• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bu arada kızlar hepinize çok teşekkür ederim bir kaç kişi dışında kızımı unutmamışsınız.Hepinize hakkaten teşekkürler sizlerinde doğum günleriniz kutlu olsun şimdiden.

berenede diş buğdayında gelmişti o zaman 6aylıktı beren çok ağladı o bebeği görünce ama şimdi onu ısırıyor gözüne parmağını sokuyor piskopata bağlıyor kendini o da alışır merak etme korkuyorsa verme zaten.

sakladım bahar ya ağlıyor zaten yağmurun öyke bir huyu var abimde öylemiş annem hep anlatırdı yenilikleri sevmiyor birinin evine ilk gittiğimizde zır zır ağlıyor eve geliyoruz hemen 2cide tık yok herşey normal yni kıyafet giydirincede çekiştirip duruyor üstünü mızlıyor istemiyor

ben ne kız ne erkek hissedebiliyorum yaf:(
ekşide tatlıda istemiyo canım
kız olsun çok istiyorum tabi ama hayırlısı neyse onu versin allah diyorum
kız işmi zümra var aklımda
haktana hamileyken kızım olursa zümra koycam diyodum belki şimdi olur :16:
akıllı ahlaklı ve cesur kadın demek zümra
eskiden beri duru berrak isimlerinide severim
erkek ismi hiç yok aklımda
belki haktan'a uysun diye göktan
amaaaaan kafam karışık bu konuda :78:
zamanım var düşünmek için nasılsa hele bi belli olssun cinsiyeti

bu arada kızlar hepinize çok teşekkür ederim bir kaç kişi dışında kızımı unutmamışsınız.Hepinize hakkaten teşekkürler sizlerinde doğum günleriniz kutlu olsun şimdiden.

o bikaç kişi arasında bende varım :78:
samsunda bilg. olmadığı için bakamadım bile kimlerin doğum günü diye:((((
hastalıklar taşınma telaşı rahatsızlıklarım iyice ihmal ettim sizleri affedin beni :59:
berenimide kocaman öpüyorum nice nice doğum günlerini sağlık mutluluk içinde kutlamamızı nasip etsin allahım

o bikaç kişi arasında bende varım :78:
samsunda bilg. olmadığı için bakamadım bile kimlerin doğum günü diye:((((
hastalıklar taşınma telaşı rahatsızlıklarım iyice ihmal ettim sizleri affedin beni :59:
berenimide kocaman öpüyorum nice nice doğum günlerini sağlık mutluluk içinde kutlamamızı nasip etsin allahım

teşekkür ederim cnm

:54: :54: :54: üçünüze de birer taneeee

allaha bin şükür özlemcim bıraktığımda iyiydi akşama da inşallah iyi olur huysuzluk yapmaz

:29: :38:

allahım bana da şimdiden düşündükçe afakanlar basıyor alt ucu 1,5 saat ama nasıl geçer :14: bir kere moral sınır yıkılmış oluyor çünkü hava kararıyor 4 buçukta :50:
sevindim cnm inşallah iyi olsun daima

günaydınlaar nasılsınız geçmişe baktım herkesler ii sanırım meral üzgün biraz bazen olabiliyor meral sebepsiz ağlamalar alınganlıklar küsmeler artık büyüyorlar karakterleri oluşmaya başlıyor onlar artık bebek değil birere çoçuk oldular böyle düşünmeye çalış bizimde 2 dişimiz daha patlamış dün gördüm alt dişlerin yanındakiler çok şükür sıkıntısız patladılar
dünde kabloyu almış benm sıspacık halının altından geçirdik hep dokunmasın die bulmuş cekiyor bnde bi an şşşşşşşş diye bağırdım bıraksın die korktumda ayy nasıl ağladı naıl ağladı gözyaşlarıyla nasıl pişman oldum küstü bana falan
doğum günü hediyesi geldi dün kızıma babanneden ve haladan bir bebek almış babaaanesi biberon emiyor ağlıyor gülüyor konuşuyor ağzı burnu oynuyor falan yağmurun ödü koptu bakıp bakıp ağlıyıor saklıycam bnde biraz büyüsün öyle vericem halamızda kitap almış şu dokun ve dinleler varya onlardan sayfalarına bakıyor gülüyor eliyle gössteriyor falan ama eli tuşlara basınca ses gelince başlıyor ağlamaya ne kadaan korkak bir kızım var yahhuu napıcam bu cadıyla ben bizim cep telimiz çalnca bile ağlıyor kaçıyor hemen odadan
meral neden üzgün kötü bişey yoktur umarım
bahsettiğin bebeği tanıdım arkadaşın kızında vardı gerçek gibi bende alacam duruya ama biraz daha büyüsün zaten yağmur da korkmuş baksana benim kız da çok tırsak çünkü
bu arada bende jeton yeni düştü canan sensin dimi isim değişince

