2009 Aralık Anneleri

yaa su spirali bende taktıracamda ödüm kopuyor her ay bir bahane buluyorum ama o gün rüyamda hamileymişim doktorumda alamam haftası gecmiş diyor ne agladım of kabussss.ya kızlar benim burnuma tursu kuzu eti falan kokuyo korkmaya basladım bakalım bekleyip görecez :14:
OLMA İHTİMALİ NE PEKİ:24:
günaydın babamız gitti bu sabah çok mutsuzu biz :( yanlız kaldık

canancım günaydın cnm
rabbim en kısa zamanda sağ salim babanıza kavuştursun cnm
biz herzaman yanındayız:70:

ya gündüzki sohbete katılamadım bugün:2:
başım ağrıyor mümkün olduğunca uzanıyorum.. arda uyuyunca bir saat bende uyudum daha kötü olmuşum.. ilaç aldım faydası olmadı.. normalde keserdi en basit hap bile benim baş ağrımı, ama bir-iki haftadır, kronik oldu baş ağrım.. bazen bıçak saplanması gibi de giriyor

boyun fıtığı olmasın arzu :24: bi kontrole git bence

telefondan yazdı zannımca,
temizlik bitmiş, kayınvalidesi balık alcakmış, ama hala almamış, alınca haber verecekmiş, almazsa kahvaltı ederlermiş, yada kayınvalidesinin alışkın olduğu biçimde dışardan söylerlermiş
sanırım bu, en azından benim anladığım bu canım :27:

:9: anlayışlı kadının hali başka oluyo caaaaanııııııııım :9:

İyi haftalar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Hastalara şifa, dertlilere deva diliyorum. Birkaç gündür şiddetli başım ağrıyor, takip edemiyorum sizleri. Sanırım sinüslerden. Şapka takmak zorunda kalıyorum fakat o da terletiyor. Bugün biraz iyiyim. Şimdilik bu kadar. En iyi günler sizlerin olsun. Sevgiler.

övünç geçmiş olsun başağrısı zor iştir... ama bize dünyadan hiç haber vermemişsin???

. Ben de balık pek sevmem yüzyıl yemesem aklıma gelmez ama faydalı diye alışmaya çalışıyorum işte.

al benden de o kadar, bi hamsi tava bi palamut ızgarayı keyifle yerim gerisi ilaç niyetine... eskiden onu da yemezdim de işte hamilelikte mecburen şimdi de süte karışsın umut'a örnek olsun vs diye yiyorum :27:

sağol canım ya.. hani biz olsak yine neysede kızımı denek tahtası gibi onu sür olmadı onu sür olur mu hiç yani.. dedimki önceki doktor bu kremi verdi olurmu hiç diyo kadın haydaa ee ben bi haftadır sürüyorum.. töbe yarebbim.. valla kızımın gözünden çekmediği kalmadı nazarmı değiyo nedir. umut paşa nasıllar efem.. koysana yeni resim..

ya benimkide tam tersi biliyomusun sokakta kim gel dese gidiyo sinir oluyorum. bugün kfc da motorcu çocuklardan biri üstü başı leş gibi elleri kirli gel diyo gidiyo allahım yarabbim bide şirinlik yapıyo çocukta seviyo haliyle.. :53:

tabii canım insan kendini düşünmüyo ki... çocuğun sıkıntısını nokta atışıyla çözsün istiyosun çözemeyince de :57: yapasın geliyo yapamıyosun :59:
umut paşa ulu kuduruklar efem... "parka" ve "ayva" demiş dün :9: armutu ayva diye kakalamışlar oğluma :27: ben gidince hiçbirini söylemedi ama :14: foto birazdan koyarım bir iki tane :23:
bu arada verdiğin adrese mail attım ordan otomatik cevap geldi ama bu kontrol etmediğin anlamına gelmiyordur sanırsam :44:

anlamıyorum bu insanları elin kirli üstün başın kirli "gel" diyo çocuğa!!! ya zaten "sen kim ben kim ne münasebet" de... bir de pisliğine bakmadan :57: ben şöyle bir süzüyorum o dünürümün deyişiyle vitaminsizi sonra da yürüyüp gidiyorum yeni mıçılmış fok gibi kalıyor yerinde :9:

bu arada 16 kisilik esimin ailesinle olan minanin pazar gunki d.gunu nasil olck bilmyrm minada asil ilgi o zaman olacak mina umarim aglmaz

aaaaaaa mina bunaldı diyip sen kuzuyla içeriye kaçıp kapıyı da kilitliyiverirsin :9:

şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??

ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmı:( yada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??

ben yalnız olduğumda kuzuyu pusetine koyuyorum eline oyuncak veriyorum tuvalete birlikte gidiyoruz... sıkılsa bile puseti itip çekerek oyun oynatıyorum idare ediyoruz

eninde sonunda alışcak sibelcim de tabii ne zaman olur allah bilir :27: bizim durumumuzu anlatayım ben... park yatağı bizim odada benim başucumda duruyor... akşam oraya yatırıyorum sonra kalktığında emip uyuyor tekrar yatağına koyarsam her saat başı kalkıyor ona mecalim olmadığı için ilk kalkışından sonra salonda geniiiiiiiiiş bir yatak hazırladık kendimize oraya koyuyorum ben de yanına yatıyorum, bazen babamız da diğer tarafına yatıyor. böylece özel durumlar dışında 2 saatte bir kalkmış oluyoruz :emir_bebek: kendi odasına mümkün olduğunca geç geçmeyi düşünüyorum vallahi hiç acelem yok. ha millet soruyor neden odasında değil diye ben de "ben öyle uygun gördüm" diyorum mevzu kapanıyor :51:

yaa su spirali bende taktıracamda ödüm kopuyor her ay bir bahane buluyorum ama o gün rüyamda hamileymişim doktorumda alamam haftası gecmiş diyor ne agladım of kabussss.ya kızlar benim burnuma tursu kuzu eti falan kokuyo korkmaya basladım bakalım bekleyip görecez :14:

aha :53: edaaaa sen de mi brutusssssssss :30: yalnız ben de gidicem 6 aylık çıkıcak görücem günümü...
psikolojiktir geçenlerde bana da geldilerdi adet göremeyince aaa başım mı dönüyo canım bi şey mi istiyo diye kendimi dinleyip durdum sonra unuttum :27:

bige hemen cıkmak zorunda kaldım yenı okuyorum mesajını
ayy sağol teyzesi yok maşallah benım şikayetım yok azramdan ccoook şükür:16:
annem gıtmedı perşembe doncek aynı gunun akşamıda kayınvalıdem gorumcem kaynım gelecekelr inş..bu ara yoğunum yanı:))ama ben sevıyorum bu yoğunluğuu herkes uzakta hıç kımsemız yok burda,,,ozluyoruz halıyle,

aynen azrada oye ya bıde tutunup kalkarken ve gerı otururken bıle cook temkınlı zoor yuruyecek gıbıme gelıyorr:45:

umutu gördükten sonra artık yok desene sen şuna :9:
maşallah kuzucuğa maşallah :nazar:
eh madem seviyosun allah içine sindirsin o zaman güzelim

bizim doktorumuz demişti ki temkinli çocuk daha iyidir... gözünü budaktan sakınmayan bodoslama giden çocuğa temkini öğretemezsin ama temkinliyi bir süre sonra açabilirsin :34: ben de isterdim umutun birazcık temkinli olmasını :emir_bebek:

hahaa çok güldüm ebru:)) inanamadı demek..
bende ne yapsam beğendiremiyorum bizimkine yavv..çook sıkıldım bu durumdan öyle yapıncada bütün şevkimi kırıyo hiiiçbişey yapmak istemiyorum nasılsa beğenmeyecek diye :36: tamam bende çook marifetli değilim ama elimden gelen bu işte napayım:(((

çok sevdiği ne var öznur? sen tiyo ver biz değişik tarifler verelim veya o yemeği en sık ve iyi yapan sana püf noktalarını söylesin :34: el birliğiyle sarsalım kendine getirelim hazreti :57:

