- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
hafta sonları gitsem diyorum pelin bir pastane acsan bizim hastanenin karsısında hastaneye tasıyor adam resmen ay ne bilim heves beninmki benim kocişte ticarete bayılırr
gel burcu KK butik pasta salonu acalım
sabah zayıflama testi , aksam pasta ey yarabbim yapar yapar yerim artık tipik bir boğa burcu olarak sonra balon niyetine ucarım sizde göklerde izlersinizzz
Burcu ozleme attinmi listeyi mail
sibel çok geçmiş olsun mikrop falanmı kapmıştın naza da çok geçmiş olsun ya hareketlendikçe işimiz giderek zorlaşıyor duru da çok düşüyor hele bugün yaylı yatakta zıpladı zıpladı ve birden balıklama atlayarak kafayı küt diye feci şekilde duvara çarptı bide 3 kişiydik donduk ve müdahale edemedik sinirden öldüm resmen ya
ya insan kendine nası kızıyo dimi ya.. dibindeyim yani tutamadım kızı ya.. şimdi tam en tehlikeli zamanları. tam yürüyemiyolarda ne tehlikeli bilmiyolarda. benimkide tepe üstü yataktan inmeye çalışıyo bıraksam atıcak kenini öyle.. allahım korusun bebişlerimizi.
ay inanmıyorum tek delü benim sanıyodum . .hep anneler aynı demekki ah ahh nasıl bir duygu ki bu :.oturdum bende vurdum kafayı duvara ne kadar acıdı diye anlamak için :95:
amin cnm...
O iyi olsun da inşallah geçmiştir tamanen bir daha da bulmaz sizi.kızlar hepinize çoook teşekkür ederim iyiki varsınız
merak edenler olmuştur belki diye son durumu anlatim anca fırsat bulabildim hem ruhen hem de bedenen çok yoruldum 1 haftadır doktor gezmekten bihal olduk duru iyi şimdi hastaneye yatmadık çok şükür kültür sonucunda üreme olmadı ama antibiyotikten dolayı üreme olmamıştır dendi 2 gün sonra tekrar verdik kültür bu sefer yine üreme olmadı. ama idrarda 8 10 lökosit görünüyor kimisi önemli değil dedi kimisi enfeksiyon var dedi ama kültürde üreme yok neyse fazla uzatmayim kafamız çoooook karıştı hala da mantığımın almadığı çok şey var neyse sonuç olarak çok şükür kızım iyi şimdi
çook geçmiş olsun kızlar..
burcu bige ellerinize sağlık..
geçmişe tam bakamadım hala çok hastayımishalim geçti de karın ağrısı hat safhada.. bide romatizmam tuttu oturup kalkamıyorum çk fenayım. dün gece uyumadı benim cadı.. bütün gün iş!!! yarın da çalışıyorum..
akşam nooldusalonda yere uzandık emişiyoruz kızla tabi benimki fıldır fıldır hop dedi emekleyerek üniteenin oraya gitti benimde romatizmadan ötürü çk ağrım var ben uzandığım yerden kalkana kadar bu tuttu üniteyi ayağa kalkiim derken ayağı bi kay çenesinimi ağzınımı neresini çarptı göremedim yarım saat ağladı.. ağlamakta değil içini çekmekten nefessiz kaldı.. hı hı hı diye diye iki göz iki çeşme biyeinde bişeyyok ama ben mahfoldum tabi..
Sibell gecmis olsun ya icim eridi okurken bile cok korkyrm bende bisey olacak diye allahim korusun hepsini
kızlar bende severim pasta yapmasını da dün ucakta yanımdaki kızla muhabbet ettik zeynebi sevme bahanesiyle herkesle mıck mıck oluyoruz :) ascılık ve pastacılık kursuna gidiyormus ünv bitirmiş bakmıs iş yok bu yöne yönelmiş uluslararası diploma veriyorlarmıs pastacılık kursuda varmış 8 aylık bir program dedi istersen hafta sonuda gidebiliyormussun ay cok heveslendim acep diyom gidipte kendime söyle şirin küçük butik bir pasta dükkanı acsam bölelikle hergün o iş yerine tımarhane daha dogrusu gitmesem cokmu hayallllllll
Cok geçmiş olsun ne yapcaz bilmem bunlarla 7 / 24 totolarından yrılmıycaz heralde . .
