Canım çok çok geçmiş olsun ahhh ahh bende gecen gün yasadım ateş olayını valla gözleri kısık aygın baygın bide inleyerek yattı evladım çok fena be valla Allah kimseye göstermesin . .bizimde bi gece once basladı ve 38.9 da devam etti . .seni okuyorum ama cok yazamıyorum tekrardan cok gecmiş olsun bilge ya umuda sağlıklar şifalar . .nazarlardan esirgesin Allah
canım tekrar çok geçmiş olsun ablana ve k.validene sende samsuna gidip fazla yorma kendini bebeklere iyi bak
nazar değiyor güzel gözlüme tekrar çok geçmiş olsun
bende dr a gitmem gerek poposu kıpkırmızı ağlamıyor ama canımı sıkıyor hele geçen gün kaka yapmıştı ( kaka yapınca çok kızarıyor ) kızarıklıklardan biri kanıyordu ben salak anne hala gidemedim doktora offff allahım ya herşeyden çok yoruldum iyi ki yavrum var ama onada yetemiyorum gerektiği gibi bakamıyorum
zor zamanlar geçirmişiniz canım yaaakızlar ne diyeyim bilmiyorum... gözlerim doldu... ALLAH herkese sizler gibi arkadaşlar ve dostlar versin... kendi kendime hep diyordum kızlar şimdi duadadır sorup duruyorlardır diye ama bu kadarını beklemiyordum galiba... ALLAH hepinizden razı olsun arayanlardan, aramayanlardan, düşünüp soranlardan, içinden geçirenlerden... Rabbim hiçbirimizin bebeğine hastalık göstermesin, dermansız dert vermesin.
cumartesi günü yani 80. saat civarında ateşimiz 38.1 oldu akabinde kustu ben de aldığım gibi doktoruna götürdüm... ama kusup üzerine de doğal olarak boyundan aşağı (dışarı çıkaracağım için kafayı yıkamadım) ılık duş alınca haliyle doktora gittiğimizde ateş 36ydı. hafif geniz akıntısı var dedi doktor ama ilaç falan verecek boyutta değilmiş çok şükür.
dün akşam itibarıyla da burnu fokurdamaya başladı... havale geçirtmiycez derken çocuğu üşüttük korkarım1,5 saat uykuylayım ne kaidemin ağrısı bitiyor ne belimin ne sırtımın... doğru dürüst uyuyamadı kuzum burnunun tıkanmasından
kızlar hesap numarasını gönderdim
yasemincim çok büyük geçmiş olsun cumartesi günü güven'e giderken aklımda hep sen vardın şöyle bi bakındım etrafa hani belki gelmişsindir diye... umarım tez zamanda bulantıların sona erer de hem Haktan hem mercimeğin keyfini sürebilirsin
sağol canımın içicanım tekrar çok geçmiş olsun ablana ve k.validene sende samsuna gidip fazla yorma kendini bebeklere iyi bak
nazar değiyor güzel gözlüme tekrar çok geçmiş olsun
bende dr a gitmem gerek poposu kıpkırmızı ağlamıyor ama canımı sıkıyor hele geçen gün kaka yapmıştı ( kaka yapınca çok kızarıyor ) kızarıklıklardan biri kanıyordu ben salak anne hala gidemedim doktora offff allahım ya herşeyden çok yoruldum iyi ki yavrum var ama onada yetemiyorum gerektiği gibi bakamıyorum
yasemin şimdi orda gelen giden yormazsın di mi kuzum kendini???
allah ablacığına da tez zamanda şifa versin canım
yasemin inşallah ablacında şifa bulur biran önce.. tez zamanda iyileşip kurtulur inşallah.. haktan nasıl, diğer minicik nasıl? miden düzelmiştir inşallah, yiyip içebiliyomusunk.validem hastaneden çıkacak bugün ve samsuna gelcekler
bende bugün annemden k.valideme geçcem
çok ösledim kocişimi
iyi dinlendim ama anacığımın yanında
allah razı olsun analarınızdan
onlar olmasa napardık
allah başımızdan eksik etmesin onları
ablam hala hastanede yatıyo
20 gün oldu haaaaala ameliyat olcak(((
kanala taş kaçıyo alıyolar taş kaçıyo alıyolar
bide sarılık oldu onun geçmesini ve iltihabın kurumasını bekliyolar
ablacımda bir kurtarsa allahın izniyle((((
cidden bi geldimi herşey üst üste geliyo yaaa
allah dermansız dert vermesin yine
yasemin inşallah ablacında şifa bulur biran önce.. tez zamanda iyileşip kurtulur inşallah.. haktan nasıl, diğer minicik nasıl? miden düzelmiştir inşallah, yiyip içebiliyomusun
bilgecim ateş bitmiş çokşükür..inşallah burun akıntısıyla kalır ilerlmez hastalığı çabuk atlatır kuzum..yasemin şimdi orda gelen giden yormazsın di mi kuzum kendini???
