Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OLMA İHTİMALİ NE PEKİyaa su spirali bende taktıracamda ödüm kopuyor her ay bir bahane buluyorum ama o gün rüyamda hamileymişim doktorumda alamam haftası gecmiş diyor ne agladım of kabussss.ya kızlar benim burnuma tursu kuzu eti falan kokuyo korkmaya basladım bakalım bekleyip görecez![]()
günaydın babamız gitti bu sabah çok mutsuzu bizyanlız kaldık
OLMA İHTİMALİ NE PEKİ
canancım günaydın cnm
rabbim en kısa zamanda sağ salim babanıza kavuştursun cnm
biz herzaman yanındayız![]()
ya gündüzki sohbete katılamadım bugün:2:
başım ağrıyor mümkün olduğunca uzanıyorum.. arda uyuyunca bir saat bende uyudum daha kötü olmuşum.. ilaç aldım faydası olmadı.. normalde keserdi en basit hap bile benim baş ağrımı, ama bir-iki haftadır, kronik oldu baş ağrım.. bazen bıçak saplanması gibi de giriyor
telefondan yazdı zannımca,
temizlik bitmiş, kayınvalidesi balık alcakmış, ama hala almamış, alınca haber verecekmiş, almazsa kahvaltı ederlermiş, yada kayınvalidesinin alışkın olduğu biçimde dışardan söylerlermiş
sanırım bu, en azından benim anladığım bu canım![]()
İyi haftalar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Hastalara şifa, dertlilere deva diliyorum. Birkaç gündür şiddetli başım ağrıyor, takip edemiyorum sizleri. Sanırım sinüslerden. Şapka takmak zorunda kalıyorum fakat o da terletiyor. Bugün biraz iyiyim. Şimdilik bu kadar. En iyi günler sizlerin olsun. Sevgiler.
. Ben de balık pek sevmem yüzyıl yemesem aklıma gelmez ama faydalı diye alışmaya çalışıyorum işte.
sağol canım ya.. hani biz olsak yine neysede kızımı denek tahtası gibi onu sür olmadı onu sür olur mu hiç yani.. dedimki önceki doktor bu kremi verdi olurmu hiç diyo kadın haydaa ee ben bi haftadır sürüyorum.. töbe yarebbim.. valla kızımın gözünden çekmediği kalmadı nazarmı değiyo nedir. umut paşa nasıllar efem.. koysana yeni resim..
ya benimkide tam tersi biliyomusun sokakta kim gel dese gidiyo sinir oluyorum. bugün kfc da motorcu çocuklardan biri üstü başı leş gibi elleri kirli gel diyo gidiyo allahım yarabbim bide şirinlik yapıyo çocukta seviyo haliyle..![]()
bu arada 16 kisilik esimin ailesinle olan minanin pazar gunki d.gunu nasil olck bilmyrm minada asil ilgi o zaman olacak mina umarim aglmaz
şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??
ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmıyada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??
yaa su spirali bende taktıracamda ödüm kopuyor her ay bir bahane buluyorum ama o gün rüyamda hamileymişim doktorumda alamam haftası gecmiş diyor ne agladım of kabussss.ya kızlar benim burnuma tursu kuzu eti falan kokuyo korkmaya basladım bakalım bekleyip görecez![]()
bige hemen cıkmak zorunda kaldım yenı okuyorum mesajını
ayy sağol teyzesi yok maşallah benım şikayetım yok azramdan ccoook şükür
annem gıtmedı perşembe doncek aynı gunun akşamıda kayınvalıdem gorumcem kaynım gelecekelr inş..bu ara yoğunum yanı:))ama ben sevıyorum bu yoğunluğuu herkes uzakta hıç kımsemız yok burda,,,ozluyoruz halıyle,
aynen azrada oye ya bıde tutunup kalkarken ve gerı otururken bıle cook temkınlı zoor yuruyecek gıbıme gelıyorr![]()
hahaa çok güldüm ebru:)) inanamadı demek..
