2009 Aralık Anneleri

kıymeeeeeeeeet pelin yazamıyormuş mina memede uyumuş, sana özelden yazmış gerekli bilgileri canım

Sovunce yazdi bu ne is biri sabote edyr kk ya girmemi sagol nilgunum ay bu arafa hemen yaz geliyrmusunuz yaaaaa ewt de yilin kocasi seceriz valla melikeninkinden alir madalyayi teslim :)

Sovunce yazdi bu ne is biri sabote edyr kk ya girmemi sagol nilgunum ay bu arafa hemen yaz geliyrmusunuz yaaaaa ewt de yilin kocasi seceriz valla melikeninkinden alir madalyayi teslim :)

dur akşam diyim bi belki gaza gelir demi

n,ilgüncüm hediyeniz geldi çok çok teşekkür ederiz canım:)))) öpüyoruz seni çokkkk

bende sizi öpüyorum, güle güle kulansın düğme burun :)

FIKRA :))
Delikanlı Sevgilisini akşam eve bırakır.Sonra elini duvara dayayarak...

Delikanlı:Beni öpermisin?
Kız:Delimisin evin önünde annemler görür.
Delikanlı:Ne olcak canım bu saatte kim görcek.Ne olur seni çok seviyorum...
Kız:Bende seni seviyorum ama olmaz...

Delikanlı devamlı ısrar eder.Bi ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi görünür...

Kız Kardeş:Babam diyorki öpecekse öpsün,öptürcekse öptürsün yoksa kendisi gelip öpecekmiş.Ayrıca O salak herifede söle elini diyafon düğmesinden çeksin yoksa gelip ben çekecem

Delikanlı devamlı ısrar eder.Bi ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi görünür...

Kız Kardeş:Babam diyorki öpecekse öpsün,öptürcekse öptürsün yoksa kendisi gelip öpecekmiş.Ayrıca O salak herifede söle elini diyafon düğmesinden çeksin yoksa gelip ben çekecem

:24: :27:

Merallllll Napiyosunnnnn

pelinim cnm arakadaşım iyiym nasıl olayım işte
akşam olsunda yavruma kavuşayım tez zamanda diye dualr ediyorum
şükür yarın yokum.malum süt iznim

sabunlarınıza bayıldım
bende böyle birşey yaptırsammı acaba diye düşünüyorum cnm.

minam kara kuzum nasıl

:86::33: la laaaa laaaaaaaaaaaaaaa

Back