allah ablacığına da tez zamanda şifa versin canım
onlar allahlarından değil şeytanlarından bulsun sibel
süt sürüyo musun??? belki yine ana sütü kar ederdi :26:
öznur aklıma takıldı mutsuzumdemişin susmuşun noldu kuzum :82:
diş geleceği dönemde çiş ve kakadaki asit ve dolayısıyla pişik artıyor melikecim mümkün olduğunca sık değişip pişik kremi kullanmaktan başka çare yok :94:
bununla geçmiş olsun bilge.. allah daha beterlerinden esirgesin.. rabbim evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın.. hep sağlıklı mutlu olsun onlar..kızlar ne diyeyim bilmiyorum... gözlerim doldu... ALLAH herkese sizler gibi arkadaşlar ve dostlar versin... kendi kendime hep diyordum kızlar şimdi duadadır sorup duruyorlardır diye ama bu kadarını beklemiyordum galiba... ALLAH hepinizden razı olsun arayanlardan, aramayanlardan, düşünüp soranlardan, içinden geçirenlerden... Rabbim hiçbirimizin bebeğine hastalık göstermesin, dermansız dert vermesin.
cumartesi günü yani 80. saat civarında ateşimiz 38.1 oldu akabinde kustu ben de aldığım gibi doktoruna götürdüm... ama kusup üzerine de doğal olarak boyundan aşağı (dışarı çıkaracağım için kafayı yıkamadım) ılık duş alınca haliyle doktora gittiğimizde ateş 36ydı. hafif geniz akıntısı var dedi doktor ama ilaç falan verecek boyutta değilmiş çok şükür.
dün akşam itibarıyla da burnu fokurdamaya başladı... havale geçirtmiycez derken çocuğu üşüttük korkarım1,5 saat uykuylayım ne kaidemin ağrısı bitiyor ne belimin ne sırtımın... doğru dürüst uyuyamadı kuzum burnunun tıkanmasından
kızlar hesap numarasını gönderdim
yasemincim çok büyük geçmiş olsun cumartesi günü güven'e giderken aklımda hep sen vardın şöyle bi bakındım etrafa hani belki gelmişsindir diye... umarım tez zamanda bulantıların sona erer de hem Haktan hem mercimeğin keyfini sürebilirsin
hayırlı uğurlu olsun
sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde uzun bir ömür sürsün pamuğun nice yaşlara
çekilmediniz mi???? e fotoğraf uzmanı sensin niye millete hadi demedin ki senemm????
çok geçmiş olsun özlemcim allah tez zamanda şifa versin ve beterinden esirgesin
canım inşallah sorunsuz atlatmışsınızdır aşıyı
allah beterinden esirgesin baharcım biz de geçtik o yollardan... bizimki de ya kadındı ya çocuk... markalı ayakkabılarımı götürmüştü kör yanından çıkasıca... üstelik ben kapıyı açarken içerdeydi, kapıyı araladım bir karaltı geçti evin arka tarafına doğru (o zaman bahçe katında oturuyorduk arkada bahçeye açılan bir kapımız vardı) ama açamadım kapıyı çelik kapının mekanizmasını takmış açamayalım diye... polis açtı bana evimin kapısını hem de doğumgünümdü, iki gün öncesi ilk evlilik yıldönümümdü...
sözün özü geçiyor baharcım o travma da atlatılıyor, korku da unutuluyor, ta ki bir yerde konusu açılana kadar... şimdi reality showlara döndürmeyeceğim ama neler duyuyoruz bununla gelmiş geçmiş olsun canınızda bir şey yok ya daha ne olsun. artık evine hırsız girmeyene selam vermeyecek duruma geldik kime dokunsan ah işitiyorsun bu konuda...