bende ne yapsam beğendiremiyorum bizimkine yavv..çook sıkıldım bu durumdan öyle yapıncada bütün şevkimi kırıyo hiiiçbişey yapmak istemiyorum nasılsa beğenmeyecek diyetamam bende çook marifetli değilim ama elimden gelen bu işte napayım
((
Mina alisamadi tabi saatlerin alinma olayina herkse gunaydinnnn
günaydıııııınnnlaaaarrr
delüüüüü kuzuların anaları nasıllar bugün?
geçmiş olsun arkdaşım dikkat et kendine. havalar nane bu aralar bütün hastalıklar kapıda bekliyo bizler ve bebikler için. Allaha emanet olun kuzun ve sen öptük sizi:)
Sağol arkadaşım Dünya aşırı huysuz. Dayanamayıp bağırcam diye kendimi kasmaktan bittim. Dün babasının ofise götürdüm. Normali yabancılık olmuyordu bizimkinde kalabalık filan korkmaz. Eşim ofise masa almıştı onu göstereyim dedi. Ben de artık yılmışım çocuklar severken bakayım dediydim. Derslerin bitiminde beni aramasını söylemiştim başıma geleceği bile bile. Oysa çıkmamışlar çocuklara belliki kızını göstermek istedi sevgili kocam. Onlar kapı dışındayken kızı içeri almak ta görmemişin.....muhabbeti olur diye yapamadım. Bıraktım....Aman Allahım nasıl ağlayış.....Gözlerinden yaşlar geldi. Olanı bilmiyorum. Yanağı kırmızıydı. Sanırım sıkıştırdılar ağlasın diye yaparlar ya. Biri sıkıştırınca ağlıyormu demişti ben de hiç denemedim demiştim....İnsanları anlıyorum....Ama onlarda....Burnumdan geldi çıkış o çıkış. Bir daha asla. Ev kuşu olmaya razıyım. Halen huysuz, travma oldu sanırım...((
günaydın günaydın türkiyemm
çok gıymatlı kaynanacağım gece teşrfilerini sunmuşlar evlerine.o mübarek yüzünü bu gece görmek şerefine nail oluruz herhalde
abuk sabuk konuşuruz gene. aaa hiç büyümemiş bu.ayy çok zayıflamışşş
allahım sen sabır ver bana
kuzum artık sıralamıyor. direk yürüyor. çok tatlı oluyor yaa
allah nazarlardan korusun hepsini
nevracım biz iyiiz şükür küçük hanımın istekleri dogrultusunda bi hayat geçiriyorum.burak paşanasıl? Benşm cadıda 3 adımdan sonra hop toto yerde bayadır böyle bi ilerleme yok.4 gün tatilden sonra çalışmak fena çok kolay gelsin canım sana
ya gündüzki sohbete katılamadım bugün:2:
başım ağrıyor mümkün olduğunca uzanıyorum.. arda uyuyunca bir saat bende uyudum daha kötü olmuşum.. ilaç aldım faydası olmadı.. normalde keserdi en basit hap bile benim baş ağrımı, ama bir-iki haftadır, kronik oldu baş ağrım.. bazen bıçak saplanması gibi de giriyor
ben geldim gidiyorum
samsuna dönüyoz bu akşam
yarın döncektik ama akşam gidelim dedi kociş
bakalım ne zamana döncem
kendi anneme geçince haber veririm size
kocamaaaaan öptüm sizi
sizde yeğenlerimde allaha emanet olun
ay dünürüm yoktu bugün onada selam söyleyin öpsün gelinimi
iyiyim canım saol geçmişe bakıyordum.
