hayırlı olsun yeni inciniz cnmAaaaa bu ne ayol ctesi pazara döndü forum
BU ARADA DÜN ZEYNEBİN ÜST DİŞİ ÇIKTI ARTIK 3 DİŞLE ISIRIYOR
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmaaa geçmiş yok. koca gün naaptınız kızlar. ben yine konuşamadım bölüm değişikliğini yöneticim çok yoğun doğum iznine çıkmak üzere işlerini bitirmeye çalışıyo .. :92:
ne oldu öznurcummutsuzummmm(((((
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
daha nice nice sağlıklı mutlu yaşalarabugün bizim doğum günümüzdü...
ne kadar çabuk geçti koca bi yıl...
gecen sene ki konuşmalarımız hallerimiz gözümün önünde ama şimdii tam 1 yaşındayız...
Rabbim tüm melekleri analarına babalrına bağışlasın
rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın...
iyi ki doğdun kuzucuğum,pamuğum ,can kuşum...
seni çok seviyorum...
annesi babası sevdikleriyle birlikte seraycım
ne güzelHerkes Mina prensesin doğum günü partisindeDOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN KUZUMUN.
valla çok kıskandım hepinizi
keşke bizde gelebilseydik
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
fotoları dört gözle bekliyorumyaa eklerdim hemen doğum günü fotolarını ama fotoğraf makinam pelinlerde kaldıay çok güzel bi gündü. pelincem herşey süperli ellerine yüreğine sağlık.. kızlarla tanışmakta ayrı bi keyifti oh be ne güzel bi gündü moral oldu valla
![]()
pelincim süper bir fikirYeni konu acacagim dogumgunu olan anne oraya yazsin o gun hatira kalsin bebislerimize
hakikaten neden çekilmediniztekrar nice yıllara mina:)
bu arada o akdar kişi bir araya gelipte....
toplu bir fotoğraf çekilmeliydik gibime geliyor...
:)
çok güzel olurdu
nilküüüünnnn cnmselam:)
ben buralardayım ama yazamadım bugün, hem yoğundu hem migrenim tuttu, geberdim resmen
yarında yokum, merkezdeyim, haberiniz olsun...
iyi bak kendine salı görüşürüz inşallah
dualrımız sizinle cnmpelincim aradım ama telin çekmiyor sanırım mina'nın doğum gününü kutlamak için aramıştım sağlıklı sıhhatli mutluluk dolu nice nice yıllara ersin inşallah tatlı kuzucum...
bu arada çoooook kötüyüm dualarınıza ihtiyacımız var kızlar kızımda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı 2 hafta önce kültür verdik çıkan sonuca göre iğne verdi dr.umuz 10 gündür iğne vuruldu kuzum ama geçmemiş nasıl oluyor anlamadım 20 iğneden sonra hala geçmemiş tekrar kültür verdik yarın çıkacak sonuca göre hastaneye yatma durumumuz var inşallah gerek kalmaz çok korkuyorum kalbim sıkışıyor bu gece nasıl geçer bilmiyorum artık nolur dua edin kızlar kızım bir an önce iyileşsin bu arada hala mersindeyiz biz drumuz da uzak offf
![KK48 :48: :48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
çok şiinresmi yükledim kızlar bir bakın fikir verin içine ne renk giydireyim sevmem aslında gri renkte bu sefer hosuma gitti
iyi günlerde kullansın edacım
ben uçuk pembe diyorum
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
geçmiş olsun şimdidenYarin sabah asiya gidiyoruz dua edin bize![]()
umarım ağrısız sızısız geçer gider
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
günaydın .............
günaydın bahaaaaaaaaaar
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)