2009 Aralık Anneleri

Sagol nevracim ne guzel dilekler oyle amin insallah ben uykusuzum ama mina iyi masallah o iyiyse bende iyiyim sonucuyla iyiyize bagliyorum konuyu :)

iyiyim diyeyim iyi olayım pelincim sağol
mini minamın doğumgünü olmuş resimlerini göremedim kim yükledi?
fac....eye yüklenmiş ama ne yazıkki benim yok
burayada yükleyinde görelim olmaaa mı:)

Valla ilk firsatta yasemin onlari kucultmek falan vakit istyr ya o nedenden ama mail adresini at ozelden hemen bygun ataym resim

günaydın canımmmm iyiyim şükür
artık gün boyu değil 3, 4 kere çıkarıyorum
amiiiiiiin güzel duanada

iyiyim diyeyim iyi olayım pelincim sağol
mini minamın doğumgünü olmuş resimlerini göremedim kim yükledi?
fac....eye yüklenmiş ama ne yazıkki benim yok
burayada yükleyinde görelim olmaaa mı:)

canım nasılsın mercimek ne kadar şimdi durumu nasılmış ayyyy acaba ne olacak ne güzel meraklardı bunlar

eeeeee diğer alıntılarım nereye gitti

hepimizin başı tekrar sağolsun sana şimdi de ihtiyaç var atam çünkü emanetçin olan bizler başaramadık
iş yerine bir geldim masada bir buket göndermiş eşim hangi arada yaptı bilmiyorum heralde dün gece konuştu çünkü bu sabah belediyeye kadar beraber gittik evden çıkarken filan hiç kutlamadı bende kutlamadım çiçek gelirse atacağım diyordum ama dursun kenarda aradım çok güzel 5 tl den fazladır bu dedim uyuz gülüyor bakalım akşam bir planı var mı yoksa evde nohut mu yiyeceğiz

günaydın herkesee..
melikecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
çook işim var bugün ama canaım hiçbişey yapmak istemiyooor..

hımm demek bir yaşından sonra d vitaminini bırakıyoruz bide süte başlıyoruz.. zaten tuz büyük insana bile zararlı..

maşallah minaya

herkese günaydın, vatanımzın milletimizin tekrar başısağolsun evet umarım evlatlarımız milletini vatanını seven hayırlı evlatlar olurlar..

uyuyolar baba kız. uyanınca doktora gitcez..

mercimeğim iyi çok şükür 8 haftalık oldu
5 kilo birden verdirdi bana ama :26:

noldu kız dünürüm nazaramı geldiniz siz yaaa
ne güzeldi aranız ne girdi araya
bak ne güzel süpriz yapmış belki devamıda gelir he :81:

gözü içinmi gitceniz sibel?
yavrum yaaa, nasıl hala şiş mi gözü?

Melike nice yillara esinle umarim hergecen sene daha ince dusunen bir kocan olur :)) bak baslamis seni sasirtmaya umarim seneye dahada sasirirsin :))

Sagol sibelcim insallah iyi hbrlerle gelirsin ne 5 kilomu ay bende mi yapsam 1 tane :)) saka biryana insallah daha uzun surmez yasemin halsizde kalirsin oglus nasil bu arada kucak falan die zorluyormu seni allah yardimcin olsun cnm benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…