evin anahtarını aldı eşim bugün iş çıkışı bakacaz evimize:)bundan sonra işler başlıyor asıl çok gelemem artık herhalde.evde yalnızım.özel konulara girmiyim istersen özelden özet geçeyimyavaştan topluyorum kendim fırsat buldukca.yani toplamaya çalışıyorum.daha boya olacak kornişler takılacak seçeceğim perdelere göre falan.ay telaş ama çok da mutluyum:)
siz nasılsınız canım Gökay nasıl?
günsydın kızlar giremedim kaç gündür bakayım dedim ne var ne yok bu hafta geç gidiyorum işe eşime kahvaltı için kalktım yatacağım tekrar kız uyanana kadar o uyanıkken açamıyorum bilg. geliyor başına başlıyor tuşlara basmaya ben dokunup birşeyler yazınca kızıyor amannnn delü bu
Mina alisamadi tabi saatlerin alinma olayina herkse gunaydinnnn
günaydııııııııınnnnnnnn
geçmişi okumaya gidiyorum pelin foto ekledin mi şekerim?
günaydıııııınnnlaaaarrr
delüüüüü kuzuların anaları nasıllar bugün?
Sağol arkadaşım Dünya aşırı huysuz. Dayanamayıp bağırcam diye kendimi kasmaktan bittim. Dün babasının ofise götürdüm. Normali yabancılık olmuyordu bizimkinde kalabalık filan korkmaz. Eşim ofise masa almıştı onu göstereyim dedi. Ben de artık yılmışım çocuklar severken bakayım dediydim. Derslerin bitiminde beni aramasını söylemiştim başıma geleceği bile bile. Oysa çıkmamışlar çocuklara belliki kızını göstermek istedi sevgili kocam. Onlar kapı dışındayken kızı içeri almak ta görmemişin.....muhabbeti olur diye yapamadım. Bıraktım....Aman Allahım nasıl ağlayış.....Gözlerinden yaşlar geldi. Olanı bilmiyorum. Yanağı kırmızıydı. Sanırım sıkıştırdılar ağlasın diye yaparlar ya. Biri sıkıştırınca ağlıyormu demişti ben de hiç denemedim demiştim....İnsanları anlıyorum....Ama onlarda....Burnumdan geldi çıkış o çıkış. Bir daha asla. Ev kuşu olmaya razıyım. Halen huysuz, travma oldu sanırım...((
günaydın günaydın türkiyemm
çok gıymatlı kaynanacağım gece teşrfilerini sunmuşlar evlerine.o mübarek yüzünü bu gece görmek şerefine nail oluruz herhalde
abuk sabuk konuşuruz gene. aaa hiç büyümemiş bu.ayy çok zayıflamışşş
allahım sen sabır ver bana
kuzum artık sıralamıyor. direk yürüyor. çok tatlı oluyor yaa
allah nazarlardan korusun hepsini
herkese günaydınnnnnn... bugün işler biraz daha hafif dün hiç bakamamıştım.. bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak ..
sağol nevra 10 gün yok babamız
şu saatler bizide ters düz etti ya mesela şuan yerde yastıkla yuvarlanıyor uykusu var çünkü bu saatte uyuyor olurdu kuzum çorabıda çıksrmış ağızda allahım :
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:
valla dün gizli konuk kıvamındaydın bugün inşallah biraz daha rahat olursun da sesini duyarız![]()
ay allahım yaa ne sanıyorlarr tabii sıkıştırınca ağlar.. sen akıl fikir ver yarabbim..
günaydın tülaycımm .. ee allah yardımcın olsun ... bilgeye katılıyorum .. haklısın anne de bakalım ne yapacak..
maşallah ecrinnaz anazarlar korusun rabbim tüm kuzularımızzııı
![]()
tamam öle diyeyim akşama bakam napcek. bugün 11 aylık oldukbide resim ekledim
![]()
sağol nevra 10 gün yok babamız
şu saatler bizide ters düz etti ya mesela şuan yerde yastıkla yuvarlanıyor uykusu var çünkü bu saatte uyuyor olurdu kuzum çorabıda çıksrmış ağızda allahım :