2009 Aralık Anneleri

kızlar face kullananlar öğlenden beri giremiyorum ya sizde de var mı sorun? melike sen girmişsin galiba bildiri geldi mail olarak ama faceden mesaj atıcaktım giremiyorum bir türlü.

walla iyiyiz şükür yok yaramazlık, nasıl bıraktıysan öyleyiz, git gel aynı şekerim

Nigün gökkuşun nasıldı

iyiydi zıpalık yapıyordu, ablasıyla oynuyordu ben gelirken,

Teyzemiz öykü'nün kulaklarını deldirmek üzereeeeeee:18:
tırsma be, yok bişi, çok yakışır eminim kara kuzuna

Teyzemiz öykü'nün kulaklarını deldirmek üzereeeeeee:18:

oy yerim onu:)
hayırlı olsun annesi oy nede yakışcak kuzuma:))))

yaaa müzeyyen düşünüyoduk çok ara vermeden zatan ama buda çok erken oldu ama napalım oldu işte, amin canımmmm

sağol arkadaşım, yoğun bakımdan bir çıksa rahatlıycaz

benimde haktanda ilk 5 ay, son 1 ay olmuştu inşallah bu öyle olmaz(((
paşam iyi şükür, keyfi yerinde kuzumun oynayıp duruyo anne annesiyle :))))

müzeyyen yaaa seçilin hesap nosunu öğrencekti bilge arayıp, haber yok mu?

kızlar face kullananlar öğlenden beri giremiyorum ya sizde de var mı sorun? melike sen girmişsin galiba bildiri geldi mail olarak ama faceden mesaj atıcaktım giremiyorum bir türlü.

walla benim var ama yasaklı site o yüzden bilemiyorum

duramıyorum kızlar yatmaya gidiyorum nolur biri bana bilgi yazsın özel msjla seçilin hesap nosu hakkında
kendinize iyi bakın öptüm kuzularıda sizide

yasemin sen görmek ne güzel dilermi en kısa zamanda geçer sorunların
mide bulantıları v.s zor ama iyi olmana sevindim canım
bebişde iyidir dilerim

son dersteyim ama son bir iki derstir midem bulanıyor başım dönüyor böyle bir sersemledim(((
zor yaptım iki dersi...bunaldım kağıtlar arasında sanırım....sabah 10 dan beri dersteyim...bir de nöbetçiydim bugün....akşam dinleniriz inş..
neh,iri çok özledim gözümün önünden gitmiyor

ara a ra okuyup yetişmeye çalışıyorum ama :)))) nerde size yetişmek ne mümkün:))))
bu arada c.tesi kıymet seni alabilirz pelinlere giderken...telefonlaşalım canım

meral küpeli olmışsınz::) hayırlı olsun:)))))) ne tatlıııııı

Son düzenleme:
Kızımın kulakları küpeli artıııııııkkkkkkkkkkkk
ay ben onun küpeli kulaklarını seveyim yaa ne güzel. maaşallah kızıma ağlamamış da. fotoğraf eklersin görürüz artık meralcim.

walla benim var ama yasaklı site o yüzden bilemiyorum
tamam canım bilgisayarı açtım kapadım halloldu zaten:)

nasip böyleymiş canım hayırlısı hepiniz için. ne güzel araları az olacak ileride çok güzel anlaşırlar umarım. benimkiler bile 3,5 yaş araları ama çok güzel oynamaya boğuşmaya tepişmeye başladılar. bayılıyorum o hallerini izlerken. haktan paşamı da öpüyorum. hesap noyu alamadık daha bige den haber bekliyoruz.

ben toparlanıyorum, birazdan çıkarım
2 gün yokum
kendinize ve bebişlere çok iyi bakın

hepinizi öpüyorum

senem eşim bi gelsin durum netleşsin de ona göre ararım seni bi zahmet benide atıverrisiniz :)

yasemınn cook gecmış olsun canım ya dıye dıye en sonunda bulantılar başladı yaaa inş kısa surer...ben cınsıyetını ccoooook merak edıyorummmm:101:

canımmmmmm baya sarstı mercimek beni((((
haktanım iyi şükür
ay anacım olmasa ne ederdim yaaaa, allah razı olsun o ilgileniyo benlede haktanlada
analarımızın hakkını nası odeyecez hıç bılmıyorum,,Allah onlardan razı olsun,,başımızdan eksık etmesın
:97::97::114:

oyy daha yenı oturdum valla,,yemektı ortalık topla tekrar sıl supur yoyulldummm
bu arada bıgeyı de arayamadım ya ınş ıyıdr umut paşaam
evett şimid kara kara geceyı duşunuyorum,,annemler gelınce kesın azrayı gormek ısteyecekler aylardır goremıyolar fakat 12 gıbı anca gelırler,,emınım annem uyandırmak ıster bı kerecık uyansın bışey olmaz der,,e ben şimdi napayım,,azra kesın ağlar uyandırınca eeee hadı uykusu acıldı dıyelım gecenın 2 sınde tekrar nası uyutucam,,ya sonrakı gecelerde de kalkıp oyun ısterse??napıyım ben şindi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…