Çok geçmiş olsun Kıymet Allah esirgesin ucuz atlatmışsınız yine de şişlik inmeye başladıysa, keyfi de yerindeyse gerek yok bence dr a götürmeye ama yine de sen bilirsin tabii.
Allah iyiligini verrsin cok guldm ben gobiste bebis yok dimi anlaminda sormustm :))))pelın cumartesı 2 yaşında oğlan 4 yaşında kız ve 2 buyuk kızları daha vardı,,bıraz zordu ama allahtan azra uyudu 9 da
bugunde 3 cocukluydu eşimin amcası ve babanesı geldı
ayy zatenn dahada 1 ay gelen gıden olmaz bıze kımsemız yok kı
Allah iyiligini verrsin cok guldm ben gobiste bebis yok dimi anlaminda sormustm :))))
hekeseee gunaydınnnnnn
arkadaşlar bebışlere doğum gunu hedıyesı neler duşunuyosunuz?
ben aktıvıte masasını alırım dıyodum dun ankamalle gıttık eşimle yapılmış halını gorunce eşim beğenmedı banada cook kuçuk geldı y.alanlar memnun mu yanı oynuyırmu bebekler,,,yanı luzumlu bışey mı?
eşım magdem 130 lırayı falan gozden cıkardık daha ışıne yarayacak bışey alalım bıraz duşun bakalım dedı,,,başka ne olabılır arkadaşlar bıraz fıkır verın bana
gnaydın fatmacım ..
biz d.günü hediyesi olarak ya- pa kutu sözlük aldık . eğitici kartlar var içinde . meslek - hayvanlar - meyveler, sebzeler - kullandığımız eşyalar ... diye 9 kategori ye ayırmışlar . resimli kartlar biz eşimle çok beğendk eğitici bişey neticede tavsiye ederim .
Kızlar gunlerdır korktugum sey basıma geldı ve Emır bugun karyolasından düştü.Yerde kımıldamadan durdu bı 5 sn falan aklım oynadı,öldüm aglamaktan dr.falan derken neyse su an iyi ama bı akıl verın korkuluk falan tarzı bısey nerde bulurum ya da bu cocugu nerde nasıl yatırsam ?
Hande gecmis olsun cok ay canim ya nasil korkmussundur tabi omrunden omur gidiyor insanin ikigun oncede mina yuruken dustu yuzunun ustune tikandi nefes alamadi bisey yuttu sandim ben yerde oyle yuzustu tikanip yatarken gorunce saniyelik olay ama arkami donmemle gormem bir oldu kusturdum hala kotuydu karsi komsunun kapisini kiriyordum calarken esim yoktu agladi kendine geldi dediler ama canimdan can koptu resmen yemekmi kaldi agzinda 1 dk once yemisti korkupmu oyle oldu nefes borusunami kacti hala blmyrm allahim dusecekler ama vicdan azabi cektirecek kaza bela vermesin korusun bebeklerimizi
sağolun kızlar, ben bişey yapmıycam haktana bakcam sadece:82:
ay pelin hande çok geçmiş olsun, ömürden ömür gitmek deyimini çok iyi anlatıyo öğretiyo bu afacanlar bize
allaha emanet yavrularımız
canım dünürüm nasıl olalım uğraşıp duruyorum haktanla
bronşioliti yeniledi ilaç kullanıyoruz şimdi daha iyi ama
mercimeğimi artık fasulyem diye seviyorum e büyüdü artık
haktanı 10 haftalıkken öğrenmiştim erkek olduğunu
fasülyem 12 haftalık oldu bu gitmeme öğrenirim inşallah
çok merak ediyorum yaf :97:
merhaba kızlar umarım herkes iyidir, geçmişi okuyacak kadar vaktim yok.. kısaca bi özet geçmek istedim:
dün yöneticimle konuştuk bana dediki ya artık bizim çalışma saatlerimize göre çalışırsın ya istifa edersin. başka bölüm mölümyok!!! onların çalışma saatlerini açıklıyorum h.içi en az 2 gün 8:30 (ki bu hafta mesela 4 gün 8:30 da çıktılar) ve ctesileri de çalışılıyor. haftada bir gün tatil. nasıl???? bu ctesi son istisnalarıymış bana bundan sonra onlarla aynı saatlerde çalışcakmışım... ozaman istifa edicem dilekçemi yazmam gerekiyo dedim. bunu salı günü döndüğünde konuşalım dedi.
işte benden havadisler bukadar aman ne güzel dimi...
