2009 Aralık Anneleri

bu durumda senin elinden baklava yesin bacım
teprik koyuyorum en büyüğünden
teşekkür ederim şekerimmm
:18: bakalım sonu nereye varacak bu işin

kocaman tebrikler sana
sağol cnmmm

beraber olsakta yesek keşke

günaydınlaaaar..
oh ne güzel tatil başlıyo meral...bol bol vakit geçireceksin kara kuzunla...
bende güzel bir tatil geçiririz ailecek diyordumki eltim geliyormuş bayram için bize 4 gün kalacaklar
ev zaten küçük okadar kişi nasıl olcaka hiç bilmiyorum 2 çocuğu bide annesi...tatil yok yani koşturmaca başlıyor bana..
bende eşim biraz evde olacak rahat rahat gezeriz diye planlıyordum...

allah kolaylık versin alsın o bulantıyı teeeeeeeeeeeee uzaklara en derin denizlere atsın bi daha da sana hiç uğramasın kuzum
evet evet hasret giderme ve yorulma ve benim açımdan pasta deneyi tatili

günaydın kızlar bu arada gene işteyim bana sadece pazar salı çarşamba tatil diğer günler devam

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
senin patron çok olmaya başladı fazla mesai verecek mi bari????

herkezlere günaydın

nassınız bakalım. yarın son gün sonracıma gelsin 9 gün tatil

günaydııııııııın nasılsın tülay kaynanan nasıl hehe sabah sabah damarına niye basıyosam

kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.Öğleden sonra görüşrüz

hadi hayır haberle gel şekerim :18:

günaydın öznurcum
çok şükür tatil başlıycak
inşallah hepimizin bayramı önce sağlık, mutluluk ve huzur içinde sevdiklerimizle geçer.

allah kolaylık versin öznurcum

allahım ya niye bu kadar düşüncesiz bu insanlar benim de kesin görümcem damlardı 2 çocukla ama allahtan annemler bizde kalıyor yatakhane dolu sırf o yüzden annemleri evlerine göndermiyorum izinli olduğum zamanlarda bile
ay bi de günaydın öznurcum nasıl dolduysam bunca senedir bi anda balıkladım mevzuya

bende bu bayram bişeyler deneyecem .. bakalım nasıl olacak ..

kızlar bu arada dün baklava yaptım :)))))))
tebrik edin beni.Ben şahsen hakettiğimi düşnüuorum :)

tatlıyl aram çok yoktur ama senin hatırına bi tadına bakayımm

herkezlere günaydın

nassınız bakalım. yarın son gün sonracıma gelsin 9 gün tatil

günaydın canııımmm ..

kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.Öğleden sonra görüşrüz

ee hadi bakalım git bi yaptırda için rahtlasın.. bizide habersiz bırakmaaa .

düşüncesizler işte..üff canım sıkıldı yani..bide çocuklarından biri 2 yaşında ve çok yaramaz...bide zeynep var..nasıl geçecek 4 gün hiiç bilmiyorum..

günaydın öznurcumm .. allah yardımcın olsun . bu insanlar niye hep kendilerini düşünüyorular anlamam hiç

melike dün akşam ne olduuuu

aaaa hakikaten melike
ya bu arada ben ne danayım dün hayırlı olsun demediğmi farkettim
melikecim affına sığınarak çoluğunuzla çocuğunuzla sağlıklı mutlu huzurlu kaynanasız kayınsız nice güzel yıllar yaşayın güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…