Sibel ya benimkide oyle uyanır uyanmaz hemde koştur koştur bi kalkışı varki sanki biraz önce uyuyan o degildi hani sanırsınki hiç uyumamış bi bakıyorum hoop yatagın ucunda bana sırıtyo . .
ay inanmıyorum tek delü benim sanıyodum . .hep anneler aynı demekki ah ahh nasıl bir duygu ki bu :.
Ne kadarmis ucretini arastirdinmi testin eda
kızlar hepinize çoook teşekkür ederim iyiki varsınız
merak edenler olmuştur belki diye son durumu anlatim anca fırsat bulabildim hem ruhen hem de bedenen çok yoruldum 1 haftadır doktor gezmekten bihal olduk duru iyi şimdi hastaneye yatmadık çok şükür kültür sonucunda üreme olmadı ama antibiyotikten dolayı üreme olmamıştır dendi 2 gün sonra tekrar verdik kültür bu sefer yine üreme olmadı. ama idrarda 8 10 lökosit görünüyor kimisi önemli değil dedi kimisi enfeksiyon var dedi ama kültürde üreme yok neyse fazla uzatmayim kafamız çoooook karıştı hala da mantığımın almadığı çok şey var neyse sonuç olarak çok şükür kızım iyi şimdi
yasemin çok geç öğrendim cnm benim çok sevindim hayırlı olsun minik bir bebiş geliyomuş yaa ay çok şaşırdım ve sevindim cnm allah tamamına erdirsin :)))
Bugun ilk pastami yaptim tipi biraz kayik oldu ama Eylülde sagolsun hic birakmadi. Uzerini tam susleyemedim de . Grip olmaya calisiyorum bi de cok super.
allahım sana emanetler yaçook geçmiş olsun kızlar..
burcu bige ellerinize sağlık..
geçmişe tam bakamadım hala çok hastayımishalim geçti de karın ağrısı hat safhada.. bide romatizmam tuttu oturup kalkamıyorum çk fenayım. dün gece uyumadı benim cadı.. bütün gün iş!!! yarın da çalışıyorum..
akşam nooldusalonda yere uzandık emişiyoruz kızla tabi benimki fıldır fıldır hop dedi emekleyerek üniteenin oraya gitti benimde romatizmadan ötürü çk ağrım var ben uzandığım yerden kalkana kadar bu tuttu üniteyi ayağa kalkiim derken ayağı bi kay çenesinimi ağzınımı neresini çarptı göremedim yarım saat ağladı.. ağlamakta değil içini çekmekten nefessiz kaldı.. hı hı hı diye diye iki göz iki çeşme biyeinde bişeyyok ama ben mahfoldum tabi..
yetişmek mümkün değil hızlarınasibel çok geçmiş olsun mikrop falanmı kapmıştın naza da çok geçmiş olsun ya hareketlendikçe işimiz giderek zorlaşıyor duru da çok düşüyor hele bugün yaylı yatakta zıpladı zıpladı ve birden balıklama atlayarak kafayı küt diye feci şekilde duvara çarptı bide 3 kişiydik donduk ve müdahale edemedik sinirden öldüm resmen ya
ahh canım cook gecmış olsun sana da naza da
ya ben ıshal olunca lımon suyuna bı cay kaşığı turk kahvesı karıştırırdım anında keserdı,,sen denedın mı..
ya ben bu sabah nası bı eşekklık yaptım bı bılsen
gece uyutmuyo azra kaç gundur bugun artık vucut ıflas ettı heralde azrayla salona geldık saat 6 da oyuncaklarını etrafına doktum bende kanepeye oturayım dedım oturduğum yerde tam 45 dakka uyumuşum azrayı oylece bırakıp:26:allahım oyle bı korkuyla kalktım kı anlatamam,,allahtan azra kalkmamış yerınden hayretkı hala oynuyordu yerde ama benım vıcdan azabımı tahmın edebılırsınyanı başına bı cok şey gelebılırdı ya rabbım korudu
O iyi olsun da inşallah geçmiştir tamanen bir daha da bulmaz sizi.