şimdi size dünki eşimle olan mevzuyu özet geçmek istiyorum lütfen herkes tarafsız olarak haksızmıyım yada nekadar haksızım söylesin..
kızlar nolur tarafsız olun bana söylermisiniz benim hatam ne? nerde yanlış yapmışım..
bu arada tahlilimiz temiz cıktı zeynoda bayagı düzeldi amaaa sabah anacıgım kafasını yardı bası döndü duvarın köse yerine güm 4 dikiş attılar cok sükür simdi iyi .Sibel bu arada gecmiş olsun iş yeride insallah yoluna girer salıya kadar bekle öfkeyle kalkan zararla oturur bi önünü gör bakalım hı bide annen bakamıyormu naza aksamları yakın degilmi sen düzelene kadar
ah etkilenmez olurmu kuzu.. belki günlerdir o yüzden uyumadı geceleride okadar gerginimki.. bide bugün çorbasını içerken kıyma boğazına kaçtı mosmor oldu aklım gitti. akşama doğruda yürürken yüzüstü sen bi düş baktım hiç kımıldamıyo. ama yüzünün üstüne düştü. bi aldım yine mosmor olmuş. ağzına üfledim (öyle derler ya) başladı ağlamaya açıldı sonra. hey allahım noluyo herşey üstüstü geliyo gerginim ya tüm negatifliği üstüme çekiyorum heralde.
günaydın herkeslereeeeee
gün sırası kimdeydi 1-5 arası :26:
kimdeyse hesap nosunu iştiyorummmmm :82:
Bende Eylülü uyuttum simdi gunduz hic uyumadi pasta yapcam simdi .
herkese slm kızlar söylemiştim ya gribim yiğide bulaşırsa diye bulasştı ne yzıkki kaçgündür onla uğrasıom baya öksürüo kusuyo ates var hafif bide kulakta enfeksiyon çıktı allahım beterini vermesin buanada şükür ama işteh sıfır gülmüo oynamıo uyumuyo kendim iyleşemeden yiğitle uğrastım çok zordu ya...umarım sizler iyisiniz
Ayyyy bu saatte bu klabalikkbenini mı bekliyordunuzz Arkadaslarimmm ayrı kalddikkk
biz cumartesi akşamı ebrudan sonra karşıya gittik beyimizin halı saha maçı vardı zor yetiştik acayip trafik vardı. bende arkadaşa gittim onda da 2 oğlan var. benim cadı onlarla iyice kudurdu ve sonra arkadaş eğilmiş dolaptan bişey alıyo bizmki de usul usul altına girmye çalışıyo derken tabi arkfdaş farketmedi . zeynebin kafaya dokundurdu popoyla zeyenpte kafayı dikeyim derken duvardaki fayans çıkıntısına çarptı kafayı. ordaki damarı şişti hemen. 2-3 kez lasonil falan sürdük morluk falan kalmadı ama o damar hala şiş. gece durup durup ağladı sanırım o çarptığı yer ağrı falan yaptı. bugün gayet neşesi yerindeymiş.
bu arada bugün biz sınava girdik eşimle. zeyenbide k.v lere bıraktık. sorun çıkmamış sadece uyutamamışlar yemekte yedirememişler en son ben demiştim tarhana çorbası içer diye onu içirmişler falan fiilan. dün geceye göre şişlik inmiş durumda ama ne yapıyım doktora götürsem mi abakıcak adamda bişwy yok bunda diyecek
Gunaydinnnnnnnn arkadaslarimmmm ozellikle yolda ise gelmek uzere olanlar iyi bir hafta olur bebislerimize saglikli mutlu insallah
ay ılahı pelınn yaa ne bılıyım kafam bı mılyondu
evde test yaptım negatıf cıktı ya onun verdığı rahatlıkla kana gıtmedım,,ama gıtcem ya ıcım huzursuz oldu bı kere
hekeseee gunaydınnnnnn
arkadaşlar bebışlere doğum gunu hedıyesı neler duşunuyosunuz?
ben aktıvıte masasını alırım dıyodum dun ankamalle gıttık eşimle yapılmış halını gorunce eşim beğenmedı banada cook kuçuk geldı y.alanlar memnun mu yanı oynuyırmu bebekler,,,yanı luzumlu bışey mı?
eşım magdem 130 lırayı falan gozden cıkardık daha ışıne yarayacak bışey alalım bıraz duşun bakalım dedı,,,başka ne olabılır arkadaşlar bıraz fıkır verın bana
Herkesee günaydınnnn ..
günaydın herkezee
bilgecim sana hem iyi hemde kötü haberim var hankısını söleyem önce.
kızıma elbise buldum sonunda.bu arada sölemeyi unuttum kızım 1 haftadır emekliyor:78:
Güzeller güzeli yavruların güzeller güzelleri annlerine günaydın
güzel bir hafta olsun inşallah
gunaydın canım,,,cok guzel aslında bende ıstıyorum o kartlardan da azra onları er yanı ıslatır agzında mahveder
sanırım 2. dogum gununde oyle bışey duşunebılırım
saol fıkır verdığın ıcın
sızde aktıvıte masası var mı pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?