KOCA MAĞDURU OLARAK BULUYORUM CANIM NE YAPARSIN
ANNEMDE KALDI ZIMBIRTIYLA AMA BEBEK KÜRTAJLA ALINMIŞTI ZIMBIRTI ZARAR VERMİŞTİR DİYE ESKİ ZAMAN TABİİİ VAR % 100 GÜVENLİ YÖNTEM BEN BULDUM YÖNTEMİ BİLGE KOYDU İSMİNİ SEN BANA KARDEŞ BEN SANA BACI YÖNTEMİ
EEEEEE ŞEY BİRDE BENİM CD VARDI BACIM HATIRLARSAN
KOLAY GELSİNNNN
SENİ YENİ DUYDUM CANIM SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞALLAH
NE KADARLIK SENİN MERCİMEK Mİ FASULYE Mİ
BENİM KIZIM BUGÜN İNSANLIK İÇİN UFAK AMA KENDİ İÇİN BÜYÜK BİR ADIM ATTI
Benim kızım bugün insanlık için ufak ama kendi için büyük bir adım attı
o korunma yöntemi pek bize göre değil bacım :78:
kızım zaten senin korunacak yerin mi kaldı? korunmasan nolcak fasülyenin üstüne kat mı çıkıcan :86: :86: :86:
çatlaaaaak
doğum sonrası için diyoz herhalde :76:
peeeeee daha 6 ay var nesini düşünüyon:92:
bu arada diş çıkmadan yeri beyaz görünebilir
yumuşak olur diş çıkar bi zaman sonra
haktanın alt iki dişi çıkmıştı şimdi yanları beyaz görünüyo
anlaşılan sıradaki dişler onlar
Herkese merhabalar kucak dolusu selamlar...
KUZULAR İYİ Kİ DOĞDUNUZ İYİ Kİ VARSINIZ ÇOOOK UZUN YILLAR MUTLU HUZURLU VE SAĞLIKLI YAŞAYIN TORUNLARINIZIN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLAYIN İNŞALLAH SEPET VE BAL SURAT
umarım şuan herşey yolunda ve çooooook güzeldir
oy oy oooooyyyyy
ömerimizde yaşına girmiş
doğum günün kutlu olsun bal sepeti
sağlık mutluluk içerisinde nice yaşlarını kutlarız iiiiinşallah
nerden bulursun böyle lafları dünürüm bilmem ki
oy maşallah mavişime:)))))))))
allahım hayırlı sağlıklı bahtlı bir ömür nasip etsin
nice yaşlara eren'im
BENİM KIZIM BUGÜN İNSANLIK İÇİN UFAK AMA KENDİ İÇİN BÜYÜK BİR ADIM ATTI
bilge iltihap olsa anlarsın etrafı duzensız olur rengıde bembeyaz olmaz bırde ellersen rahatsız olur umut.kucuk bebeklerde diş incisi dediğimiz bişey var ama buyuduler artk o da olmamalı bence yıne kendı dişidir.ya geçen cuma dişine (ya da şişine demek lazım) jel sürerken bi ısırdı parmağımın altında patladı kanadı falan hani bir açıdan açık yaraydı iltihap kapmış olabilir mi diye tırstım :18:
merhaba
ay ben bunu nasıl bukadar karıstırmısım
Herkese merhabalar kucak dolusu selamlar...
bilge iltihap olsa anlarsın etrafı duzensız olur rengıde bembeyaz olmaz bırde ellersen rahatsız olur umut.kucuk bebeklerde diş incisi dediğimiz bişey var ama buyuduler artk o da olmamalı bence yıne kendı dişidir.
MELİKE AFERİM TURTAYA İLK ADIMINI ATMIŞ MAAŞALLAH PRENSESİME DAHA ÇOOK ADIMLARI OLSUN İNŞALLAH DÜŞMEDEN KALKMADAN SAĞLIKLABENİM KIZIM BUGÜN İNSANLIK İÇİN UFAK AMA KENDİ İÇİN BÜYÜK BİR ADIM ATTI
ALLAH ALLAH HİÇ BAŞIMA GELMEDİ CANIM NE OLABİLİR Kİ YAAalla alla sonraki sayfaya geçmiyor bir türlü!!! 3654'e çakılı kaldım
kızlar umutun patlayan azı dişinin içinde beyaz bir şey varmış yumuşak ama diş değil demiş bakıcı başına gelen duyan gören var mı böyle bir şey?
yok canım iltihap olacağını sanmam yaa öyle şişecek derecede bir iltihap olsa ağrıdan durmaz kuzu mutlaka rahatsızlığını bir şekilde belli ederya geçen cuma dişine (ya da şişine demek lazım) jel sürerken bi ısırdı parmağımın altında patladı kanadı falan hani bir açıdan açık yaraydı iltihap kapmış olabilir mi diye tırstım :18:
merhaba
afferin banaaa:)yasemın bu effectler nıye sende cıkıyorda bende yok??
afferin banaaa:)yasemın bu effectler nıye sende cıkıyorda bende yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?