2009 Aralık Anneleri

sabah zayıflama testi , aksam pasta ey yarabbim yapar yapar yerim artık tipik bir boğa burcu olarak sonra balon niyetine ucarım sizde göklerde izlersinizzz

Cok geçmiş olsun ne yapcaz bilmem bunlarla 7 / 24 totolarından yrılmıycaz heralde . .

Sibel ya benimkide oyle uyanır uyanmaz hemde koştur koştur bi kalkışı varki sanki biraz önce uyuyan o degildi hani sanırsınki hiç uyumamış bi bakıyorum hoop yatagın ucunda bana sırıtyo . .
oturdum bende vurdum kafayı duvara ne kadar acıdı diye anlamak için :95:
amin cnm...
ay inanmıyorum tek delü benim sanıyodum . .hep anneler aynı demekki ah ahh nasıl bir duygu ki bu :.

O iyi olsun da inşallah geçmiştir tamanen bir daha da bulmaz sizi.

Sibel çok geçmiş olsun canım kıyamam güzel gözlüme çok canı acıdı demek ki of yaa oluyor bu kazalar işte ne kadar yanlarında olsak da biz yetişene kadar bir sn de iş beceriyorlar Allah beterinden korusun.

Canberk de öyle günde üç vukuatımız var bu aralar orasını burasını çarpıp duruyor öyle de bir ağlıyor ki sanırsın bir saat ağlayacak ama alıp dikkatini başka bir yere çekince susup sırıtmaya başlıyor bir yandan da gözünden yaşlar akıyor.

Sibell gecmis olsun ya icim eridi okurken bile cok korkyrm bende bisey olacak diye allahim korusun hepsini

sağol canım ya durdu durdu içini çekti bütün akşam

niye hayal olsun yahu.. benimde en büyük hayalim kücük bi türkü cafe açmaktı hatta bi kaç kere ucundan döndüm inşallah olur bigün

ay aynı aynı bi uyku mahmurluğu filan yok yani gözlerini açar açmaz yaramazlık peşindeler :)

çok geçmiş olsun yeniden canım iyi olmasına sevindim durunun :)
yasemin çok geç öğrendim cnm benim çok sevindim hayırlı olsun minik bir bebiş geliyomuş yaa ay çok şaşırdım ve sevindim cnm allah tamamına erdirsin :)))

ya özlem hemen oldu ikinci:)
amin inşallah canım
Bugun ilk pastami yaptim tipi biraz kayik oldu ama Eylülde sagolsun hic birakmadi. Uzerini tam susleyemedim de . Grip olmaya calisiyorum bi de cok super.

maşallah ya ne güzel becerebilene
bende isterdim denemeyi ama malzemelerini samsunda nerde bulurum bilemem tabi:)
allahım sana emanetler ya
ne zaman ne yapcakları belli değil
kıyamam ona((
yetişmek mümkün değil hızlarına

çok güzel tartışmasız tabi ama çokta zor anne olmak
nasıl farklı hslerimiz
onlardan öncesi ve onlardan sonrası diye ikiye bölündü resmen hayatımız

sağol canım susturamadım bitürlü ya en sevdiği şeyleri gösteriyrum buzdolabındaki magnetler dış kapıdaki megafna bastırıyrum filan bi yandan basıyo bi yandan hala içini çekip ağlıyo ayy mahfoldum valla.

Ne kadarmis ucretini arastirdinmi testin eda

ne zayıflaması ne testi onu da merak ettim

ayrılmasakda olan oluyor malesef
bende tekim sanıyodum:))

yasmin nasılsın göremiyorum hiç seni geçtimi bulantıların yakışıklı haktanım nasıl.. bidahaki kontrl nezaman ay ne çok srdum :)

amınn amın valla rabbım bebışlerımıze hastalık falan vermesın korusun ama bızı de korusun valla şuan bıze coook ıhtıyaçları var,ne doğru ne yanlış bılemıyorlar kı,,azra kaç kere elını acıttı kapılarla oynamaktan ama halaa kapının dıbınden ayıramıyorum.bılmıyor kı 5 dakka once orası canını yaktı:18:

bende cook severım ya pasta yapmayı,,ama oyle şeker hamuru falan hıç bılmıyorum klasık suslemeelr yapıyorum,,,keşke gıdebılsen ya aslında nıye hayal olsun canım ya ınsan ısteyınce neler yapıyor,,peşıne duşersen hayal olmazzz,,ılk muşterılerın hazır bıleeeemmmm

Kactm kipirdaniyor sesi geliyor
azranında gelıyor sesı de gıtmıcem bakalım ne olcak,,,ınş uyanmaz mınacıkta,,hayır nıye uyanıyoalr bı bılsem zatiiiiiiiiii

ay sıbel dur yaf anlatma ıçım tuhaf oldu yaa
kıyamam ben onnun gzel gozlerıne,,bı de ıçını cekerek mı ağladıı:2:
senınde ne kadar uzulduğunu tahmın edebılıyrum da allah beterınden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…