Kiymet hayirlisi olsun sinav sonucu icin
doğum günü konusundaki son kararım diş buğdayında yaptığım gibi kayınvalide eşrafı ve bizimkilerle aynı gün yapmak. 2 sefer yapsam bana çok eziyet olucak. eğer hatun bu süre içinde kafamı attırmazsa son durum bu. 3-4 saat için idare edebelirim gibime geliyo:) zaten erkekler olmıyacak. isterlerse akşama da onlar gelir otururuz.
Kiymet hayirlisi olsun sinav sonucu icin
valla ben de bir akşam ailecek bir akşam arkadaşlarla yapmayı planlıyorum. ilk oğlumda hepsini aynı gün topladım da cinnet geçirecektim evde 60-70 kişi oldu. tabi aslında biz terasta yapmayı planladığımız için o kadar insan çağırmıştık mayıs ayıydı bir yağmur indirdi haydi onca organizasyon çöpe. bir üsü insan balık istifi evin içinde berbat oldu yani.
şimdi perşembeye geliyor perşembe akşamı ailece yaparız cuma akşamı da arkadaşlarla hafta sonu da dinlenirim diye düşünüyorum bakalım nasip
Ben cepten ama kablosuz baglantidn baglanyrm evdeki muzeyyen baglanamazsam modemi acip kapatytm sen kablosuz mu yoksa atyrm turkcel uzerinden mi baglanacaksin ki
Himmm ben bir el atym ebrudan falan da bilgi alym yoksa ozel sektorde muhasebe zor is calisma saatlerindn dolayi esimde bende istmyrm artik mina var malum simdi calisamam ders ama seneye insallah bu sene nasil calisacagima calisayim :)bizim önlisanlara 2 yılda bir yapılıyo 4 yıllıklara yani size her sene. kitabı var oturup çalışcan zaman buldukça sınav yaklaşırkende tekrar yapıcan en güzeli o. valla tarih soruları fenaydı ki ben hiç hazzetmem kendilerinden. upuzun paragraf soruları vardı. çok soru çözersen daha hızlı yapabliyosun onları falan filan
Ben cepten ama kablosuz baglantidn baglanyrm evdeki muzeyyen baglanamazsam modemi acip kapatytm sen kablosuz mu yoksa atyrm turkcel uzerinden mi baglanacaksin ki
hadi bakalım inş. sorunsuz atlatırsınız müzeyyencim. ben arka arkaya yapmaya gözüm yemedi. bi kaç postada arkadaşlarla yapıcaz bizde zamana yayıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?