teşekkür ederim şekerimmmbu durumda senin elinden baklava yesin bacım
teprik koyuyorum en büyüğünden
sağol cnmmm:18: bakalım sonu nereye varacak bu işin
kocaman tebrikler sana
inşallah ama kurban bayramı genelde işlerle geçiyo
canımsın
oy oy oy kusup doğurmuş he(((
amaaan zor ya bu bulantı işi
haktanda ilk4 son 1 ay hep kustum bunda bakalım ne kadar sürcek ilaç baya azalttı ama tamamen kesmedi ama bunada çok şükür bi kaç lokma yiyebiliyorum artık
tahmin edebiliyorum evde daha çok iş bekliyodur
e o zaman dinlenme demiyelimde hasret giderme diyelim oluuu mu
:81: cidden bravo herkesin harcı değildir baklava açmak
ne gizli cevherler var içimizde bakın hele
kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.öğleden sonra görüşrüz
canımsın
oy oy oy kusup doğurmuş he(((
amaaan zor ya bu bulantı işi
haktanda ilk4 son 1 ay hep kustum bunda bakalım ne kadar sürcek ilaç baya azalttı ama tamamen kesmedi ama bunada çok şükür bi kaç lokma yiyebiliyorum artık
tahmin edebiliyorum evde daha çok iş bekliyodur
e o zaman dinlenme demiyelimde hasret giderme diyelim oluuu mu
günaydın kızlar bu arada gene işteyim bana sadece pazar salı çarşamba tatil diğer günler devam
herkezlere günaydın
nassınız bakalım. yarın son gün sonracıma gelsin 9 gün tatil
kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.Öğleden sonra görüşrüz
günaydınlaaaar..
oh ne güzel tatil başlıyo meral...bol bol vakit geçireceksin kara kuzunla...
bende güzel bir tatil geçiririz ailecek diyordumki eltim geliyormuş bayram için bize 4 gün kalacaklar
ev zaten küçük okadar kişi nasıl olcaka hiç bilmiyorum 2 çocuğu bide annesi...tatil yok yani koşturmaca başlıyor bana..
bende eşim biraz evde olacak rahat rahat gezeriz diye planlıyordum...
günaydınlaaaar..
bende güzel bir tatil geçiririz ailecek diyordumki eltim geliyormuş bayram için bize 4 gün kalacaklar
ev zaten küçük okadar kişi nasıl olcaka hiç bilmiyorum 2 çocuğu bide annesi...tatil yok yani koşturmaca başlıyor bana..
günaydıııınnnnn
yarın soooooooooon sonra tatiiiiiiil cumartesi pastacılık malzemesi alıp bayramda denemeler yapıcam üstelik de hasta oluyor gibiyim görünen o ki evde ve misafirsiz mutlu bir bayram geçircem bakalım kaç pasta yapıcam :2:
al benden de o kadar :13:
yıldönümünü kutlarızilk duyunca kulağa garip geliyor baharcım ama umarım hayırlı hırsızdır sizinki de... bana da söylediklerinde küfretmiştim ama 1 yıl sonra hiç ummayacak yerden para geldi girilen evin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde süper bir evimiz oldu :86: kimisinin eli hayırlı olurmuş dua edelim sizinki de o cins olsun
kızlar bu arada dün baklava yaptım :)))))))
tebrik edin beni.Ben şahsen hakettiğimi düşnüuorum :)
herkezlere günaydın
nassınız bakalım. yarın son gün sonracıma gelsin 9 gün tatil
kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.Öğleden sonra görüşrüz
öznur zeynep ne zaman küpeşenecek?
babaya kalsa hiçbizaman meralcim:))ama ben 1 yaşını doldursun deldireceğim kısmet olursa:))
ağrı filan yaptımı sizinki..
allahım ya niye bu kadar düşüncesiz bu insanlarbenim de kesin görümcem damlardı 2 çocukla ama allahtan annemler bizde kalıyor yatakhane dolu sırf o yüzden annemleri evlerine göndermiyorum izinli olduğum zamanlarda bile
ay bi de günaydın öznurcum nasıl dolduysam bunca senedir bi anda balıkladım mevzuya
günaydınlaaaar..
melike dün akşam ne olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?