2009 Aralık Anneleri

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
senin patron çok olmaya başladı fazla mesai verecek mi bari????

hee verecek şimdi ne vereceğini yazardım ama bir daha beni kk ya almazlar canımcığım susuyorum susuyorum veeeeee sustum

melike zeynebin poposu iyileştimi geçtimi pişikler

daha iyi canım pişikler geçti ama kka yapınca gene hemen kızarıyor

melike dün akşam ne olduuuu

yemeğe gidelim mi dedi yemeğe gittik uyuzlar kraliçesi ee kızı bana bırakın dei bırakmadım kuzumu onu da aldık mama sandalyesinde oturdu ezogelin çorbası içti biraz oyuncaklarla oynadı tabii herşey yerledrde kızım kaç senedir geliriz ama bu sefer kovacaklar bizi gardenden dedim yemeğimi bitirince kucağıma aldım karşı masada adamlar vardı onlara cilve yapmaya başladı gülüyor şirinlikyapıyor adamlar ilgilenmesin çığlık atıyor tekrar baktıklarında gene şirinlikler cee-e ler yandık biz bu kızla ama hıyar baba açmadı hediyemizi bu sabah açtı paketi bozulduğumu farketti ama o hediye öyle atılmaz kenara açılır insan değer verir dedim ( benim canım kavga istiyor ) yapma hayatım buna mı kızdın diyor birde

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özellikle son kısma

melike akşamın şokunu atlatamadı sanırım

düşüncesizler işte..üff canım sıkıldı yani..bide çocuklarından biri 2 yaşında ve çok yaramaz...bide zeynep var..nasıl geçecek 4 gün hiiç bilmiyorum..

aynen bizimkinin de küçük accayip haşarat bir kız gerçi bizimki 2006 ağustos doğumlu biraz daha büyük ama daha da beter... senin yüzüne gülüyo arkanı döndüğün anda istediğini yapmaya devam ediyo... küçücük çocukla resmen sinir harbi yaşıyoruz yahu

e iyi de hediye kenara atılırsa bozulma ve dolayısıyla kavga sebebidir şekerim canın istemese de öyle istese de öyle... anam ben de gaz verir gibi sus kadıııııııınnnnnnnnnnn

hey allam ya hepsimi odun olur bu adamların...
bende geçen sene doğum gününde telefon almıştım sevgili kocama..ben telefon filan istemiyodum neden aldın diye kavga etmiştik üstelik ben hamileydim..

e iyi de hediye kenara atılırsa bozulma ve dolayısıyla kavga sebebidir şekerim canın istemese de öyle istese de öyle... Anam ben de gaz verir gibi Sus kadıııııııınnnnnnnnnnn

çok teşekkür etti ama bakmadı sabah açtı gömlek için ooo güzelmiş dur giyeyim dedi uyuz uyuz uyuz kere uyuz valla odun diyorum şaka sanıyorsunuz hediye de beceremiyormuş seçmeyi beğen alalım diyor o alışveriş olur hediye olmaz dedim

bence haklıısn
sonuna kadar arkandayım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özellikle son kısma

e iyi de hediye kenara atılırsa bozulma ve dolayısıyla kavga sebebidir şekerim canın istemese de öyle istese de öyle... anam ben de gaz verir gibi sus kadıııııııınnnnnnnnnnn

ama doğru diyon bige

e kolay değil patronun oğlunu amerikalarda okutmak
teşekkür ederim şekerimmm

sağol cnmmm

beraber olsakta yesek keşke

beraber olsakta yeter beee
ama tabi baklavada iyi gider tatlı yer tatlı konuşuruz

kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.Öğleden sonra görüşrüz
ay çok merak ediyorum sonucuuu :18:

sen ne güzel dua ediyon öyle
amiiiiiiiiin amin!
e deneme pastaların resimlerinide çekersin artıkın

kız bak yemeğe bile götürmüş seni
iyi yaptın gelinimide götürmekle ammaaaaaa
dikkat et nazar değdirirler kızıma
çok mırak ettim kııııız ne aldın?

Bende geçen sene doğum gününde telefon almıştım sevgili kocama..ben telefon filan istemiyodum neden aldın diye kavga etmiştik üstelik ben hamileydim..

al işte demek benim ki üretim hatası değil hepsi aynı

annen yardımcı olsun o da kadın neticede deseydin kadın hücceten giderdi herhalde :81:

bende geçen sene doğum gününde telefon almıştım sevgili kocama..ben telefon filan istemiyodum neden aldın diye kavga etmiştik üstelik ben hamileydim..

madem öyle işte böyle deyip bidaha hiiiiç hediye almazdım yerinde olsam

e deneme pastaların resimlerinide çekersin artıkın

çekerim... aldığım malzemelerin de çekerim... bir de bir başka planım var ama şimdi anlatmakla olmaz yapabilirsem onu da çekerim sonra buraya ekler miyim bilemem

madem öyle işte böyle deyip bidaha hiiiiç hediye almazdım yerinde olsam

o da ne güzel hediye alma derdinden kurtulmuş olurdu kısa yoldaaaaaaaan yemezler şekerim bunlar zaten yıldırma politikasının parçaları

bence haklıısn
sonuna kadar arkandayım

ama doğru diyon bige

haklıyım haklı bence ben haklıyım kocama göre neden kızıyorsun hayatım o böyle odunluklar yapınca aman kızım sakın baban gibisini bulma ince düşünceli kibar centilmen birini bul diyorum heee odun olmasın değil mi diyor eşim de

paracıkları azalır sonra biz çalışmazsak olmaz yıllık izin konusu açılınca ne demişti hazretleri veremem izin filan hem ben sizin sigortaları tam yatırıyorum 30 gün olarak demişti delümüdür nedür ( asgari ücretten )

ben gömlek kravat aldım canım büyük birşey değil bir sabah kravat kavgası olunca dedim alayım daha 2-3 hafta önce durduk yere eşofman takım hediye almıştım adidas zaten batmışım yeter gömlek kravat dedim

annen yardımcı olsun o da kadın neticede deseydin Kadın hücceten giderdi herhalde :81:

Ah ahhhh oğlunun paraları biter sonra hem de benim gibisine hediye alacak bazen diyorum iyiki biz sevgili değildik annenler ilk başta istedi sonra tanıştık yoksa bula bula bunu mu buldun derdi

merak ettik çek bakalım ne cevherler çıkacak senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…