2009 Aralık Anneleri

hahaa çok güldüm ebru:)) inanamadı demek..
bende ne yapsam beğendiremiyorum bizimkine yavv..çook sıkıldım bu durumdan öyle yapıncada bütün şevkimi kırıyo hiiiçbişey yapmak istemiyorum nasılsa beğenmeyecek diye :36: tamam bende çook marifetli değilim ama elimden gelen bu işte napayım:(((

begenmiyorsa kendi yapsın sen ye ohh afiyetle

ben yatarrr yarın malum iş varr tüm bebişlere ve annelere tatlı uykular

şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??

ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmı:( yada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??

valla ben tuvaletin kapisini acik birakiyorum giderken :39: bazen pesimden gelip banyodaki haliya oturup basimi bekliyor, kuvete tutunup yuruyor filan, bazen de oturdugu yerden hic kalkmiyor. mutfakta isim oldugunda da pesimden gelmesine izin veriyorum, mutfak dolaplarindaki tehlikeli maddeleri cikardim, dolaplari acip tencereleri tavalari kutulari karistiriyor, tencereleri kafasina geciriyor filan:))

uyku konusunda da hic yazmadiysam 57 kere filan yazmisimdir herhalde:))

Son düzenleme:
şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??

ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmı:( yada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??

zeynep emeklemeye başladığından beri ben odadan çıkar çıkmaz arkamdan geldiği için ben alıştım bu duruma tuvalete geliyo küvete tırmanıp sıralıyo şimdi daha da fena dolap kapaklarını açıp havluları falan çıkartıyo çöpü krıştırmaya yada tuvalet fırçasını almaya çalışyıo o yüzden hepsi yukarda artık bide tuvalet kağıtlarını koparmaya çalışıyo son gözdesi o mutfak içinde o gelince çöp kovası hemen tezgahn üstüne çıkıyo dolap kapakları tahta kaşıkla yada kurdele ile bağlı tehlikeli materyalleri çıkardığım onun erebildiği bi çekmece ile oynuyo ve damacana aşkıyla oynuyo.son gözdesi de buzdolabındaki magnetler.kucak istediğinde paçalarıma yapışınca hemen müzik açıp oynamaya başlıyorum o da eşlik ediyo idare ediyoruz. çok uzun oldu ama bizde durum bu

uyku konusuna gelince ilk uyuduğunda yatağında yatıyo arada uyandığında yatakta emziriyorum bazen öyle uyuyakaldığımızda oluyo ama uyanınca hemen yatağına koyuyorum yada eşim.çok mızırdandığı gecelerde hasta yada huysuz 3 ümüz birlikte yatıyoruz ama nadir bi durum. hiç ayrı yatmadık daha kocamla bu arada zeynebin yatağı bizim odada onun odası olacak oda koridorun sonunda olduğundan daha ayıramadık sanırım bi süre daha bu şekildeyiz.

sibel bu arada geçmiş olsun naza. ilaçlar şifa olur inş. nazar değiyodur annesi güzel kızıma hep oku sen onu:)

İyi haftalar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Hastalara şifa, dertlilere deva diliyorum. Birkaç gündür şiddetli başım ağrıyor, takip edemiyorum sizleri. Sanırım sinüslerden. Şapka takmak zorunda kalıyorum fakat o da terletiyor. Bugün biraz iyiyim. Şimdilik bu kadar. En iyi günler sizlerin olsun. Sevgiler.

geçmiş olsun arkdaşım dikkat et kendine. havalar nane bu aralar bütün hastalıklar kapıda bekliyo bizler ve bebikler için. Allaha emanet olun kuzun ve sen öptük sizi:)

valla ben tuvaletin kapisini acik birakiyorum giderken :39: bazen pesimden gelip banyodaki haliya oturup basimi bekliyor, kuvete tutunup yuruyor filan, bazen de oturdugu yerden hic kalkmiyor. mutfakta isim oldugunda da pesimden gelmesine izin veriyorum, mutfak dolaplarindaki tehlikeli maddeleri cikardim, dolaplari acip tencereleri tavalari kutulari karistiriyor, tencereleri kafasina geciriyor filan:))

uyku konusunda da hic yazmadiysam 57 kere filan yazmisimdir herhalde:))

mamba sen tencere tava özgür bırakmışsın ben tırsıyorum ağır olanlar falanda var ayağına düşürcek kafasına geçirirken kötü olcak diye.

mamba sen tencere tava özgür bırakmışsın ben tırsıyorum ağır olanlar falanda var ayağına düşürcek kafasına geçirirken kötü olcak diye.