Mina alisamadi tabi saatlerin alinma olayina herkse gunaydinnnn

benimki de öyle 6 dedin mi ayakta artık :46: iyi oluyor alarma gerek kalmıyor ama tabii garantisi olmadığı için hala kurulu telefon... bu sabah alarmdan korktu kuzum :9:

günaydıııııınnnlaaaarrr
delüüüüü kuzuların anaları nasıllar bugün?

günaydınnnnnnn :29:
delü kuzunun maceraları numero 115.816:
bimden aldığım çadırı kurdum!!! bu arada gözüm korkmuştu burada okuduklarımdan kırılıyor vs diye hiç de öyle bir sorunla karşılaşmadım tık diye kuruldu :28: ya da ben çok becerikliyim :15: neyse mevzu bu diildi :36:
oğluş çadıra girdi kenarlarını inceledi güldü bağırdı sonra oyun uydurdu!!! çadırın önce sol "duvarı"na gidiyor :emir_bebek: bi ittiriyor çadır sola yatıyor gülüyor hooop öbür tarafa tekrar deviriyor :9: :9: :9: delü bebe :27:
aklına takılanlar için söyleyeyim çadırı salondaki devasa yumuşak yatağın üzerine koymuştum yani yumuşak yere devrildiğimizden tehlike yoktu :51:

:29: :29: :29: allah kavuştursun canancım... sağlıkla tez zamanda dönsün babanız :72: yerini tutmamız mümkün değil tabii de biz buradayız yalnız değilsiniz canım arkadaşım :71:

geçmiş olsun arkdaşım dikkat et kendine. havalar nane bu aralar bütün hastalıklar kapıda bekliyo bizler ve bebikler için. Allaha emanet olun kuzun ve sen öptük sizi:)

Sağol arkadaşım Dünya aşırı huysuz. Dayanamayıp bağırcam diye kendimi kasmaktan bittim. Dün babasının ofise götürdüm. Normali yabancılık olmuyordu bizimkinde kalabalık filan korkmaz. Eşim ofise masa almıştı onu göstereyim dedi. Ben de artık yılmışım çocuklar severken bakayım dediydim. Derslerin bitiminde beni aramasını söylemiştim başıma geleceği bile bile. Oysa çıkmamışlar çocuklara belliki kızını göstermek istedi sevgili kocam. Onlar kapı dışındayken kızı içeri almak ta görmemişin.....muhabbeti olur diye yapamadım. Bıraktım....Aman Allahım nasıl ağlayış.....Gözlerinden yaşlar geldi. Olanı bilmiyorum. Yanağı kırmızıydı. Sanırım sıkıştırdılar ağlasın diye yaparlar ya. Biri sıkıştırınca ağlıyormu demişti ben de hiç denemedim demiştim....İnsanları anlıyorum....Ama onlarda....Burnumdan geldi çıkış o çıkış. Bir daha asla. Ev kuşu olmaya razıyım. Halen huysuz, travma oldu sanırım...:(((

Sağol arkadaşım Dünya aşırı huysuz. Dayanamayıp bağırcam diye kendimi kasmaktan bittim. Dün babasının ofise götürdüm. Normali yabancılık olmuyordu bizimkinde kalabalık filan korkmaz. Eşim ofise masa almıştı onu göstereyim dedi. Ben de artık yılmışım çocuklar severken bakayım dediydim. Derslerin bitiminde beni aramasını söylemiştim başıma geleceği bile bile. Oysa çıkmamışlar çocuklara belliki kızını göstermek istedi sevgili kocam. Onlar kapı dışındayken kızı içeri almak ta görmemişin.....muhabbeti olur diye yapamadım. Bıraktım....Aman Allahım nasıl ağlayış.....Gözlerinden yaşlar geldi. Olanı bilmiyorum. Yanağı kırmızıydı. Sanırım sıkıştırdılar ağlasın diye yaparlar ya. Biri sıkıştırınca ağlıyormu demişti ben de hiç denemedim demiştim....İnsanları anlıyorum....Ama onlarda....Burnumdan geldi çıkış o çıkış. Bir daha asla. Ev kuşu olmaya razıyım. Halen huysuz, travma oldu sanırım...:(((

