• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Baharrrrrrrrr iyi ki doğdu beren iyi ki doğurdun onuuuu
rabbim ömrünü sağlıklı ve mutlu etsin
gülen yüzün ve espiri kabiliyetin hep böyle devam etsin:60:
Seviyom ben seni yaw

piiiiişşşşttt kızlar sizide seviyom kırılmayın:69:

:16: Sağol dur şımarayım accık
ben de hepinizi çoook seviyorum

öyle biz yapmıcazda kim yapacak ama ne yapayım canı sıkkın ya sibelin ondan dedim bıraksın diye

züpermiş valla :60:

oncelıkle gecmış olsun canım başınıza gelenlere,,,dıyecek cok sey varda neyse,,allah akıl fıkır versın boyle ınsanlaraa...bır yuruyen bbek daha bak yıne eycanlandım yaa azram ne zmaan yuruyecekkk cok merak edyorumm,,maşallah berkayaa

ayyy düşüncelıı arkadaşımmm benımmm,,,bakıyorummm hemennnn

melıke eşimede okudum cook guldukk yaa,,allah razı olsun vallaa guleceğim yoktu...:60:

sağol canım sizden de allah razı olsun facede yazmışlar çaldım size yazdım

yaş sayı cinsiyet malzeme adet
2-3 aylık 5 kız penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 1
elbise (6 ay) 2
hırka (6 ay) 3
zıbın 1

4 aylık 1 erkek sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
salopet (9 aylık-erkek) 1
kadife tulum (erkek) 2
çorap 1
yelek 1
patikli tulum 2

7 aylık 1 kız kadife tulum ve şapkası 1
pijama takımı 1

8 aylık 1 kız kapüşonlu 2li takım (74cm) 1

10 aylık 1 kız patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
elbise (12 ay) 5
yün hırka-patik 1
sweatshirt 1
gömlek-etek takım (12 ay) 1
hırka 1

15 aylık 3 kız uzun kollu body 1

16 aylık 2 kız

17 aylık 2 erkek

18 aylık 1 kız elbise (24 ay) 2
şortlu takım (24 ay) 1
etek bluz takım (24 ay) 1

19 aylık 1 erkek

3 yaş 2 erkek
1 kız

3,5 yaş 1 erkek
3 kız

4 yaş 2 erkek sweatshirt 1
1 kız el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 erkek eşofman altı 1
2 kız

6 yaş 1 kız

ortak kullanım maddeleri
dr brown biberon 3
bebe d'or (cam biberon 125 ml) 9
avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2
6 - 18 ay emzik 1
18 numara sandalet 6
19 numara sandalet 12
20 numara sandalet 1
22 numara sandalet 3
20 numara patik 1
21 numara patik 1
24 numara patik 1
1 yaş atkı,bere.eldiven takımı polar 1

kesin atkı sayımız 24 arkadaşlar... Ben biraz daha öğretmen bulayım :6:
atkı listesi biten kesin mümkün

bige 7 10
canan 3 5
öznur 1
kıymet
melike 4 5 belki 6
nilgün 1 ( şimdilik )
müzeyyen
meral
tülay 8

eklemeyi beceremediysem düzeltirsin canım 1 tane polar atkı eldiven bere seti gelmişti zeynoya mavi onu da gönderelim denedim bereyi tram oluyor o yüzden 1 yaş yazdım
günaydın herkese
haktan ben ve fasülyeden kucak dolusu sevgileeeer:))))

yerim seni de haktanı da fasulyeyi de günaydın canım

rica ederim canım güzel bir site ama üye olmak lazım
yasemin banada kız gibi geliyorya hadi hayırlısı bakalım isim ne düşünüyosun kız erkek falan ayy ne heyecanlı ya benm eşim istemiyo 2ci bebiş bn istiyorum ama bakalım nolacak :49::21:

gizli gizli yap öğrenince ister :1:

bahar berenin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu büyüsün kocaman bir kız olsun inşallah nice senelere ben d. Günü tarihini bilmiyorum o yüzden zamanında yazamadım :59: Konu açılmışken belirtim bir liste muhabbeti vardı ben de msj atmıştım ama bana liste gelmedi daha sonra tekrar belirttim ama hala gönderen olmadı :19: Tekrar rica edicim birisi banada listeyi gönderse de bebişlerimizin d. Günlerini atlamasam ben de ya

mail adresini ver göndereyim tatlım gözden kaçmış msj ın görmedim
melike nerelerde aceba? Atkıyı ilk kim bitirecek diyordu bitirmiştir herhalde :6:

he bitirdi kızı müsade etse bitirecek ama şişi almak istiyor elimden hatun

yaseminnn sen hamilemisinnnn????

