2009 Aralık Anneleri

son sayfadan anladığım kadaryla herkes bir bezgin bekir modunda mevsim değişikliğinden mi acep ? yoksa yıllar mı yordu bizi:26:

yasemin nasılsın canımmm? ayberk de 9 aya kadar ara ara çektim ama berkay da 10-12 haftalıkken geçmişti bulantılarım. inşallah uzun sürmez senin de bu sefer. haktan eminim nasıl annesi? yoruyor mu seni?

tam düzelmemiş olsamda daha iyiyim müzeyyencim çok sağol
haktanımda iyi bi gün huylu bi gün huysuz geçip gidiyo zaman işte
sen nasılsın yakışıklılar nasıllar?

kıymet nasılsın canım kuzun nasıl?

iyiyiz canım siz de iyisiniz inş. günler biraz zor geçiyo senin için ama sonunda feraha çıkacaksınız inş. Allah kolaylıklar versin sana bir an önce bulantılardan kurtulursun inş.
bu arada ablana ve kayınvalidene de geçmiş olsun çok.

aman şükür iyi olunda
ay inşallah canım ya, geçmiş olsun dileğin içinde sağol

selam nevra müzeyyen ve 3 misafir:)
selam kıymet naber canım?
son sayfadan anladığım kadaryla herkes bir bezgin bekir modunda mevsim değişikliğinden mi acep ? yoksa yıllar mı yordu bizi:26:
:44::26:
tam düzelmemiş olsamda daha iyiyim müzeyyencim çok sağol
haktanımda iyi bi gün huylu bi gün huysuz geçip gidiyo zaman işte
sen nasılsın yakışıklılar nasıllar?

gün güne daha iyi olacaksın inşallah. bu sıkıntılar bitince de tadını çıkar hamileleğin. haktan paşa fırsat verirse tabi ki. valla çok özlüyorum şimdi içimdeki o kıpırtıları sadece bebişimle ikimiz arasındaki o paylaşımları. ayberk 1 yaşında geldiğinde de böyle olmuştum ben. 2 sene sonra Berkay oldu. bu sefer allah aklımı başımdan almasın inşallah.:))
biz de iyiyiz diyelim iyi olalım canım. Yakışıklılar da iyi çok şükür analarının canına okumakla meşgul ikisi de bu ara:))

afiyet olsun öycüye süt olsun :92:
ben de bugün kendime 15 dakika fazladan öğlen arası veriyim hiç çalışasım yok afiyet olsun ve teşekkür ederim
bol bol süt olsun teyzei inşallah
benimde hiç çalışasım yok ama şükür günün yarısı bitti bile...

inşallah paşamada bol bol süt olsun

Ya ben cok yoruluyrm artik ilk aksamdan siziyorum resmen sabah kalktigimdada yorgun kalkiyorum o yuzden resim ekleyemedim aksam yine su yorgunluk hali gecse biranonce iyi olacak valla kan vereyim bu hafta biseyler eksikmidir nedir ciksin Dyrm
uyuman iyi hani o uyku probleminden dolayı ama yorgun kalmak diyorsan bendede durum aynı valla
mevsimden olabilirmiki
Pesinen tesekkur edyr :)))) banane diyecegim yinede afiyet olsun bigee meral sanada
mersi tatlı arkadaşım

teşekkürler teyzesi

aynen kıymetcimmevsimdendir umarım:97:

oy yerim onları
zor dimi müzeyyen ikisiyle başetmek :26:

Yaseminn ablan nasil simdi

ablam hala fakültede yatıyo ne yazık ki
çok iltihap var onun kurumasını bekliyolar ameliyat için
kanala kaçan taşı ağızdan hortumla çıkarmışlardı yine kaçmış ameliyattan sonra yine hortum salcaklar
25 gündür hastanelerde ablam yaa((
çocuklarıda ayrı o kadar zamandır onları çok özledi

biz iyiyiz şükür müzeyyencim. hep aynı huysuzluk, yaramazlık kaşı bi yerde gözü bi yerde neler yapabilirim halleri . size de geçmiş olsun çok bi kurtulun tamamen şu hastalıklardan rahat edin inş.

Pesinen tesekkur edyr :)))) banane diyecegim yinede afiyet olsun bigee meral sanada

Oznur deli oluyrm oyle tiplere onlara tatilse sizede tatil allah alalh onlar gezcek sen evde olcn misafir agrlycn ne dusuncesizlik

şubat tatillerinde benim 1 hafta zorunlu iznim var sevgili görümce şubat tatili olunca iki veletle geldi... 1 haftasında evdeyim diğer hafta bir de çalışıyorum üstelik... 1 gün okuldan arkadaşla gittik eve, o da durumu biliyor ve benim adıma sinir oluyor "sen 15 gün napıyosun burda" dedi... görümcemden el cevap "tatiiiiiiiiil"
başka da bir şey söylemiyorum

boşveeeeeeeeer arada lazım böyle... malum deveye diken insana normal zamanların kıymetini bilirler hiç olmazsa

sağolasın canım

bebeler yordu sankim daha çok

bilge yemekten gelmiş afiyetler olsun:)

bol bol süt olsun teyzei inşallah
benimde hiç çalışasım yok ama şükür günün yarısı bitti bile...

inşallah paşamada bol bol süt olsun

benim kaldı 2 saatim

inşallah canım sağolasın :92:

kızlar dün akşam başımıza öyle bir olay geldi ki sormayın. arkadaşlara gitmiştik akşam. eve geldik ayberk pijamalarını giydi küçük tuvalete dişlerini fırçalamaya gitti( oradaki lavaboyu onun boyuna göre taktırdığımız için orayı kullanıyor) ben de çocuk odasında berkayın pijamalrını giydirdim oynaşıyoruz. sonra ayberk geldi yatağına yattı berkayı yere bıraktım öptüm sevdim iyi geceler dedim ayberke. o an benim küçük haşarat odadan çık ağbisi tuvaletin kapısını açık bırakmış orada da klozet yok alaturka tuvalet yani gir tuvaletin içine ve sonrası malum. salona girdim berkay nerde yok diyor eşim senin yanındaydı yok dedim odada anaam bir de baktım ki bir güzel tuvaletin orta yerine yerleşmiş kurcalıyor elim eyeğım birbirine dolandı hemmen aldım soydum banyo ettirdim inşallah birşey olmaz valla. hala içim rahat değil. bir de ya kaysaydı kafasını çarpsaydı diye düşünüp düşünüp delleniyorum. allah korudu inşallah mikroblardan da korumuştur.

Allahım tez zamanda şifasını versin yavruılarına kavuşsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…