2009 Aralık Anneleri

bahar bende o unutanların arasındayım sanırım. çok özür dilerim canım. berene sağlıklı huzurlu mutlu ailesyile çok güzel bir hayat diliyorum inş.şu listeye daha sık bakmam lazım

hadi ben 5e kadar gezmeye oğluma biberon almaya gider sonra da toplantı ve allah izin verirse 19da toplantıdan çıkış

arkadaşlar bugün yazılmış bu duyuru... boşa uğraşmayın ileteyim dedim

Resim fotoğraf eklentiler hakkında
Merhaba,
Sistemde yapılacak değişiklik sebebiyle 14:30 itibari ile albüme, sosyal gruplara ve foruma eklenti,resim vs eklemesi ikinci bir duyuruya kadar kapatlıcaktır.

İşlem biter bitmez tekrar eski haline getirilecektir.

Bilginize.

ikinci çocuk kousu açılmış bende kararsızım bu konuda ben istesemde eşim şu an için kesinlikle istemiyo. o istemeyince de adamı kandırmak mümkün olmuyo. zaten şu sıralar veletler çok hareketli olduğundan ki hamilelik benimde bulantılar sancılar kramplar eşliğinde geçtiğinden bunda da aynısı olursa nasıl baş ederim bilemiyorum. bende de hemn yardıma koşacak insan yok.
iş meselesine gelince sınavım berbat ötesi geçti .bu şekilde bi atama söz konusu da olamaz. 2 seney kadar bi tane daha çıkrsam aradan hiç fena olmıyacak:)

doğum günü konusundaki son kararım diş buğdayında yaptığım gibi kayınvalide eşrafı ve bizimkilerle aynı gün yapmak. 2 sefer yapsam bana çok eziyet olucak. eğer hatun bu süre içinde kafamı attırmazsa son durum bu. 3-4 saat için idare edebelirim gibime geliyo:) zaten erkekler olmıyacak. isterlerse akşama da onlar gelir otururuz.

valla ben de bir akşam ailecek bir akşam arkadaşlarla yapmayı planlıyorum. ilk oğlumda hepsini aynı gün topladım da cinnet geçirecektim evde 60-70 kişi oldu. tabi aslında biz terasta yapmayı planladığımız için o kadar insan çağırmıştık mayıs ayıydı bir yağmur indirdi haydi onca organizasyon çöpe. bir üsü insan balık istifi evin içinde berbat oldu yani.

şimdi perşembeye geliyor perşembe akşamı ailece yaparız cuma akşamı da arkadaşlarla hafta sonu da dinlenirim diye düşünüyorum bakalım nasip

Kiymet hayirlisi olsun sinav sonucu icin

hayırlısını biliyorum pelin ya .hiç ii olmıycak sonuçlar hezimet yani. çok da güzelmiş sorular gerçekten çalışmak lazımmış sadece. 3 senedir sınava girmiyodum unutmuşum zor yetştirdim soruları:)

Ben cepten ama kablosuz baglantidn baglanyrm evdeki muzeyyen baglanamazsam modemi acip kapatytm sen kablosuz mu yoksa atyrm turkcel uzerinden mi baglanacaksin ki

hadi bakalım inş. sorunsuz atlatırsınız müzeyyencim. ben arka arkaya yapmaya gözüm yemedi. bi kaç postada arkadaşlarla yapıcaz bizde zamana yayıcam artık

bizim önlisanlara 2 yılda bir yapılıyo 4 yıllıklara yani size her sene. kitabı var oturup çalışcan zaman buldukça sınav yaklaşırkende tekrar yapıcan en güzeli o. valla tarih soruları fenaydı ki ben hiç hazzetmem kendilerinden. upuzun paragraf soruları vardı. çok soru çözersen daha hızlı yapabliyosun onları falan filan

özel mesaj atamıyorum yaaa burcu hangi siteden yaptı davetiyeyi ya biliyonuz mu yada burcuuuu geldiğinde kapıyı 3 kez tıkla
benim cadı uyandı kaç tım ben

Himmm ben bir el atym ebrudan falan da bilgi alym yoksa ozel sektorde muhasebe zor is calisma saatlerindn dolayi esimde bende istmyrm artik mina var malum simdi calisamam ders ama seneye insallah bu sene nasil calisacagima calisayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…