2009 Aralık Anneleri

yakın olsa valla hemen gelirdim .. her bir elden hemencecik yapardık .. sen yorma kendini canım .. hem haktan hem mercimek zor valla allah kolaylık versin..

ah be melikem sende çiçek ulmuşunda bunuyon be güzelim buna hsret olanlarda vaaaar

doğru canım ben kendi babamdan gördüklerimi arıyorum belki de bizim ailede d.günleri yıldönümleri filan kutlanır kızlar kocalarını babalarıyla kıyaslarmış heralde ondan

bak güzel bir mantık

bak dün akşam ne oldu kızıma aktivite masası siparişi vereceğim kredi kartıyla laptop vardı bitti mi o dedim bitti dedi bak istersen dedi kendi ekstresini verdi onun kinde de tv vardı bitmiş dedim sonra biz tekzenden ne aldık 10 taksit dedim annem musluk filan aldı ya alt kata dedi ben alıyorum ama onun parasını dedi onun için sormadım dedim bak orda kapı da var onunda parasını alıyorum dedi kafamın tası attı ya ben sana hesap sormadım tekzene gitmedik diye şaşırdım diye sordum dedim al alma bana ne

susuyorum susuyorum sustum

canlarım benim kız biliyorum yakın olsanız gelceğinizi :)))))))
iyiki varsınız varya
bunu söylemeniz bile bana güç cesaret veriyo hepinizede

valla bizde de kutlanır ama babam anneme bizim dürtüklememizle alır hediyeyi... ben seçer alırım babam öder vs sistem budur yani :2:
niye sana neymiş???? o ekstreler birlikte ödenmiyor mu? sen de çalışıp o eve para getirmiyor musun? o açıdan da sormak en doğal hakkın senin... üstelik şimdi bir de çocuğunun nafakasından gidiyorsa hesabını sorup yapmamasını sağlamak da hakkın...
hiiiiiiiiiiç bana ne deme melike... o bana neler daha büyük bir şey alınıp ödenmediği zaman senin bütçeni kısıtlaman anlamına gelecek ve dolayısıyla bunalmana sebep olacak... hesabını da sor, ödediğiniz şeyin geri ödenip ödenmediğini de kontrol et hatta eşine de söyle nasılsa ödeniyor o paralar anasından aldığı parayı sana versin turtaya altın alıp at kenara

canlarım benim kız biliyorum yakın olsanız gelceğinizi :)))))))
iyiki varsınız varya
bunu söylemeniz bile bana güç cesaret veriyo hepinizede

kızlar geldim hayırdır
meral duymadım cnm kusura bakma.

test yaptım bişey çıkmadı :) umarım bişey yoktur
günaydın canım.. inşll. yoktur.

günaydın kızlar....

günaydınnn müzeyyenciiimm

hadi kızlar ben çıkıyorum kızın çantasını hazırlim uyanır birazdan gelince görüşürüz..

hadi canım hayırlı haberler gelin inşll.

baharcım tirotte düzelsizlik yapıyo biliyorsun değil mi. yanlış hatırlamıyorsam sende çıkmıştıı.

evet çok çalışıyormuş dr bana hamile kalamazsın demişti.Olmaz die düşünüyorum ama bu kadar gecikince endişeleniyorum işte.Bide herşey üst üste geldi stresten de gecikmiş olabilir.Hayırlısı artık...

benimkide tam tersi .. hiç çalışmıyoo . stop etmiş.. 1 ay ilaç kullanacam sonra tekrar bakılacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…