2009 Aralık Anneleri

allah hepsini tekrarından ve beterinden esirgesin çok geçmiş olsun size de

o nasıl bi laf öyle melike..keşke heerkes senin kadar ilgilense senin kadar düşkün olsa yavrusuna..pişik bizdede çok oluyo şu ara dsişlerden dolayı ben öyle durumlarda sabah akşam travazol sürüyorum hemen geçiriyor..

zor zamanlar geçirmişiniz canım yaaa((((
çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın kıyamam yavruma yaaaa

bavulumu herşeyimi hazırladım tam arabaya bincekken yok gelemiycem dedim vazgeçtim cesaret edemedim valla bilge
amin inşallah biter şu bulantılart artık yaaa
sağol canımın içi
bunaltma kendini annesi senden iyi kimse bakamaz yavruna böyle düşünme
haktanda hiç pişik olmamasına rağmen üst dişlerinin çıkmasıyla pişiklerde başladı
olacak şeyler bunlar allaha şükür geçici dertler hemde

öğlen arası 1 gibi görüşürüz

yasemin şimdi orda gelen giden yormazsın di mi kuzum kendini???
allah ablacığına da tez zamanda şifa versin canım

amin canım arkadaşım amiiiiiiiiiin
yormam görümcem sağolsun en büyük yardımcı ve en çok yorulan o ((
onada üzülüyorum
keşke iyi olsam çok yardım edebilsem

yasemin inşallah ablacında şifa bulur biran önce.. tez zamanda iyileşip kurtulur inşallah.. haktan nasıl, diğer minicik nasıl? miden düzelmiştir inşallah, yiyip içebiliyomusun

gidiyorum ben diğer eve
kendi evime geçene kadar yazamam
allaha emanet olun allahım sizide yeğenlerimide sevdiklerimizide kazadan beladan hastalıktan dertten kederden uzak tutsun

yasemin inşallah ablacında şifa bulur biran önce.. tez zamanda iyileşip kurtulur inşallah.. haktan nasıl, diğer minicik nasıl? miden düzelmiştir inşallah, yiyip içebiliyomusun

amin arzucum, iiiiinşallah!!!!!!!
haktanım iyi çok şükür, mercimeğimde öyle
ben yiyemiyorum içemiyorum hala ama yine daha iyiyim birkaç gün öncesine göre
inşallah bunlarda geçer allahın izniyle canımmmm
ardamı öp annesi benim için

hepiniz öpün kuzularınızı yerime emi

bilgecim ateş bitmiş çokşükür..inşallah burun akıntısıyla kalır ilerlmez hastalığı çabuk atlatır kuzum..

evt canım ya o günkü ruh halim hiiç iyi değildi..sebebi sevgili kocam tabiiki..geçti sayılır..

bununla geçmiş olsun bilge.. allah daha beterlerinden esirgesin.. rabbim evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın.. hep sağlıklı mutlu olsun onlar..
elbette düşündük merak ettik, uzaklarda bile olsak hep beraber dünyaya getirdik onları, ben herbirini bebeğim gibi görüyorum.
inşallah geniz akıntısı da burnuda geçer gider.. sende baya hırpalandın tabi haliyle.. şimdi de iştesin. Allah sana ve çalışan tüm annelere güç kuvvet versin..

tmm yasemşn teyzesi uyansın hemen öperim kocaman yollarız sana:))

selamlar
anca gırebıldım,,gecmışı de okuyamadım,azra sağolsun
herkes ıyıdır umarrım,kayınvalıdemlerde dun gıttıler,,temızlık yapıyorum bende azradan fırsat buldukça
bu yogunlukta bılgeyı de arayamadım umut ıyıydı en son dı mı,,enş yınelememıştır ateş
gece gecmışı okurum artık,,,bızden bu kadar şimdilıkk
haa bıde mına nın doğum gununu merak edıyorummmmm,,umarıımmm cook guzel geçmıştır bebeler annelerını hıçç uzmemıştır ınşşş..

slm arkadaşlar bebişlerinizin gece uykusu nasıl benimki neredeyse hiç uyumuyo üst dişlerini çıkarıyo sürekli huysuz yemiyo sabaha kadar emmek istiyo uykuya hasretim

amin canım arkadaşım amiiiiiiiiiin
yormam görümcem sağolsun en büyük yardımcı ve en çok yorulan o ((
onada üzülüyorum
keşke iyi olsam çok yardım edebilsem

ah kuzum ya ne olacak senin bu iyi niyetin allahım neyse ki iyi bir aileye düşürmüş de haketmeyene yapmıyorsun görünen o ki...
bu arada verdiğin mail adresine seçilin hesap nosunu gönderdim yasicim