Sibel çok geçmiş olsun canım kıyamam güzel gözlüme çok canı acıdı demek ki of yaa oluyor bu kazalar işte ne kadar yanlarında olsak da biz yetişene kadar bir sn de iş beceriyorlar Allah beterinden korusun.
Canberk de öyle günde üç vukuatımız var bu aralar orasını burasını çarpıp duruyor öyle de bir ağlıyor ki sanırsın bir saat ağlayacak ama alıp dikkatini başka bir yere çekince susup sırıtmaya başlıyor bir yandan da gözünden yaşlar akıyor.
Ne kadarmis ucretini arastirdinmi testin eda
ayrılmasakda olan oluyor malesefCok geçmiş olsun ne yapcaz bilmem bunlarla 7 / 24 totolarından yrılmıycaz heralde . .
Sibel ya benimkide oyle uyanır uyanmaz hemde koştur koştur bi kalkışı varki sanki biraz önce uyuyan o degildi hani sanırsınki hiç uyumamış bi bakıyorum hoop yatagın ucunda bana sırıtyo . .
ay inanmıyorum tek delü benim sanıyodum . .hep anneler aynı demekki ah ahh nasıl bir duygu ki bu :.
amınn amın valla rabbım bebışlerımıze hastalık falan vermesın korusun ama bızı de korusun valla şuan bıze coook ıhtıyaçları var,ne doğru ne yanlış bılemıyorlar kı,,azra kaç kere elını acıttı kapılarla oynamaktan ama halaa kapının dıbınden ayıramıyorum.bılmıyor kı 5 dakka once orası canını yaktı:18:ayy allah korumuş... işte ben öyle düşürdüm ya nazı bikere.. vücut iflas ediyo işte.. uyumak değil resmen bayılmışım bigün yanında yorgunluktan ayaklarımın üstünden sürüne sürüne yataktan yere düştü..allahım bize sağlık güç kuvvet versin..
bakim bi dedim bugün resim ekleyen olmuşmu bi baktım güzeller güzelimin resmi var :)
ah srma burcu bana kalsa şimdiye kırk kere almıştımda kociş kendim yapıcam diye tutturdu onu bekliyoruz.. bu gidişleben gidip bayramda alıcam heralde.. ama bu sefer mutfağa giremezse atar kendini yerlere valla ağlar sıpa.
kızlar bende severim pasta yapmasını da dün ucakta yanımdaki kızla muhabbet ettik zeynebi sevme bahanesiyle herkesle mıck mıck oluyoruz :) ascılık ve pastacılık kursuna gidiyormus ünv bitirmiş bakmıs iş yok bu yöne yönelmiş uluslararası diploma veriyorlarmıs pastacılık kursuda varmış 8 aylık bir program dedi istersen hafta sonuda gidebiliyormussun ay cok heveslendim acep diyom gidipte kendime söyle şirin küçük butik bir pasta dükkanı acsam bölelikle hergün o iş yerine tımarhane daha dogrusu gitmesem cokmu hayallllllll
800 cükkkk pelincigim ama verecem 1 seferlik
azranında gelıyor sesı de gıtmıcem bakalım ne olcak,,,ınş uyanmaz mınacıkta,,hayır nıye uyanıyoalr bı bılsem zatiiiiiiiiiiKactm kipirdaniyor sesi geliyor
sağol canım susturamadım bitürlü ya en sevdiği şeyleri gösteriyrum buzdolabındaki magnetler dış kapıdaki megafna bastırıyrum filan bi yandan basıyo bi yandan hala içini çekip ağlıyo ayy mahfoldum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?