ben durukudum zati
arada kudurukudum tabi
terarlıorum
sık sık tembelliklerim olmuştur olmayada devam edior
yanlıııııız
üst kat boşaldı, boya ilaçlama bi kaç tamir işinden sonra nasıl yapcaksam taşıncam üste :96:
toplanın gelin hadi yardıma :81:
ah be melikem sende çiçek ulmuşunda bunuyon be güzelim buna hsret olanlarda vaaaar
melike belki de sana bir alırsa kayınvalideye 5 almak zorunda kalacaktır ondan almıyodur :44: Bu bir bahane olamaz tabii sana gizli alır sen de göstermeyiverirsin ama aklıma bu geldi şimdi
heeeeeee yasi heeee
Valla keşke imkan olsa bir elden taşıyıversek seni... Biri eteğinde biri göbeğinde nasıl olacak ya
ben anlamıyorum cidden anlayamıyorum bu k.valideleri!
Oğlumun mutluluğu demek benim mutluluğum demek
ben onu mutsuz edecek tek şey yapamam hele ki evliliğinden uzaklaştıracak bişey asla yapamam
ayrıca bi başka konuda
başka bi ananın kuzusunu üzmem oğlumada üzdürmem
3 günlük dünya
ne gerek var didişmeye ya(((((
üzme canını canım arkadaşım
inandığım bişey var eden bulur
sen yuvana daha sıkı sarıl o araya girdikçe
doğru canım ben kendi babamdan gördüklerimi arıyorum belki de bizim ailede d.günleri yıldönümleri filan kutlanır kızlar kocalarını babalarıyla kıyaslarmış heralde ondan
bak güzel bir mantık
bak dün akşam ne oldu kızıma aktivite masası siparişi vereceğim kredi kartıyla laptop vardı bitti mi o dedim bitti dedi bak istersen dedi kendi ekstresini verdi onun kinde de tv vardı bitmiş dedim sonra biz tekzenden ne aldık 10 taksit dedim annem musluk filan aldı ya alt kata dedi ben alıyorum ama onun parasını dedi onun için sormadım dedim bak orda kapı da var onunda parasını alıyorum dedi kafamın tası attı ya ben sana hesap sormadım tekzene gitmedik diye şaşırdım diye sordum dedim al alma bana ne
canlarım benim kız biliyorum yakın olsanız gelceğinizi :)))))))
iyiki varsınız varya
bunu söylemeniz bile bana güç cesaret veriyohepinizede
bahar'ı aradım cevap vermedi:18:
dın dın dın dın dın dınnnnnnnnnnnn :18: ben de tam telefona uzanıyordum ki mesaj yazdın meralim
hayırmı şermi sen söyle diycemkızlar geldim hayırdır
meral duymadım cnm kusura bakma.
test yaptım bişey çıkmadı :) umarım bişey yoktur
test yaptım bişey çıkmadı :) umarım bişey yoktur
günaydın cnmgünaydın kızlar....
hadi kızlar ben çıkıyorum kızın çantasını hazırlim uyanır birazdan gelince görüşürüz..
kızlar geldim hayırdır
meral duymadım cnm kusura bakma.
günaydın canım.. inşll. yoktur.test yaptım bişey çıkmadı :) umarım bişey yoktur
günaydın kızlar....
hadi kızlar ben çıkıyorum kızın çantasını hazırlim uyanır birazdan gelince görüşürüz..
bahaaaaar
geciktinmi!!!!!!!!!!!!!!!!
evet maaaaaaalesefff. hemde bugün 5. gün hala tık yok
ama test yaptım çıkmadı ama genede korkuyorum
evet maaaaaaalesefff. hemde bugün 5. gün hala tık yok
ama test yaptım çıkmadı ama genede korkuyorum
baharcım tirotte düzelsizlik yapıyo biliyorsun değil mi. yanlış hatırlamıyorsam sende çıkmıştıı.
kan testi yaptır en iyisi bahar
endişelendirmek istemem ama benim 5.gün negatif çıktı 10.gün pozitif
geç döllenme olmuş
allahım gönlüne göre versin canım benim
evet çok çalışıyormuş dr bana hamile kalamazsın demişti.Olmaz die düşünüyorum ama bu kadar gecikince endişeleniyorum işte.Bide herşey üst üste geldi stresten de gecikmiş olabilir.Hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?