günaydınnnnnnnnnn
uyumasa nolur yahu... melek maşallah uyusa da uyumasa da sıkıntısı yok ki kuzunun
annen gitti mi fatma?
günaydınnnnnnnnn
nabersin? öykü kuzusu nasıl? denediniz mi kuskus, pilav?
bige hemen cıkmak zorunda kaldım yenı okuyorum mesajını
ayy sağol teyzesi yok maşallah benım şikayetım yok azramdan ccoook şükür
annem gıtmedı perşembe doncek aynı gunun akşamıda kayınvalıdem gorumcem kaynım gelecekelr inş..bu ara yoğunum yanı:))ama ben sevıyorum bu yoğunluğuu herkes uzakta hıç kımsemız yok burda,,,ozluyoruz halıyle,
hepinize toptan gelmiş geçmiş olsun, berkayada maşallah, bizimkide farkında olmazsa duruyor ayakta, farkına varınca popo aşağı hemen oturuyor zıpa
aynen azrada oye ya bıde tutunup kalkarken ve gerı otururken bıle cook temkınlı zoor yuruyecek gıbıme gelıyorr
sağol pelincimya kimseden ses çıkmayınca götürdüm acıbademe. kadın önceki doktorun verdiği ilaç için o verilirmi hiç göze sürülür mü hiç o da çoğaltmış olabilir vs gibiyorumlar yaptı.. of ya kime güvenicez yani.. şimdi bi göz merhemi verdi bakalım 5 gün sür dedi mutlaka geçer ama tekrar ederse tekrar gel dedi. tekrar etmezse sorun yok dedi. egzama ama bulaşıcı değil dedi.. çamaşır deterjanını değiştirmiştim ondan olabilirmiş. hey allahım yarabbim.. şu kuzular hiç hasta olmasa nekadan gzel olur..
neyse kociş izinli bugün kız uyanınca dışarı çıkcaz. ebebek vs. azcık alışveriş gezme filan görüşürüz çok konuşmayın gece yormayın beni ;p
geçmış olsaun sıbell,,ya naz kuzusuda oylee tatlı kı nazar alır ya bol bol oku annesı...bı ana once duzelır ınş o guzel gozlerı
Cok sukur nilgun iyiyiz ama kalici birsey var :))) tv yi ellemeye giderken yoldan ceviirsen avazinin ciktigi kadar bagriyor ama oyle boyle degil alip ilgisini baska yere cekene kadar sacini mi yolmuyor yuzunumu cekustirmiyor herturlu numara var bu arada aklima geldikce yazyrm berkaya masallah adimina mert efeyede masallah yerim onun anne demesini benimkide babasi bana kizdi fiyr kafaya bir patlatti simdi birisine annemle oyle konusma bakayim yap mina diyincr kafasina patlatyr hemde hic ogretmeden kizim anaci oldu cook :))
oyyyy yerımm ben onuuuu,,azra hep annecıydı zatenn de bu aralar ıyıce duştu...bırı alınca benden ağlıyor babasına bıle bazzenn,,ama nası ağlamak boyle dunyası yıkılmış gıbı oluyo yuzu falan ben alıyorum ya varya alır almaz oyle bır guluyor kı az once ağlayan o değilmiş gıbı bde akucağıma gelınce şıı gaa gada aga falan bışeyler soyluyor gulerek ,,bu ara kucağımdayken mest oluyor yanı
oyy kuzumm benım ya bu nası bı sevgıdır nası bı duygudur şukurler lsun bunları hıssetmemı sağlayan rabbıme,,nası seveceğimi şaşırıyorum
kızlaaarr iyi akşamlar
realisttt, biyologeda+, fd7+, katre78, meybon+, MotherandBaby+, oznurss+
ıyı akşamlar sıbel,,naz nasılllll
ben 6 aylıkken odasını ayırmıştım azranın fakat o zamna kadar da hıç yatağımda yatırmadım ben,,naz alışmıştır artık ıyıce kokuna bırazz zor olur tabı odasına gecmesı,benım komşumda sen gıbıydı kızı şimdi 3 yaında hala gece uyanıp yataklarına gelıyo