herkese merhaba ...geçmiş bayramınızı kutlu olsun arkdaşlar,dilerimtüm anneler ve bebişler iyidir.
artık eskisi gibi forumda değilim...belki arada uğrarırım ancak eskisi gibi buralarda olmayacağım...
özel dostluklarım arkadaşlıklarım devam edicek elbette...ama soğudum işte..
bu ay sıra bendeymiş unutmuştum...bana ulaşamazsını belki diye
mesaj geçmek istedim
adresim: MUALLLİM CEVDET İLKÖĞRETİM OKULU...PEŞTEMALCİ SOK.NO:11 HALICIOĞLU/İST
CEBİM: 0 505 374 08 18
sevgiyle kalın...
Ben atarim aksam sana.
hekese merhaba.
sağolasın
sizin de sorunsuz bir kontrol olur inşallah
haydi yarın görüşürüz öpüyorum ben kaçtım
sorma nasıl zor hem de. kuzular nasıl nilgüncüm?geçmiş olsun canım, iyiyiz ama tatilin ardından çalışmak zor işte
maaşallah canberk paşama. berkay da biraz cesaretlendi bugünlerde ama ev için de. en çok 10 adım attı şu ana kadar kuzum.Canberk bayram boyu park alemlerine aktı iyiden iyiye. Başta dışarda yürümek istemiyordu çöküveriyordu hemen birkaç gün sonra alıştı şimdi elini bile tutturmak istemiyor koşturup duruyor parkta tabii arada düşüyorda ama bağımsızlığını ilan etti iyiden iyiye sıpacığım.
oyy yerim onun dillerini ben. maaşallah oğluşuma. allah ne zaman cesaret verirse yürüyecekler hepsi koşacaklar hatta.aman maşallah de ebru
oy yerim ben onubizimki daha yeni ilk adımlarını attı
gelmedi henüz cesaretimiz
dede gel baba gel anne ver gibi küçük cümlelere başladık ama :)))))))))
evet yaa ne kötü oldu site böyle. o mızmızlık bizde de hat safhada. sürekli ağlayarak kendini ordan oraya atarak mızıldayarak dolanıyor ortalıkta. mutsuz huzursuz bir çocuk oldu çıktı başımıza. inşallah geçer tez zamanda.Hic sevmedim hic bu halini formun baska yere yaziyor gibi..Sanirim kalici bu seferde .
Memeye duskunlugumuz bizimde cok costu nedense bu aralar . Dun gece 2 den sabah 7 e kadar yatarak emdi Eylül canima okudu. Zombiden hallice geziyorum bugun.
Mizmizlik konusunda Eylül kendini asti. Bi de vuruyor artik . Bana bagriyo sagolsun bildigin firca atar gibi. Tirnaklari uzunsa her yerim tirmik kaliyor. Sibel o yuzden merak etme hepsi ayni. Disarda baskasinin cocugu olarak gorseydim su an Eylülü anaam bu ne boyle derdim . Hatta gecen gun bi yere gittik arka masadan kadin aman ne zor cocuk dedi. Surekli mizmiz. Gecici bi donem diye umut ediyorum bende.
Bizde birazdan kontrole gidicez doktorumuza ..Benden bu kadar..
aynen öyle canımmmgönüller bir olsun canım benim
ben de ekledim canım yeni resimlerimizi. bayram tatiline girerken eklemiştim:))müzeyyencimm teşekkür ederimm.. senin yakışıklıların resimlerini bekliyoruzz..
çok ağır çalışıyor bende deya sinir geldi, bugün netten geldi gitti, geldi gitti
forumda değişmiş sürekli login olmam gerekiyor
afakanlar bastı walla, ben biraz kapatıyorum, belki düzelir
Hic sevmedim hic bu halini formun baska yere yaziyor gibi..Sanirim kalici bu seferde .
Memeye duskunlugumuz bizimde cok costu nedense bu aralar . Dun gece 2 den sabah 7 e kadar yatarak emdi Eylül canima okudu. Zombiden hallice geziyorum bugun.
Mizmizlik konusunda Eylül kendini asti. Bi de vuruyor artik . Bana bagriyo sagolsun bildigin firca atar gibi. Tirnaklari uzunsa her yerim tirmik kaliyor. Sibel o yuzden merak etme hepsi ayni. Disarda baskasinin cocugu olarak gorseydim su an Eylülü anaam bu ne boyle derdim . Hatta gecen gun bi yere gittik arka masadan kadin aman ne zor cocuk dedi. Surekli mizmiz. Gecici bi donem diye umut ediyorum bende.
Bizde birazdan kontrole gidicez doktorumuza ..Benden bu kadar..
selam nasılsınız?
hazırlandım gidiyorum kızlar yine
allaha emanet olun hepiniz
anacığıma gidersem ordan yazarım hepinize
kocaman öpüldünüz hepiciğiniz
hazırlandım gidiyorum kızlar yine
allaha emanet olun hepiniz
anacığıma gidersem ordan yazarım hepinize
kocaman öpüldünüz hepiciğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?