2009 Aralık Anneleri

Bugun ilk pastami yaptim tipi biraz kayik oldu ama Eylülde sagolsun hic birakmadi. Uzerini tam susleyemedim de . Grip olmaya calisiyorum bi de cok super.

burcu bı cafeyle anlaşmıştın sanırıım oraası ıcın mı yaptın pastayı,,foto koysana bakalımm nasıı bışey yaptınnn

Bugun ilk pastami yaptim tipi biraz kayik oldu ama Eylülde sagolsun hic birakmadi. Uzerini tam susleyemedim de . Grip olmaya calisiyorum bi de cok super.
facede ilk denemelerini görmüştüm çok güzeldi onlar bende yapmak istiyorum durunun doğum günü için bide pelinin kurabiyeleri çok güzeldi tarif alcam bir ara

çook geçmiş olsun kızlar..

burcu bige ellerinize sağlık..

geçmişe tam bakamadım hala çok hastayım ishalim geçti de karın ağrısı hat safhada.. bide romatizmam tuttu oturup kalkamıyorum çk fenayım. dün gece uyumadı benim cadı.. bütün gün iş!!! yarın da çalışıyorum..

akşam nooldu salonda yere uzandık emişiyoruz kızla tabi benimki fıldır fıldır hop dedi emekleyerek üniteenin oraya gitti benimde romatizmadan ötürü çk ağrım var ben uzandığım yerden kalkana kadar bu tuttu üniteyi ayağa kalkiim derken ayağı bi kay çenesinimi ağzınımı neresini çarptı göremedim yarım saat ağladı.. ağlamakta değil içini çekmekten nefessiz kaldı.. hı hı hı diye diye iki göz iki çeşme biyeinde bişeyyok ama ben mahfoldum tabi..

sibel çok geçmiş olsun mikrop falanmı kapmıştın naza da çok geçmiş olsun ya hareketlendikçe işimiz giderek zorlaşıyor duru da çok düşüyor hele bugün yaylı yatakta zıpladı zıpladı ve birden balıklama atlayarak kafayı küt diye feci şekilde duvara çarptı bide 3 kişiydik donduk ve müdahale edemedik sinirden öldüm resmen ya

ya insan kendine nası kızıyo dimi ya.. dibindeyim yani tutamadım kızı ya.. şimdi tam en tehlikeli zamanları. tam yürüyemiyolarda ne tehlikeli bilmiyolarda. benimkide tepe üstü yataktan inmeye çalışıyo bıraksam atıcak kenini öyle.. allahım korusun bebişlerimizi.

oturdum bende vurdum kafayı duvara ne kadar acıdı diye anlamak için :95:
amin cnm...

ahh canım cook gecmış olsun sana da naza da
ya ben ıshal olunca lımon suyuna bı cay kaşığı turk kahvesı karıştırırdım anında keserdı,,sen denedın mı..
ya ben bu sabah nası bı eşekklık yaptım bı bılsen
gece uyutmuyo azra kaç gundur bugun artık vucut ıflas ettı heralde azrayla salona geldık saat 6 da oyuncaklarını etrafına doktum bende kanepeye oturayım dedım oturduğum yerde tam 45 dakka uyumuşum azrayı oylece bırakıp:26:allahım oyle bı korkuyla kalktım kı anlatamam,,allahtan azra kalkmamış yerınden hayretkı hala oynuyordu yerde ama benım vıcdan azabımı tahmın edebılırsınyanı başına bı cok şey gelebılırdı ya rabbım korudu

facede ilk denemelerini görmüştüm çok güzeldi onlar bende yapmak istiyorum durunun doğum günü için bide pelinin kurabiyeleri çok güzeldi tarif alcam bir ara

Ugrastirici ama guzel valla .Hosuma gidiyor ama kalip almak lazim.

Sibel benimde mutfaga guvenlik kapisi almam lazim cok acil . Surekli mutfaga gidiyor buzdolabinin altina elini filan sokuyor.

ilahı sıbel nerden anladın resım ekledığımı
tam foto ekledım kızlar yazacaktım şoook oldum yorum gorunce

Sibel benimde mutfaga guvenlik kapisi almam lazim cok acil . Surekli mutfaga gidiyor buzdolabinin altina elini filan sokuyor.

bencede çok zevkli ben birsürü kurabiye kalıbı aldım burdan bide muffin kalıpları gördüm çok güzel onlardanda alıcam ama daha hiç denemedim

ayy allah korumuş... işte ben öyle düşürdüm ya nazı bikere.. vücut iflas ediyo işte.. uyumak değil resmen bayılmışım bigün yanında yorgunluktan ayaklarımın üstünden sürüne sürüne yataktan yere düştü.. allahım bize sağlık güç kuvvet versin..

bakim bi dedim bugün resim ekleyen olmuşmu bi baktım güzeller güzelimin resmi var :)

ah srma burcu bana kalsa şimdiye kırk kere almıştımda kociş kendim yapıcam diye tutturdu onu bekliyoruz.. bu gidişleben gidip bayramda alıcam heralde.. ama bu sefer mutfağa giremezse atar kendini yerlere valla ağlar sıpa.

kızlar bende severim pasta yapmasını da dün ucakta yanımdaki kızla muhabbet ettik zeynebi sevme bahanesiyle herkesle mıck mıck oluyoruz :) ascılık ve pastacılık kursuna gidiyormus ünv bitirmiş bakmıs iş yok bu yöne yönelmiş uluslararası diploma veriyorlarmıs pastacılık kursuda varmış 8 aylık bir program dedi istersen hafta sonuda gidebiliyormussun ay cok heveslendim acep diyom gidipte kendime söyle şirin küçük butik bir pasta dükkanı acsam bölelikle hergün o iş yerine tımarhane daha dogrusu gitmesem cokmu hayallllllll

Kursa gitmeye vakit bulackmisin sorusuyla hayalini bozmam insallah

Ben bu pastalari yapmak icin b.evlerde bi yere gittim . Pasta malzemeleri satiyordu cocuk acemiyim ben filan dedim . İcersi tiklim tiklimdi . 50 yasinda bi kadin vardi yardimci oldu bana o da alisveris yapiyordu orda. Ne kadar kazandiriyor filan dedim ilk baslarda kaliplara gitti param dedi . Ama 5-6 ay olmus yapiyormus. İsini birakmis bunun icin ayrica. Ayda 3 milyari buluyor dedi hatun. Sok oldum .Benim bu kadarda da gozum yok .Ama super para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…