hey allahım yarabbim yaaaa "sıkıştırınca ağlıyor mu"
"yok benim çocuğum psikopat mutlu oluyor sıkıştırılınca!!!"
:57: ya koca koca insanlar sıkıştırılınca daralıyoruz el kadar bebek ağlamaz mı :57:

günaydın günaydın türkiyemm

çok gıymatlı kaynanacağım gece teşrfilerini sunmuşlar evlerine:22: .o mübarek yüzünü bu gece görmek şerefine nail oluruz herhalde:36:abuk sabuk konuşuruz gene. aaa hiç büyümemiş bu.ayy çok zayıflamışşş:53:allahım sen sabır ver bana

kuzum artık sıralamıyor. direk yürüyor:nazar:. çok tatlı oluyor yaa:17: allah nazarlardan korusun hepsini

sağol bilge canım iyiki varsınız
övünç kıyamam dünyaya bu isanlara gıcık oluyorum niye canını acıtırlarki ağlatırlar birde gülerler ay ay ağladı diye
ecrinnaz a da kocaman maşallah zoru başarmış bizimkilerde başarırlar inşallah bnde istiyorum hemen yürüsün ama daha zaman var belli :)

çok gıymatlı kaynanacağım gece teşrfilerini sunmuşlar evlerine:22: .o mübarek yüzünü bu gece görmek şerefine nail oluruz herhalde:36:abuk sabuk konuşuruz gene. aaa hiç büyümemiş bu.ayy çok zayıflamışşş:53:allahım sen sabır ver bana

kuzum artık sıralamıyor. direk yürüyor:nazar:. çok tatlı oluyor yaa:17: allah nazarlardan korusun hepsini

günaydın :9: sıyır da gel tülayım :9: :60:
her dediğine "yaaa evet anne haklısın" desene bakalım napacak :47: ama o kadar başka hiçbir şey "yaaaaa evet anne haklısın"... tutarlı tutarsız her dediğine haklısın diyince :36: aha gelin sıyırmış der heralde :60:

bin maşallah benimki daha adım bile atmadı anca tuttursun kendini yürüttürsün hatta yürüttürmesin koşturuyor resmen acelesi var :60:

nevracım biz iyiiz şükür küçük hanımın istekleri dogrultusunda bi hayat geçiriyorum.burak paşanasıl? Benşm cadıda 3 adımdan sonra hop toto yerde bayadır böyle bi ilerleme yok.4 gün tatilden sonra çalışmak fena çok kolay gelsin canım sana

kıymetcim iyiyiz çok şükür .. burak paşa, kuduruk paşa napsın kuduruyoo bütün gün .. her bulduğunu çekiyo yada ağzına atıyoo ...

ya gündüzki sohbete katılamadım bugün:2:
başım ağrıyor mümkün olduğunca uzanıyorum.. arda uyuyunca bir saat bende uyudum daha kötü olmuşum.. ilaç aldım faydası olmadı.. normalde keserdi en basit hap bile benim baş ağrımı, ama bir-iki haftadır, kronik oldu baş ağrım.. bazen bıçak saplanması gibi de giriyor

arzucum ihmal etme canım .. ilaçla da geçmiyorsa kesin gözük doktora derim.. çok geçmiş olsun ..

ben geldim gidiyorum
samsuna dönüyoz bu akşam
yarın döncektik ama akşam gidelim dedi kociş
bakalım ne zamana döncem
kendi anneme geçince haber veririm size
kocamaaaaan öptüm sizi
sizde yeğenlerimde allaha emanet olun

ay dünürüm yoktu bugün onada selam söyleyin öpsün gelinimi

yasemincim güle güle git güle gül gel özletme kendini ,, kendine , bebişine .. haktan paşamıza çok iyi bak .. öptüm hepinizii ..

iyiyim canım saol geçmişe bakıyordum.
evin anahtarını aldı eşim bugün iş çıkışı bakacaz evimize:)bundan sonra işler başlıyor asıl çok gelemem artık herhalde.evde yalnızım.özel konulara girmiyim istersen özelden özet geçeyim:27: yavaştan topluyorum kendim fırsat buldukca.yani toplamaya çalışıyorum.daha boya olacak kornişler takılacak seçeceğim perdelere göre falan.ay telaş ama çok da mutluyum:)
siz nasılsınız canım Gökay nasıl?

