Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm ne yapiyorsunuz kötü olmayan ne :)
maşallah turtaya, nice 11 aylara 11 yıllara inşallahkızım bugün 11 aylık olduuuuuuuuuuuuuuu maşallah turtama
Rabbim adıyla yaşatsın kuzunu, maşallah hemde uzun ömürler versinkizimin ismide melek teyzesi sizinkilerin ismi ne
allah saglikli uzun ömür nasiip etsin gökaya allahim anali babali büyütsün
kızlar selam,
malumunuz ömer yine hastaydı, antibiyotik kullanıyo tabii devamında ishal ve ondan korkuncu ciddi pişik oldu...
klasik pişik kremleri, hametan, trosyd, yanmış zeytinyağ, yanmamış zeytinyağ ve vazelin denedim sonuç yok(
farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??[/QUOTE
slm ben bepanthen yara ve yanik merhemi ama ise yariyor ben onu tavsiye ederim dene bence insallah seninde isine yarar
geçmiş olsun.ben mothercare den sudocrem adlı kremi kullanıyorum çok iyi.kızlar selam,
malumunuz ömer yine hastaydı, antibiyotik kullanıyo tabii devamında ishal ve ondan korkuncu ciddi pişik oldu...
klasik pişik kremleri, hametan, trosyd, yanmış zeytinyağ, yanmamış zeytinyağ ve vazelin denedim sonuç yok(
farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??
kızlar selam,
farklı bişiler kullanıp sonuç alan varmı aranızda??[/QUOTE
slm ben bepanthen yara ve yanik merhemi ama ise yariyor ben onu tavsiye ederim dene bence insallah seninde isine yarar
tşk ederim yarın denicem...
geçmiş olsun.ben mothercare den sudocrem adlı kremi kullanıyorum çok iyi.
teşekkürler, sudocremi bende kullandım bi dönem ama o daha çok pişik önleyici...yani ben o amaçla kullanmıştım...şimdi baya ciddi(