2009 Aralık Anneleri

Cok gecmis olsun Sevgi

Gecmis olsun sevgi off ya ne zor allah sifa versin tum hasta bebislere

saol cnm hasta olan bebeklere çok üzülüom keşke onlar olmasa biz olsak ama bu sefer gercekten zor oldu hastayken yiğitle uğrasmak mızmızdı bide hastalıktan dolayı hala devam öksürük..bi bitseydi mina nasıl cnm benim artık kocaman kız oldu maşşallah topiğin ablasııı:))

Pelin iyi ki o kargaşaya rastlamamışsınız.
Öznuuur o kadar nutella yiyip formunu nasıl koruyorsun pekiii?
Ben alıp annemlere bırakıyorum ki gözümün önünde olmasın dayanamayıp yerim diye haftada bir nefis köreltiyorum işte.

çok geçmiş olsun canım yaaa.
biran önce iyileşir inşallah..

zeyepte bikaç gündür iştahsın ve ben ona zorla yedirmeye çalışıyorum ve sonra kendime kızıyorum..ama yemediği zamanda açmış gibi geliyo..dün akşamda burnunu temizlemeye çalıştım çok ağladı öksürmeye başladı ve kustu ağlarken ama ne kusmak tıkanıyodu nerdeyse aklım gitti tabii..zorla bişey yapmak istemiyorum ama burnuda tıkalı uyuyamicak diye düşünüyorum..üfff zor iş annelik..manyaklık hali resmen...

Çok geçmiş olsun maalesef bulaştırmamak mümkün olmuyor tabii aynı evin içinde.
İyileşir inşallah çabucak.

aynen cnm bende yiğit yemio onu zorluom ama yemesede huysuzlanıo aç olduğundan artık süt doyurmuyo ki yiğitte bizra zorlasan hemen kusuyo bi öğün önce yedikleri bile çıkıo bizde şurup verirken baya zorlanıoz şişeyi gördümü kaçmaya çalışıo ağlıo kusuyo bazen..bi büyüselerdi,gerci bakalım büyüyünce ne tür şeylerden dert yanıcaz

ıstahsız sevgı mınada su sıra onun harıcı ıyı masallah oznur zorlama ben 1-2 gun zorlamıstım ınada bındırdı agzını açmadı mama sandalyesıne oturmadı bıle sımdı zorlamıyrm valla tırstım kalıcı olur dıye

evet pelin 2009 aralık modellerinin hepsi böyle sizden okuduğum kadarıyla:))

saol cnm eylül nasıl enson öksürüğü vardı alerjik miydi hasta değil inş
gecmişe bakamadım da
buarada bu saatte maşallah pasta yapmışsın üşenmeyip helal valla eline sağlıkcnm

Cok sukur gecti arada bi oyle oluyo nedense . Yaptim valla Sevgi tutuyo boyle . Gecenin 2 de sutlac yaptigimi biliyorum . Yanliz surekli bogaza he temizlik yapsam ya yok olmaz illa geccek biseyler .

Çok geçmiş olsun maalesef bulaştırmamak mümkün olmuyor tabii aynı evin içinde.
İyileşir inşallah çabucak.

saol cnm bulaştı evet belliydi öksürmeye başlamıştı zaten ertesi gün.allahım hiçbir bebeğe hasalık vermesin veririsede şifasınıda yollasın kuzulara
hemen soluyolar ya kı:26:yamam

ay bende evde olunca dıbını bulacak ılla gıt gel e ıyısı almamak esım bıttı dıye alıyordu bugun yok alma dedım sasırdı bakıyor kı o yemez çok el alıskanlıgı olmus almak :)

bi ara bırakmıştım ebru bu ara coştum yine ne var anlamadım..kilo veremedim zaten bu yüzden hala fazlam var 8 kilo kadar..

ya kızlar yiğit emeklemio canım sıkılıo tutunarak koltukta falan yürüo ama emeklemenin e si bile yok
bide yiğitte aşırı kansızlık çıktı kıayamam doktor çabuk yorulur üşür falan dedi demir ilacını vermiodum kusuyo diye gelişimi ii diye umursamadım ama asıl gelişişmi ii olanların daha ihtiyacı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…