rica ederim canım güzel bir site ama üye olmak lazım
yasemin banada kız gibi geliyorya hadi hayırlısı bakalım isim ne düşünüyosun kız erkek falan ayy ne heyecanlı ya benm eşim istemiyo 2ci bebiş bn istiyorum ama bakalım nolacak :49::21:
inceledim şimdi çok güzel şeyler varmış teşkür tekrardan :54:
çok şükür iyiyiz özlemcim burak kuduruk paşa oldu . bütün annenesiyel kuduruyoo akşamda ben ve babsıyla :9: duru nasıl d.günü hazırlıkları nasıl gidiyoo .. bizimde aralığın 22 si.. işlerden daha ne davetiye hazırlığı yapabildim ne de gelen kişilere verilecek hediye yi hazırladım bakalım nasıl olacak ..
yerim ben onu büyüdüler iyice artık zaptetmek zor tabi doğum günü hazırlıkları iyi bi yandan da tez yazıyorum onun da teslim tarihi yaklaştı çünkü 2 ayağım bir pabuca girdi zevkini çıkaramadım koşturmadan ama olsun napalım elbise pasta süsler vs. hazır gelenlere bende daha verecek bişey hazırlamadım ama çoğu bitti senin daha varmış yaparsın o zamana kadar

aslında üzüntümü dile getirmek için yazmıştım çünkü çok kırıldım telefonu bilmeyenler burdan özelden mesaj yazmışlar ama herkes değil.neyse artık bişey demiyorum

baharcım ya şu doğumgünü hazırlıkları konusuna neler hazırladın bir yazsana sırası gelmeyenlere fikir olsun? ben kabaca bir liste yapıyorum pişecekler vs hakkında ama sanki çeşit az gibi geliyo gerçi nasıl yetiştircem onu da bilmiyorum yaaaaaaa :26:

bahar berenin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu büyüsün kocaman bir kız olsun inşallah nice senelere ben d. günü tarihini bilmiyorum o yüzden zamanında yazamadım :59: konu açılmışken belirtim bir liste muhabbeti vardı ben de msj atmıştım ama bana liste gelmedi daha sonra tekrar belirttim ama hala gönderen olmadı :19: tekrar rica edicim birisi banada listeyi gönderse de bebişlerimizin d. günlerini atlamasam ben de ya

baharcım ya şu doğumgünü hazırlıkları konusuna neler hazırladın bir yazsana sırası gelmeyenlere fikir olsun? ben kabaca bir liste yapıyorum pişecekler vs hakkında ama sanki çeşit az gibi geliyo gerçi nasıl yetiştircem onu da bilmiyorum yaaaaaaa :26:
tatlım ben akşam yaptığım için zaten çok bişey yenmiyor..
mercimekli börek (bükme)
mantarlı garnitürlü puf böreği
etli bir börek (kayınvalidem yapmış)
patates salatası
havuç salatası
rus salatası
bu kadar şekerim bide pastası işte.Aslında ben daha çok şey tasarlamıştım ama annem durdurdu beni.iyide yapmışım zaten daha da fazla olsa kalcakmıştı.menü böyle işte.sonra evi süsledim hemde deli gibi heryerdde bişey vardı :) kapıya tül aldım tülle fiyonk yaptım.bir sürü balon aldım.çocuklar delirdi onlar için iyi oldu.Sabun yaptırmıştım bide ama ben akıllı unutmuşum dağıtmayı :))))

bahar berenin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu büyüsün kocaman bir kız olsun inşallah nice senelere ben d. günü tarihini bilmiyorum o yüzden zamanında yazamadım :59: konu açılmışken belirtim bir liste muhabbeti vardı ben de msj atmıştım ama bana liste gelmedi daha sonra tekrar belirttim ama hala gönderen olmadı :19: tekrar rica edicim birisi banada listeyi gönderse de bebişlerimizin d. günlerini atlamasam ben de ya

sağol cnmmmm ......

özlemcim ben göndereyim de mailini bulamıyorum sende olması gerek duru'nun fotosunu yollamıştın bana... (allahım hala o işi de yapmadım yaaa :57:) bugün bi usb alayım ben

tatlım ben akşam yaptığım için zaten çok bişey yenmiyor..
mercimekli börek (bükme)
mantarlı garnitürlü puf böreği
etli bir börek (kayınvalidem yapmış)
patates salatası
havuç salatası
rus salatası
bu kadar şekerim bide pastası işte.Aslında ben daha çok şey tasarlamıştım ama annem durdurdu beni.iyide yapmışım zaten daha da fazla olsa kalcakmıştı.menü böyle işte.sonra evi süsledim hemde deli gibi heryerdde bişey vardı :) kapıya tül aldım tülle fiyonk yaptım.bir sürü balon aldım.çocuklar delirdi onlar için iyi oldu.Sabun yaptırmıştım bide ama ben akıllı unutmuşum dağıtmayı :))))

o süper olmuş kız ömrü billah o sabunlarla yıkanır gayri :9:
ben de partiyi balon temalı yapıcam o yüzden attığımız her adımda balonlar olsun diye düşünüyorum... kapıya da bir şeyler hazırlıycam ama benim çok çeşit yapmam gerek çünkü öğlen saatinde yapıcam fakat cumartesi öğlene kadar bütün o çeşitleri yapmam imkansız hafta içi akşamdan yapıp bir kısmını buzluğa atmalıyım sanırım... 3-4 günde de pastayı oluşturup en son cuma gece hamurunu kaplamak gerek herhalde... sağlam bir program yapmazsam hezimet olacak doğumgünümüz :50:

ben kızıma gdiyorum herkese afiyet olsunn

sana da afiyet olsun öp kuzumuzu bizim için de

özlemcim ben göndereyim de mailini bulamıyorum sende olması gerek duru'nun fotosunu yollamıştın bana... (allahım hala o işi de yapmadım yaaa :57:) bugün bi usb alayım ben
sağolasın bilgecim ya senin mail yok bende resmi ben buraya yüklemiştim sen burdan almıştın ama ben sana mailimi atsam özelden yollar mısın kine bana :26:

Back