet canım 11 aylıkken yürümeye başladı ama düşerken popo üstüne sonrada kafasını yere çarparak düşüyor(1 kez düşürdük malesef)
benimki hiç emeklemeden yürüdü düştüğü zaman kalkmayı bilmiyor daha öğrenicek yavaş yavaş nabalım..

sizde durumlar nasıl haktan efendi nasıl:)

yepp :23:cıktı.eskıden her msjda olmuyrmuydu:26:
muzeyyen tesekkur ederım bakalım bızım ıkıncıler ne gelecek

Her kafadan bi ses çıkıyor canım ama dediğin gibi yap ozaman yavaş yavaş bıraktır öyle unutur belki.
evet canım 11 aylıkken yürümeye başladı ama düşerken popo üstüne sonrada kafasını yere çarparak düşüyor(1 kez düşürdük malesef)
benimki hiç emeklemeden yürüdü düştüğü zaman kalkmayı bilmiyor daha öğrenicek yavaş yavaş nabalım..

maaşallah eren paşaya düşe kalka öğrenecekler canım allah kazadan beladan korusun çok canları yanmadan atlatsınlar inşallah bu dönemi de
yepp :23:cıktı.eskıden her msjda olmuyrmuydu:26:
muzeyyen tesekkur ederım bakalım bızım ıkıncıler ne gelecek
sağlıklı hayırlı nur topu gibi evlatlar olsunlar canım gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun
benim gönlümden geçen olmadı ama şimdi küçük kuzumu severken iyi ki erkek olmuş diyorum ne yalan söyleyim:1: bir de ağbi kardeş şimdiden ortak noktalar bulmaya başladılar inşallah büyüdükçe daha da iyi anlaşırlar. allah herkesin gönlüne göre versin. her annenin kalbinde de bir kız çocuk hevesi vardır mutlaka tabi.

oy yerim onuuu
öğrenir annesi tabi

bizimki ilk düşmeden oturmayı kalkmayı öğrendi sonra yürümeye yeltendi
gayet temkinli bi çocuk :9:
emekleme süremiz çooook uzun sürdü bizim evi epey paspasladı:9:
2 kelimeli konuşmayada başladı geçen ay
anne geeeel dede veeeel gibi
denilenide anlıyo ve yapıyo
kumandayı yada telefonunu istiyo babası bizim kerata alıyo veriyo:16:
büyüdüler yaaa:31:

maaşallah eren paşaya düşe kalka öğrenecekler canım allah kazadan beladan korusun çok canları yanmadan atlatsınlar inşallah bu dönemi de

sağlıklı hayırlı nur topu gibi evlatlar olsunlar canım gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun
benim gönlümden geçen olmadı ama şimdi küçük kuzumu severken iyi ki erkek olmuş diyorum ne yalan söyleyim:1: bir de ağbi kardeş şimdiden ortak noktalar bulmaya başladılar inşallah büyüdükçe daha da iyi anlaşırlar. allah herkesin gönlüne göre versin. her annenin kalbinde de bir kız çocuk hevesi vardır mutlaka tabi.

bu 3.yüde düşündüğün anlamına gelebilirmi :23:

oy yerim onuuu
öğrenir annesi tabi

bizimki ilk düşmeden oturmayı kalkmayı öğrendi sonra yürümeye yeltendi
gayet temkinli bi çocuk :9:
emekleme süremiz çooook uzun sürdü bizim evi epey paspasladı:9:
2 kelimeli konuşmayada başladı geçen ay
anne geeeel dede veeeel gibi
denilenide anlıyo ve yapıyo
kumandayı yada telefonunu istiyo babası bizim kerata alıyo veriyo:16:
büyüdüler yaaa:31:

