2009 Aralık Anneleri

sağol canımmm seninde kutlu olsun
zor oluyodur hem okul hem dersler hem nehir
inşallah başka nedeni yoktur burdan soğumana
allah yardımcın olsun senemcim
dikkat et kendine kocaman öpüldnüz boncuk kızınla

ya sinir geldi, bugün netten geldi gitti, geldi gitti
forumda değişmiş sürekli login olmam gerekiyor
afakanlar bastı walla, ben biraz kapatıyorum, belki düzelir

geçmiş olsun canım, iyiyiz ama tatilin ardından çalışmak zor işte
sorma nasıl zor hem de. kuzular nasıl nilgüncüm?
maaşallah canberk paşama. berkay da biraz cesaretlendi bugünlerde ama ev için de. en çok 10 adım attı şu ana kadar kuzum.
aman maşallah de ebru
oy yerim ben onu bizimki daha yeni ilk adımlarını attı
gelmedi henüz cesaretimiz
dede gel baba gel anne ver gibi küçük cümlelere başladık ama :)))))))))
oyy yerim onun dillerini ben. maaşallah oğluşuma. allah ne zaman cesaret verirse yürüyecekler hepsi koşacaklar hatta.
evet yaa ne kötü oldu site böyle. o mızmızlık bizde de hat safhada. sürekli ağlayarak kendini ordan oraya atarak mızıldayarak dolanıyor ortalıkta. mutsuz huzursuz bir çocuk oldu çıktı başımıza. inşallah geçer tez zamanda.
gönüller bir olsun canım benim
aynen öyle canımmm
müzeyyencimm teşekkür ederimm.. senin yakışıklıların resimlerini bekliyoruzz..
ben de ekledim canım yeni resimlerimizi. bayram tatiline girerken eklemiştim:))
ya sinir geldi, bugün netten geldi gitti, geldi gitti
forumda değişmiş sürekli login olmam gerekiyor
afakanlar bastı walla, ben biraz kapatıyorum, belki düzelir
çok ağır çalışıyor bende de

ya burcu naapcaz bunları ya..inşallah geçicidir.

GEVEZELERİN GELDİĞİ NASI BELLİ OLUYO ÖĞLENE KADAR SİTEYE GİRİLMİYODU HANGİ ARA YAZDINIZ 15 SAYFA :)) HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN. VALLA ÖZLEMİŞİM SİZİ. MADEM HERKES BURDA TEKRAR SORUMU YENİLİYORUM.. BENİM KIZ İSTEĞİ BİŞEYİ YAPMAZSAK KENDİNİ YERLERE ATIYO BAĞRIYO AĞLIYO VE MÜMKÜN DİİL SUSMUYO. HANİ İLGİSİNİ ÇEKECEK BAŞKA ŞEYLER GÖSTERİYORUM YOK BAĞRIYORUM YOK (BAĞRIYORUM DERKEN HAYIR NAZ UFİLAN DİYORUM İŞTE) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM. HAYATA KÜSTÜRTÜ BENİ YA. AZ ÖNCE PARKI GÖRÜNCE TEPİNDİ GİRDİK PARKA SALINCAĞA YOK MÜMKÜN DİİL ALAMIYORUM ATIYO KENDİNİ GERİYE KUCAĞIMA ALDIM NASI İTİYO BENİ NASI BAĞRIYO ALLAHIM BÜTÜN PARK BİZE BAKIYO.. YA NOLUR BİRİSİ GEÇİCİ Bİ DÖNEMDE OLDUĞUMUZU SÖYLESİN...(

hazırlandım gidiyorum kızlar yine
allaha emanet olun hepiniz
anacığıma gidersem ordan yazarım hepinize
kocaman öpüldünüz hepiciğiniz

Slm anca geldim gunduz birara niyetlendim girdim ama yazamadim masallah ebru canberke cabuk kivirdi yurume isini allah nazarlardan saklasin nevra size nice 11 aylar nilgun sana kolay gelsin demek hala birsey ifade edetmi acaba katre gecmis olsun ebru canberkin dogumgunu 23 muydu hatirlymdm kutlamayi atlamayalim

uf online olmama rağmen ne doğru dürüst yazabildim ne de okuyabildim
umarım yarın daha rahat olurum

öpüyorum sizi ve kuzularınızı
iyi akşamlar

iyi diyelim iyi olalım pelin bu tema sarmadı beni hiç yazasım okuyasım gelmiyor
yağmurda kudurdu iyice kıpır kıpr hiç durmuyor odadan çıkamıyorum uyumuyorda çorbayı zor yaptım valla
ya yağmur çok korkuyoy yürümekten nolcak bilmiyorum çok düştü ilk sıralarken onların etkisinde sanırım ben gel diyince 3-4 adım atıyıor ama başkasına babasına bile gitmiyor hemen emeklemeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…