nazancım hadi tatlı telaşın başlıyyooo .. kolay gelsin canım..

günsydın kızlar giremedim kaç gündür bakayım dedim ne var ne yok bu hafta geç gidiyorum işe eşime kahvaltı için kalktım yatacağım tekrar kız uyanana kadar o uyanıkken açamıyorum bilg. geliyor başına başlıyor tuşlara basmaya ben dokunup birşeyler yazınca kızıyor amannnn delü bu

günaydın melikeciimm.. :16:

Mina alisamadi tabi saatlerin alinma olayina herkse gunaydinnnn

günaydın pelincim.. :16: aynı bizimki geçen haftaya kadar 8:30 önce uyumuyodu pazar gününden beri 7:30 - 8 diyince uyutmuyosunuz diye ağlamaya başladı .. sanırsam yatsı ezanıyla bi ilişkisi var .. ezana endekslemiş kendisini bakalım nasıl devam edecek .. sabahta 6:30 açıyoo gözünü ..

günaydııııııııınnnnnnnn
geçmişi okumaya gidiyorum pelin foto ekledin mi şekerim?

günaydın bige :16:

günaydıııııınnnlaaaarrr
delüüüüü kuzuların anaları nasıllar bugün?

günaydın meral :16:

günaydın canacımmm .:16:. allah kavuştursun canımm .. çabucak döner inşallah .

herkese günaydınnnnnn... bugün işler biraz daha hafif dün hiç bakamamıştım.. bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak ..

sağol nevra 10 gün yok babamız
şu saatler bizide ters düz etti ya mesela şuan yerde yastıkla yuvarlanıyor uykusu var çünkü bu saatte uyuyor olurdu kuzum çorabıda çıksrmış ağızda allahım :

ay allahım yaa ne sanıyorlarr tabii sıkıştırınca ağlar.. sen akıl fikir ver yarabbim.. :20:

günaydın tülaycımm .. ee allah yardımcın olsun ... bilgeye katılıyorum .. haklısın anne de bakalım ne yapacak..

maşallah ecrinnaz a :nazar: nazarlar korusun rabbim tüm kuzularımızzııı :nazar:

herkese günaydınnnnnn... bugün işler biraz daha hafif dün hiç bakamamıştım.. bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak ..

günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:
valla dün gizli konuk kıvamındaydın bugün inşallah biraz daha rahat olursun da sesini duyarız :37:

sağol nevra 10 gün yok babamız
şu saatler bizide ters düz etti ya mesela şuan yerde yastıkla yuvarlanıyor uykusu var çünkü bu saatte uyuyor olurdu kuzum çorabıda çıksrmış ağızda allahım :

ayy hakketen yaa alışamaılar daha bizimkide dün hiç uyumamışş.. benim oğluşun en sevdiği şey çorabını çıkarım yemek .. hafta sonu dışarıda kahv yapıyoruz. ona bişeyler veriyorum . peynir- yumurta filan bi ara bi baktım ayakkabıyı çıkarmış yere atmış çorabı ağzına sokuyoo az öncede yumurta vermiştim ağzına .. hey yarabbim onun ne işi var ağzındaa ..

günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:
valla dün gizli konuk kıvamındaydın bugün inşallah biraz daha rahat olursun da sesini duyarız :37:

inşalla canımmm .. bugün dr konuşacam . dün koşamadım. tahlil sonuçlarım hakkında bakalım ne diyecek.. ben bi arayayım gelmiştir heralde..

ay allahım yaa ne sanıyorlarr tabii sıkıştırınca ağlar.. sen akıl fikir ver yarabbim.. :20:

günaydın tülaycımm .. ee allah yardımcın olsun ... bilgeye katılıyorum .. haklısın anne de bakalım ne yapacak..

maşallah ecrinnaz a :nazar: nazarlar korusun rabbim tüm kuzularımızzııı :nazar:

tamam öle diyeyim akşama bakam napcek. bugün 11 aylık olduk:nazar:bide resim ekledim:16:

Back