benm ben :))))sevindim cnm inşallah iyi olsun daima
meral neden üzgün kötü bişey yoktur umarım
bahsettiğin bebeği tanıdım arkadaşın kızında vardı gerçek gibi bende alacam duruya ama biraz daha büyüsün zaten yağmur da korkmuş baksana benim kız da çok tırsak çünkü
bu arada bende jeton yeni düştü canan sensin dimi isim değişince
inceledim şimdi çok güzel şeyler varmış teşkür tekrardan
yerim ben onu büyüdüler iyice artık zaptetmek zor tabi doğum günü hazırlıkları iyi bi yandan da tez yazıyorum onun da teslim tarihi yaklaştı çünkü 2 ayağım bir pabuca girdi zevkini çıkaramadım koşturmadan ama olsun napalım elbise pasta süsler vs. hazır gelenlere bende daha verecek bişey hazırlamadım ama çoğu bitti senin daha varmış yaparsın o zamana kadar
ben ne kız ne erkek hissedebiliyorum yaf
ekşide tatlıda istemiyo canım
kız olsun çok istiyorum tabi ama hayırlısı neyse onu versin allah diyorum
kız işmi zümra var aklımda
haktana hamileyken kızım olursa zümra koycam diyodum belki şimdi olur
akıllı ahlaklı ve cesur kadın demek zümra
eskiden beri duru berrak isimlerinide severim
erkek ismi hiç yok aklımda
belki haktan'a uysun diye göktan
amaaaaan kafam karışık bu konuda :78:
zamanım var düşünmek için nasılsa hele bi belli olssun cinsiyeti
nilkünüm nerelere yittin yine :97:
yaseminnn sen hamilemisinnnn????
ay burdayımda ayın son günü ya, kapatmamız gerekn bir sürü evrak işlem vs vs var,
birde bu sayfalar yine açılmıyor bana, alıntı yapamıyorum ki
yapana kadar yarım saat geçiyor
bide bu arada meralle konuştum, baharın doğum günü fotolarına baktım birazda öyle zaman geçti
öyle işte
evvet hamile hemide 12 haftalık
sen, nilgün ve müzeyyeni yakalıyor bizlere tur bindiriyor
walla hacı beni yakalıyo bence bide basıyo...benim ikinciyi anca 10 sene sonra totom yedi...:))
çene çaldım resim baktım demiyo da site bıdı bıdı diyositeden şikayetler bölümüne yazabildin mi???
aha nazar çıktıoğluşumun biberonu tuzla buz olmuş ki kaç kere düştü bir şey olmamıştı
walla hacı beni yakalıyo bence bide basıyo...benim ikinciyi anca 10 sene sonra totom yedi...:))
Yav siz gencecik anne olmuşsunuz ne güzel sonra da 8-10 yıl beklemişsiniz ikinci için ben o kadar beklesem menepoza girerim e bu velet de dört sene sonra oldu zaten.
Şimdiiii totom yese mi yemese mi çalışmalara başlasak mı bir sene sonra başlamasak mııı diye düşünüp duruyorum:44:
Yaş 34 hatta neredeyse 35:18: o yüzden istesem de çok bekleyemem zaten.walla ebrucum, yaşını bilmiyorum ama, eğer aklında mutlaka kardeş yapma fikri varsa
arayı fazla açmadan yap bence
insanın fıçı rahata alışınca çok zor oluyor sonrasında
Yav siz gencecik anne olmuşsunuz ne güzel sonra da 8-10 yıl beklemişsiniz ikinci için ben o kadar beklesem menepoza girerim e bu velet de dört sene sonra oldu zaten.
Şimdiiii totom yese mi yemese mi çalışmalara başlasak mı bir sene sonra başlamasak mııı diye düşünüp duruyorum:44:
Yaş 34 hatta neredeyse 35:18: o yüzden istesem de çok bekleyemem zaten.
Kardeş konusunda da feci şekilde kararsızım hem istiyorum, hem bakalım olur mu bilmiyorum, hem uykusuzluk durumu gözümü korkutuyor (başka bir şey değil he uyku problemi Canberk de çok çektim hala da çekiyorum) falan filan işte bakalım kısmet.
az önce aynı şeyi hesapladık bi arkadaşla... ikinci ne zaman dedi 3 yaşına gelince dedim... e o zaman seneye çalışmaya başlaman lazım dediben o kadar yakın olduğunu farketmemişim yahu :18:
Aynen bakacak kişi sorunu da var aslında ben de üç yaşına gelirse bunu kreşe gönderir sonra bir ücretsiz izin daha alır sonra da bakıcı+teyze sistemiyle aynen gider mi bu iş diye düşünüyorum annelere de zor tabii belli bir yaştan sonra hadi bir neyse de ikinci gerçekten ağır geliyordur. Amann böyle düşündükçe olmuyor en iyisi kaza kurşununa mı kurban gitmek acaba?yaşı takma ben ekimde 35e girdikten sonra doğurdum Umut'u... şimdi oldum 36... 40a kadar yolu var da fıçım sil baştan yiyecek mi ondan emin değilim... valide hanım desteğini çekti ikinciyi yaparsan bana güvenme buyurdular... hem o kısmı düşündürüyor bir de hamilelikteki onca git-gel onca test sil baştan çekebilir miyim hiç emin değilim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?