bak can korkusunu da yaşadınız daha çok olmadı onun için kendine telkin et gerekiyorsa da destek al derim şahsen. ha bir de evin acısı gitsin bir yerlere tuz, soğan ve küp şeker hibe et bacım
dünürüm
melikecim meralcim yukarda anlattım halimizi buna şükür diyorum ve tekrar tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için
tmm yasemşn teyzesi uyansın hemen öperim kocaman yollarız sana:))amin arzucum, iiiiinşallah!!!!!!!
haktanım iyi çok şükür, mercimeğimde öyle
ben yiyemiyorum içemiyorum hala ama yine daha iyiyim birkaç gün öncesine göre
inşallah bunlarda geçer allahın izniyle canımmmm
ardamı öp annesi benim için
hepiniz öpün kuzularınızı yerime emi
amin canım arkadaşım amiiiiiiiiiin
yormam görümcem sağolsun en büyük yardımcı ve en çok yorulan o((
onada üzülüyorum
keşke iyi olsam çok yardım edebilsem
bilgecim ateş bitmiş çokşükür..inşallah burun akıntısıyla kalır ilerlmez hastalığı çabuk atlatır kuzum..
evt canım ya o günkü ruh halim hiiç iyi değildi..sebebi sevgili kocam tabiiki..geçti sayılır..
bununla geçmiş olsun bilge.. allah daha beterlerinden esirgesin.. rabbim evlatlarımızın sağlığıyla sınamasın.. hep sağlıklı mutlu olsun onlar..
elbette düşündük merak ettik, uzaklarda bile olsak hep beraber dünyaya getirdik onları, ben herbirini bebeğim gibi görüyorum.
inşallah geniz akıntısı da burnuda geçer gider.. sende baya hırpalandın tabi haliyle.. şimdi de iştesin. Allah sana ve çalışan tüm annelere güç kuvvet versin..
selamlar
anca gırebıldım,,gecmışı de okuyamadım,azra sağolsun
herkes ıyıdır umarrım,kayınvalıdemlerde dun gıttıler,,temızlık yapıyorum bende azradan fırsat buldukça
bu yogunlukta bılgeyı de arayamadım umut ıyıydı en son dı mı,,enş yınelememıştır ateş
gece gecmışı okurum artık,,,bızden bu kadar şimdilıkk
haa bıde mına nın doğum gununu merak edıyorummmmm,,umarıımmm cook guzel geçmıştır bebeler annelerını hıçç uzmemıştır ınşşş..
slm arkadaşlar bebişlerinizin gece uykusu nasıl benimki neredeyse hiç uyumuyo üst dişlerini çıkarıyo sürekli huysuz yemiyo sabaha kadar emmek istiyo uykuya hasretim
slm arkadaşlar bebişlerinizin gece uykusu nasıl benimki neredeyse hiç uyumuyo üst dişlerini çıkarıyo sürekli huysuz yemiyo sabaha kadar emmek istiyo uykuya hasretim
selam kızlar. çok kötüyüm atlatamadık valla bir türlü bu sefer soğuk algınlığını yaa. hepimizinki tekrarladı. çocuklarla uğraşmaktan kendimi bıraktım zaten. onlar iyileşseler birşey istemiyorum. doktorumuz da dışarıdaymış. 3 ten sonra gelecekmiş. 6 ya randevu alabildim. götürücem bakalım ikisini de. berkayın öksürüğü baya kötü. göğüste hırıltı var. dün 3 kere ne yediyse çıkardı. biz de böyle işte.
bige geçmiş olsun tekrar canım. nasıl daha iyi sanırım umut. sen de yorgunsun baya kıyamam. ne yapalım onlar iyi olsun biz yorulalım diyoruz ama bu yorgunluklar da sonra biz de fena patlak veriyor toparlayamıyoruz. dikkat et kendine.
bu arada hesap no için teşekkürler canım aldım ve yolladım çok şükür.
bahar çok geçmiş size de. allah beterinden esirgesin canınıza birşey olmamış ya çok şükür. allah bir daha yaşatmasın kör şeytanlarından bulsunlar inşallah. burcunun yazdığını okudum da tüylerim ürperdi valla.
bilgecim geçmiş olsn sevindim ateşin geçmesine dilerim bunu aratmaz başka hiçbişey...
bu arada ben fotoğraf konusunda elbette uzman değilim amatör seviyorum ben bu işi..ama emin ol insanlar konusunda fazlasıyla uzmanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?