2009 Aralık Anneleri

bu arada bu doğum tarihlerinin olduğu excel listesi varya orda doğum tarihimiz 13 aralık görünüyor ama bizim doğum tarihimiz 3 aralık haber edeyim didim,

selam kızlaar. güzel ama yorucu tatilin ardından herkes nasıl bakalım. geçmişi okuyamıycam. malum işler başımı aşmış durumda. herkes iyidir umarım. çok güzeldi doya doya 9 gün geçirdim paşalarımla. ama sonunda yorgunluk ve grip yadigar kaldı bana( 9 gün tatilin ardından işe hasta olarak başlamak berbat bişi(

nevracım nice aylara yıllara inşallah sağlıklı sıhhatli,
bigecim afiyet oslun

bu arada ne kadannnnn hamaratsınız siz yaw :)
ellerinize sağlık
ben yemeğimi zor yapıyorum

hoş geldin canımm.. hepimiz aynı durumdayız.. her yerim ağrıyoo .. oğluşla olmak çok güzel bi o kadar da yorucuydu.. bu buralar burak kokuyoo sankim yaaa

geçmiş olsun canım, iyiyiz ama tatilin ardından çalışmak zor işte

Selam kızlar nasılsınız melis 2 haftadır ne güzel yürümeye başlaMIştı bayramda malum ziyaretler filan herkes aa yürüyomu filan dedi ve inanırmısınız şu an kızım bi adım dahi atmak istemiyo çok şaşkınım ağlıyo yürümemek için önceden baya baya yürüyodu çok canım sıkıldı ne zaman düzelicek by durum ya aramızda tecrübeli anneler var böyle bişey geldimi başınıza:44:

Nazar değmiştir tatlım bol bol oku bildiğin duaları
turtam daha iyi heralde bilgenin dediği gibi diş sıcaklık gitti ama huysuzluk kaldı
resim yorumları için teşekkürler evet resimi yasemin için yükledim hamarat kızımı görsün atom karıncaya böyle kız yakışır

oy ben yerim hamarat kızımıııı
maşallah kuzuma
hem güzel hem akıllı hem becerikli
daha ne olsun!!!!!!
pek bi şanslı oğlum :)))))))

Selam herkese, bu site tasarımının değişmesi sonucu hiç içimden gelmiyor bir şeyler yazmak sanki başka bir yerdeyim bir de nedenini bilemediğim ama sanırım yine günler süren uykusuzluktan kaynaklanan bir bitkinlik var içimde.
İşe başlama zamanım da yaklaştıkça iyice stres basıyor ellerim terleyip titremeye başlıyor düşündükçe Allah yardım eder inşallah.
Kadın bir hafta sonra başlayacak ancak k.v+k.p ikilisi gelmeye karar vermiş bir hafta on gün sonra kadın+ben+k.v+k.p+bebek kolonisi şeklinde nasıl olacak dedim ki eşime gelmesinler kadın başlar başlamaz bir sürü insan evde olmaz ben işe başlayınca gelsinler usulü vechile söyle ama nasıl söylenir böyle bir şey onu da bilmiyorum ya ayıp olur mu şiştim iyice bu yüzden de.

yine samsuna gidiyorum (((((
eşim şehir dışına gidiyo ve bu haftada evimde duramıyorum :(((((((((
yaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((

Canberk bayram boyu park alemlerine aktı iyiden iyiye. Başta dışarda yürümek istemiyordu çöküveriyordu hemen birkaç gün sonra alıştı şimdi elini bile tutturmak istemiyor koşturup duruyor parkta tabii arada düşüyorda ama bağımsızlığını ilan etti iyiden iyiye sıpacığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…