Maşallah haktana evet çok çabuk büyüyorlar.
he sen şu hazinem: oğlum ve eşim yazısını artık değiştirsen diyorum:)

evet bende çok istiyorum inş. bi gün kızım olur hayırlısıyla

bu 3.yüde düşündüğün anlamına gelebilirmi :23:

yok be yaseminim öyle bir düşüncem ve planım yok. allaha şükür iki çocuğum da istediğim ve planladığım zamanda oldu. sağlıklı nur topu gibi iki evladım var. büyük sözüme tövbe diyorum ama 3. yü asla düşünmüyorum. amma velakin ben tedbirimi aldığım halde (yani gerçek anlamda tedbirden bahsediyorum) allah yine de verir o zaman da aldıramam çünkü kaldıramam öyle bir tecrübeyi. o yüzden allah isteyene istediği zamanda sağlıklı evlat versin diyorum. bana da kız torunlar nasip eder inşallah onlar da alırım hevesimi:))

Maşallah haktana evet çok çabuk büyüyorlar.
he sen şu hazinem: oğlum ve eşim yazısını artık değiştirsen diyorum:)

evet bende çok istiyorum inş. bi gün kızım olur hayırlısıyla

çok doğru diyosun :9:
cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum duruma göre tickerimide değişebilirim ama oğluşumunkine kıyabilirmiyim bilmiyorum tabi

yok be yaseminim öyle bir düşüncem ve planım yok. allaha şükür iki çocuğum da istediğim ve planladığım zamanda oldu. sağlıklı nur topu gibi iki evladım var. büyük sözüme tövbe diyorum ama 3. yü asla düşünmüyorum. amma velakin ben tedbirimi aldığım halde (yani gerçek anlamda tedbirden bahsediyorum) allah yine de verir o zaman da aldıramam çünkü kaldıramam öyle bir tecrübeyi. o yüzden allah isteyene istediği zamanda sağlıklı evlat versin diyorum. bana da kız torunlar nasip eder inşallah onlar da alırım hevesimi:))

amiiiin inşallah canım :70:
allah herkesin gönlüne göre versin :29:

cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum duruma göre tickerimide değişebilirim ama oğluşumunkine kıyabilirmiyim bilmiyorum tabi

2 tane ticker yaparsın canım bu siyede birinde görmüştüm oluyor herhalde.

üstte haktan alttada ufaklık olur bana kız olacakmış gibi geliyor bakalım hayırlısı olsun inş.:emir_bebek:

işte bu hiç geçmiyor biliyor musun? hep büyükler ön planda oluyor kendi adıma konuşayım biz de öyle yani. berkayla ilgili birşey yapacak olsam ayberke ihanet ediyor gibi hissediyorum kendimi. içim hiç rahat olmuyor. şimdi doğumgünü geliyor berkaya pasta yaptırıcam biliyorum ki ayberkin içi burkulacak o yüzden bizim doğumgününde çift pasta olacak yalnız çökertecek bunlar beni iki gece doğum günü yapıcam toplam dört pasta sermayeyi pastaya yatırıcaz

nöbeti sana devredeyim :13:
haydi iyi tatiller iyi haftasonları pazartesiye kadar çok azdırmayın forumu lütfen okumak zor oluyo :27:
herkes kendine ve kuzucuğuna (ve olanlar fasülyelerine) çok iyi baksın :80:

:16:
kocamaaaan öpüyorum seni ve umutu
allaha emanet olun canımmmmm

işte bu hiç geçmiyor biliyor musun? hep büyükler ön planda oluyor kendi adıma konuşayım biz de öyle yani. berkayla ilgili birşey yapacak olsam ayberke ihanet ediyor gibi hissediyorum kendimi. içim hiç rahat olmuyor. şimdi doğumgünü geliyor berkaya pasta yaptırıcam biliyorum ki ayberkin içi burkulacak o yüzden bizim doğumgününde çift pasta olacak yalnız çökertecek bunlar beni iki gece doğum günü yapıcam toplam dört pasta sermayeyi pastaya yatırıcaz
aynı his bende de var
oğluşuma ihanet etmişim gibi hissediyorum
şimdi hiç geçmeyecek mi bu his :25:

oy oy oooy baya
hengameli olcak desene sizin yaş günleri

Back