2009 Aralık Anneleri

ben örgüden anlamiyorum size kolay gelsin tanimadim icin calistinizi bilmiyordum kusura bakmayin her zaman yaziyom bir yerlere genelde cevap yazmiyorlarda ondan dedim :))

sibelcim, forum ankara var burda hayal dünyası diye oyuncak satan kocaman bi mağazası var ordan 38 tl ye aldık

aman pazar günüde hiç tadı tuzu olmuyor buranın
neyse az kaldı bende çıkarım birazdan
yarın göürüşürüz

kızlar selam,

malumunuz ömer yine hastaydı, antibiyotik kullanıyo tabii devamında ishal ve ondan korkuncu ciddi pişik oldu...

klasik pişik kremleri, hametan, trosyd, yanmış zeytinyağ, yanmamış zeytinyağ ve vazelin denedim sonuç yok :((

farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??

kızlar selam,

malumunuz ömer yine hastaydı, antibiyotik kullanıyo tabii devamında ishal ve ondan korkuncu ciddi pişik oldu...

klasik pişik kremleri, hametan, trosyd, yanmış zeytinyağ, yanmamış zeytinyağ ve vazelin denedim sonuç yok :((

farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??[/QUOTE
slm ben bepanthen yara ve yanik merhemi ama ise yariyor ben onu tavsiye ederim dene bence insallah seninde isine yarar

kızlar selam,

farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??
geçmiş olsun.ben mothercare den sudocrem adlı kremi kullanıyorum çok iyi.

kızlar selam,

farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??[/QUOTE
slm ben bepanthen yara ve yanik merhemi ama ise yariyor ben onu tavsiye ederim dene bence insallah seninde isine yarar

tşk ederim yarın denicem...

deneyim ikisine yarın alıp...çok saolun kızlar...

pelin aldınmı kurutmayı yollayımmı danteli??? benimkini yollıcam artık napim yeni bişi istedin :)))

Back