yakında doğuracak tatlım sen gelmezsen böyle haberin olmaz

aha nazar çıktı :53: Oğluşumun biberonu tuzla buz olmuş ki kaç kere düştü bir şey olmamıştı :27:

nazar çıkmıştır iyi olmuş ( anneannem bu gibi durumlarda mesela su dökülünce para gelecek falan denir ya beceriksizliğin adı para gelicek oldu derdi canım benim nurlar içinde yatsın inşallah özledim :59:)
yav siz gencecik anne olmuşsunuz ne güzel sonra da 8-10 yıl beklemişsiniz ikinci için ben o kadar beklesem menepoza girerim e bu velet de dört sene sonra oldu zaten.
şimdiiii totom yese mi yemese mi çalışmalara başlasak mı bir sene sonra başlamasak mııı diye düşünüp duruyorum:44:

1 sene daha bekle bence sonra çalışmaya başla annemde bu sabah bana dedi sepetin tüllerini dantellerini söktüm kaldırdım onları da temizleyiciye vericem nasıl olsa 3-4 sene sonra çıkacak sepet dedim ne 3-4 senesi yaşın geçiyor kızım dedi anammmm bu kadın beni seneye doğurtur bu azimle

Bilge hatta ben hatırlıyorum sezeryan olmasaydın sen bir sene sonra istiyordun di mi o zaman şu an ikinciye hamile olacaktın belki de.

valla doğum şeklinden kaçtığımdan değil de sıpanın hareketliliğinden caydım ebru... ama şimdi validenin bu durumuyla gözüm kesmiyor ne yalan söyleyeyim

aynen bakacak kişi sorunu da var aslında ben de üç yaşına gelirse bunu kreşe gönderir sonra bir ücretsiz izin daha alır sonra da bakıcı+teyze sistemiyle aynen gider mi bu iş diye düşünüyorum annelere de zor tabii belli bir yaştan sonra hadi bir neyse de ikinci gerçekten ağır geliyordur. Amann böyle düşündükçe olmuyor en iyisi kaza kurşununa mı kurban gitmek acaba?

allah iyiliğini versin kaza kurşunu en sağlamı aaa erken diyenlere yaa sorma kazara oldu denir iyiki arayı açmadın diyenlere zaten sorun yok

walla evet zor hemde çok ama yaşlar bu kadar olmuşken eğer aklınızda varsa çokta gecikmeden yapın derim tabi bu benim fikrim
şimdi diyorumki keşke arayı bu kadar açmadan 2 sene arayla yapsaymışım,
şimdi gökkuşta 1 e gidiyor olurdu

aynen bakacak kişi sorunu da var aslında ben de üç yaşına gelirse bunu kreşe gönderir sonra bir ücretsiz izin daha alır sonra da bakıcı+teyze sistemiyle aynen gider mi bu iş diye düşünüyorum annelere de zor tabii belli bir yaştan sonra hadi bir neyse de ikinci gerçekten ağır geliyordur. Amann böyle düşündükçe olmuyor en iyisi kaza kurşununa mı kurban gitmek acaba?

allah iyiliğini versin kaza kurşunu en sağlamı aaa erken diyenlere yaa sorma kazara oldu denir iyiki arayı açmadın diyenlere zaten sorun yok

alıntı yap yok, sayfayı yenile yok
efendim meralim efendim :70:
bu araa açmışken ben kaçıyorum haber edeyim

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

b_i_o yasil_haktanemin+ turkuaz_turkuaz+ peluse+ serinus+ cancer Nilguni+ karanfil81+ mcetin1+
maşallahhhh:nazar:

Back