2009 Aralık Anneleri

Offff amma dert yanmışım kocamdan ya ben böyle değildim neden böyle oldu herşey batıyor kendimi mutlu hissetmiyorum ki seviyordum kocamı

Offff amma dert yanmışım kocamdan ya ben böyle değildim neden böyle oldu herşey batıyor kendimi mutlu hissetmiyorum ki seviyordum kocamı

melikecim bu enerjidir çakradır bilenler anlayanlar kasımın 15ine kadar enerji aktarım hatlarındaki arıza nedeniyle (tabii onlar böyle söylemiyor da) herkesin enerjisinin düşük olacağını, her şeye herkese yabancılaşma yaşanacağını ifade etmişler. aynı uzaklaşma hissi bende de var yalnız değilsin merak etme hem enerji sorunu hem de odak noktamızın artık koca değil çocuk olmasının etkisi bunlar

Son düzenleme:
sabahın delisi ilk günaydn benden olsun ya kızlar söylemesi ayıp bir ishalim ölüyorum... ne yapsam acaba ya.. valla işe kadar nası dayanıcam serviste onu düşünüyorum..
geçmiş olsun sibel. bige nin söylediği anında kesiyor.
günaydın topik
bugün akşam 6 olu ise ben 10 günlük bayram tatiline çıkacağım
ah ne güzel senin adına. valla benim için yorgunluktan başka birşey olmuyor kurban bayramı.
:81:
iyiyim bigecimmm
Çok şükür bugün daha iyiyim çok da ii olacam

kızlar bu arada dün baklava yaptım :)))))))
tebrik edin beni.Ben şahsen hakettiğimi düşnüuorum :)
bahar seni böyle görmek ne güzel. gün geçtikçe daha da iyi olacaksın inşallah.
pek baklava sevmem amma sizlerin elinden ne olsa yerim
kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.Öğleden sonra görüşrüz
iyi haberlerle dön inşallah.
off allah sabır versin arkadaşım. kendi çocuklarımız yetiyor kafalar kazan gibi geziyoruz zaten bir de yatılı çocuklu misafir. yok mu ağırlayacak başka ev sahibi?? kayınvalidenler falan uzak mı?
yerim o turtanın cilvelerini ben.
sonuna kadar haklısın melikecim. ne demek hediyeyi açmayıp kenara atmak. yerinde olsam sabah açacak bir hediye bulamazdı valla.
hey allam ya hepsimi odun olur bu adamların...
bende geçen sene doğum gününde telefon almıştım sevgili kocama..ben telefon filan istemiyodum neden aldın diye kavga etmiştik üstelik ben hamileydim..
al bir tane daha. benzer bir olay ben de yaşamıştım. sevgililer gününde almıştım telefon. kavga etmedik ama gayet sevimsiz bir ifadeyle ne gerek vardı şimdi telefona falan demişti. gerçi o ara elimiz biraz sıkışıktı o yüzden öyle demişti üzerinde durmadım o yüzden
günaydın cnm
geçmişte pek birşey yok ama yinede sen bilirsin tabe
:79: olsun baktım geldm canım. şimdi de öykücüğün fotolarına bakıcam:81:
:80:
(10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 karakter sayısı dolduuuuuuuuuu)

nasıl oldun canım boğazın iyi mi bugün??

ah bigecim bu yabancılaşma bizim evde sadece beni etkiledi galiba adam aşk böcüsü gibi dolanıyor ortalarda ben öyle negatif yorgun ve bıkkın durumdayım ki. eve girince kendimi 29 değil 50 yaşında gibi hissediyorum. yazık üzülüyorum da sonra kocişe öyle davrandım diye ama ne yapayım çocukları bile zor çekiyorum son 2 gündür valla.

meraklı günümdeyim sanırım bak yine çatladım meraktan ekle kıııııııı kesin ekle

adam paraya boğulup ölse yok demiycek he!!!!

e daha ne olsun ne güzel hediye işte :81:

hay allah ya öylesi daha da zor... bi yandan ortada soğuk davranacak sebep yok bi yandan içinden gelmiyo... öyle iyi anlıyorum ki ama sen böyle yaptıkça daha da üstüne düşüyo di mi? bizde kaçan kovalanıyo bi süredir

valla bilmiyorum bende okudum bu güneş patlamasının etkisiymiş yabancılık hemde ne yabancılık belki k.validenin tavrından

halada seviyorsun ama melike:92:

valla son günlerde bundan pek emin değilim

ben surat asınca yapışıyor

Ya ben cok yoruluyrm artik ilk aksamdan siziyorum resmen sabah kalktigimdada yorgun kalkiyorum o yuzden resim ekleyemedim aksam yine su yorgunluk hali gecse biranonce iyi olacak valla kan vereyim bu hafta biseyler eksikmidir nedir ciksin Dyrm

Oznur deli oluyrm oyle tiplere onlara tatilse sizede tatil allah alalh onlar gezcek sen evde olcn misafir agrlycn ne dusuncesizlik

boğaz nispeten iyi de genzim yanıyor sinüzit geliyorum diyor valla müzeyyen :2: yağ deposuna döndüm ama ısrarcı bayramda bizde sanırım
inşallah gelmez canım vazgeçer de oğluşunla tatilin tadını çıkarırsın. gerçi dediğin gibi evde daha çok yoruluyoruz ama yine de değer ne yapalım.
meraklı günümdeyim sanırım bak yine çatladım meraktan ekle kıııııııı kesin ekle
yasemin nasılsın canımmm? ayberk de 9 aya kadar ara ara çektim ama berkay da 10-12 haftalıkken geçmişti bulantılarım. inşallah uzun sürmez senin de bu sefer. haktan eminim nasıl annesi? yoruyor mu seni?

aynen öyle. aslında hiç adetim değildir böyle davranmak kıyamam ben kocişime. şimdi bile üzülüyorum neden böyle yaptım diye. ama gerçekten yoruldum sanırım iki kere üst üste hastalandım çocuklarda aynı anda hastalanınca ne olduğumu bilemedim berkay malum iyice azman oldu belimden su alıyor eee kocişe birşey kalmıyor böyle olunca da. neyse bu da gelir bu da geçeeer:)
Yemeğe çıkıyorum şekerler
afiyer olsun şekerimmmm bol bol süt olsun güzel kızına
valla bilmiyorum bende okudum bu güneş patlamasının etkisiymiş yabancılık hemde ne yabancılık belki k.validenin tavrından

valla son günlerde bundan pek emin değilim

ben surat asınca yapışıyor
deme öyle kııız ne demek emin değilim şimdi sinirlisin ya ondan öyle geliyor sana geçer güzelim geçer.
afiyet olsun öycüye süt olsun :92:
ben de bugün kendime 15 dakika fazladan öğlen arası veriyim hiç çalışasım yok afiyet olsun ve teşekkür ederim
sana da afiyet olsun canııım yarasın umut paşama

Ya ben cok yoruluyrm artik ilk aksamdan siziyorum resmen sabah kalktigimdada yorgun kalkiyorum o yuzden resim ekleyemedim aksam yine su yorgunluk hali gecse biranonce iyi olacak valla kan vereyim bu hafta biseyler eksikmidir nedir ciksin Dyrm

ah pelin ben de aynı şeyden dert yanıyorum sen de mi aynısın. ben de düğün geçeli 20 gün aolucak ekliycem diyorum hergün fotoları ne face e ne buraya elim ermiyor bir türlü. aman şu yabancılaşma mı her neyse geçsin de normale dönelim artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…