çok şükür öznurcum inşallah burun fokurdamasıyla kalırız gece hiç nefes alamadı bir yandan uykusu da var yazık... temizlememe de izin vermiyor ki sıpa

ah o kocalar yok mu o kocalar... bazen diyorum "bi cinnet her şeyi halleder" sonra hadi biraz daha sabır diyorum bakalım nereye kadar gidecek

amin canım çalışan çalışmayan tüm annelere güç kuvvet versin. benim hırpalanmam önemli değil yeter ki iyi olsun yeter ki gözünün feri gitmesin ve kulağa garip geliyor ama yeter ki kudurukluğu azalmasın

sağolasın fatmacım allaha bin şükür iyi ama bu arada üşüttük korkarım burnu bütün gece fokurdadı kuzumun

selam kızlar. çok kötüyüm atlatamadık valla bir türlü bu sefer soğuk algınlığını yaa. hepimizinki tekrarladı. çocuklarla uğraşmaktan kendimi bıraktım zaten. onlar iyileşseler birşey istemiyorum. doktorumuz da dışarıdaymış. 3 ten sonra gelecekmiş. 6 ya randevu alabildim. götürücem bakalım ikisini de. berkayın öksürüğü baya kötü. göğüste hırıltı var. dün 3 kere ne yediyse çıkardı. biz de böyle işte.

bige geçmiş olsun tekrar canım. nasıl daha iyi sanırım umut. sen de yorgunsun baya kıyamam. ne yapalım onlar iyi olsun biz yorulalım diyoruz ama bu yorgunluklar da sonra biz de fena patlak veriyor toparlayamıyoruz. dikkat et kendine.
bu arada hesap no için teşekkürler canım aldım ve yolladım çok şükür.

bahar çok geçmiş size de. allah beterinden esirgesin canınıza birşey olmamış ya çok şükür. allah bir daha yaşatmasın kör şeytanlarından bulsunlar inşallah. burcunun yazdığını okudum da tüylerim ürperdi valla.

nevracım sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir durumdur. vala aynen hem hastayım hem yorgunum hem yapılacak çok iş var. berbat bir hafta başlangıcı.

babybay özlemdi sanırım adın umarım temiz çıkar tahlilleriniz. geçmiş olsun şimdiden.

babyrose halit paşaya da geçmiş olsun. aman ateş deyince yüreğimiz ağzımızda hep valla. allah bir daha yaşatmasın.

yasemin çok yorulma orada dikkat et kendine canım.

pelincim minanın da aşısı sorunsuz hallolur umarım. ağlamaz inşallah çok kuzucuk.

sibelcim nazın gözü için de ne olduğunu anlarlar da doğru düzgün bir ilaç verirler inşallah artık yaa. ne çekti yavrum güzel gözlerinden. allah şifa versin tez zamanda.

kızlar geçmişi okuyup da aklımda kalanlar böyle geçmiş mi beni okudu ben mi geçmişi bilmiyorum ya

slm arkadaşlar bebişlerinizin gece uykusu nasıl benimki neredeyse hiç uyumuyo üst dişlerini çıkarıyo sürekli huysuz yemiyo sabaha kadar emmek istiyo uykuya hasretim

selam hiç dert etme hepimizin aynı

bütün bebişlerde durum hemen hemen aynı canım. allah başka dert vermesin deyip halimize şükrediyoruz valla.

bilgecim geçmiş olsn sevindim ateşin geçmesine dilerim bunu aratmaz başka hiçbişey...
bu arada ben fotoğraf konusunda elbette uzman değilim amatör seviyorum ben bu işi..ama emin ol insanlar konusunda fazlasıyla uzman oldum..

Son düzenleme:

canım sizlere de çok çok geçmiş olsun vee lütfen artık gerçekten geçsin yaaaaaaaa yazık amma çektiniz... tabii allah beterinden esirgesin de...

sağolasın daha iyi burun fokur fokur temizletmiyor işin kötüsü ben uykusuzum yorgunum ama şükür ateş yok ya iyiyim... bu sabah servis beklerken sağlam üşüdüm bu sabah almadıysam daha da bir şey olmaz bana

bizim bir tanıdığın evine 3 kez girmiş... kadıncağız yardımcı kadını mı akrabası mı ne öyle biriyle yaşıyor yani iki kadın biri genç öbürü 60larında, oğlu güvenlik şirketi sahibi bu 60larında olanın ve kadıncağızın boyu 1.50 falan maksimum... neyse uyurken tıkırtıları duyuyor, aynı şekilde hırsız diyor ki "teyze uyanıksın biliyorum gözünü açma seninle uğraşmıycam alıcağımı alıp gidicem"... neyse bizimki tıkırtılar uzaklaşınca yarım göz bakıyor hırsızın arkası dönük artık 3. kez aynı şeyi yaşamanın verdiği sıkıntıyla hırsıza yer misin yemez misin hırsız yalvarıyor bağırma diye evdeki diğer kadının odasının kapısı kapalı orada erkek falan var sandı herhalde neyse sopayı yiye yiye geldiği yerden kaçıp gidiyor

sağolasın amin inşallah
aramızda en çok sen uğraşıyorsun diye uzman dedim senemcim yoksa diplomalı mesleğin olmadığını biliyorum
da... fotoğrafla insanlar konusunda uzman olmanın bağıntısını kuramadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…