tabii kazan gibi olanlar ulasamayacagi yerde. kucuk tencere tavalar elinin altinda. bir sey olmaz onlardan. yalniz gecen gun kuru soganlari dolaptan cikarmayi unutmusum, ellerim de kirliydi, onlarin bir guzel kabuklarini soydu etrafa yaydi, surukluye surukleye oturma odasina dagitti, baktim en son yiyecek soganlari, mecburen ellerimi yikayip aldim elinden. sonra bi de temizle tabii ortaligi...

ben cekmeceleri de ozgur biraktim. onceden acamiyordu ama sonralari nasil acilacagini kesfetti, camasir corap, ivir zivir ne varsa tek tek ozenle cikarip yere atiyor sonra da paspas olarak kullaniyor. begendigi esyalari gittigi yere beraber goturuyor. cogunlukla kopek gibi agzina alip gidiyor :9: bi de bakiyosun koltugun altindan sutyen cikiyor, yatagin altindan don kilot cikiyor, banyodan corap cikiyor. offf offf yani. engellesen butun gun sikintidan huysuzluk yapacak, oyuncaklariyla bi yere kadar, e saatlerce disarda da kalamiyoruz, ne yapalim, mecburen ozgur birakiyoruz.

Bir noktada evin karistirilmadik dibi kosesi kalmayacak, o zaman ne yapacak acaba hanfendi. gerci o vakte kadar tasinmis oluruz, karistirabilecegi yeni ortam onu bi muddet daha idare eder. sonra da allah kerim :)

tabii kazan gibi olanlar ulasamayacagi yerde. kucuk tencere tavalar elinin altinda. bir sey olmaz onlardan. yalniz gecen gun kuru soganlari dolaptan cikarmayi unutmusum, ellerim de kirliydi, onlarin bir guzel kabuklarini soydu etrafa yaydi, surukluye surukleye oturma odasina dagitti, baktim en son yiyecek soganlari, mecburen ellerimi yikayip aldim elinden. sonra bi de temizle tabii ortaligi...

ben cekmeceleri de ozgur biraktim. onceden acamiyordu ama sonralari nasil acilacagini kesfetti, camasir corap, ivir zivir ne varsa tek tek ozenle cikarip yere atiyor sonra da paspas olarak kullaniyor. begendigi esyalari gittigi yere beraber goturuyor. cogunlukla kopek gibi agzina alip gidiyor :9: bi de bakiyosun koltugun altindan sutyen cikiyor, yatagin altindan don kilot cikiyor, banyodan corap cikiyor. offf offf yani. engellesen butun gun sikintidan huysuzluk yapacak, oyuncaklariyla bi yere kadar, e saatlerce disarda da kalamiyoruz, ne yapalim, mecburen ozgur birakiyoruz.

Bir noktada evin karistirilmadik dibi kosesi kalmayacak, o zaman ne yapacak acaba hanfendi. gerci o vakte kadar tasinmis oluruz, karistirabilecegi yeni ortam onu bi muddet daha idare eder. sonra da allah kerim :)
vallahi aynı bizi anlatmıssın okurken çok güldüm sagolasın.ben yegenime çok gülerdim çekmeceden çamaşırları alıp kafasına gecşrip karşımıza gelirdi bide marifet yapmış gibş gülerdi benşmki de aynısı oldu benim çamasırlar üstte babasınkilere dadandı .bide benim kız bayadır yataktan koltuktan iniyodu kengi başına bugün birden unutuverdi sonuna kadar geliyo bodozlama kafa üstü inmeye çalışıyo anlamadım kafayı sert falan mı çapptı unuttu bşrden:)

günsydın kızlar giremedim kaç gündür bakayım dedim ne var ne yok bu hafta geç gidiyorum işe eşime kahvaltı için kalktım yatacağım tekrar kız uyanana kadar o uyanıkken açamıyorum bilg. geliyor başına başlıyor tuşlara basmaya ben dokunup birşeyler yazınca kızıyor amannnn delü bu

Sibel bu kuzular icin sorun yok yatarlar 10 yasina kadar berabrr ben ilk minanin odasina yer yatagi yapmistim uyandikca alip oraya indirip emziriyrdum banada zor olmuyordu ama yerde yatmaktan belim iyice agriyr ve mina yatagina koyunca artik aglamaya baslyr diye ee birde soguklar baslayinca yerde olmaz diye dun yatagima gectim zor oldu ama 1 hafta 10 gun ne yapalim alisana kadar zorluga katlanacagim obur turlu daha zor sende biryerlerden basla sibel izinli oldgun 3 gune denk gelsin ise daha saglam kafa gt yemek genelde mina uyuyunca ama o gun uyumasada yada erken kalkiyrsada ben yemek yapana kadar elime ona zararsiz ne gelirse vryrm mutfaktan bazen yarim birakyrm yemek yapmayi durmazsa sonra devam edyrm wc de de kagit havlu tuvalet kagidi parcaliyor kapisinda ama ben genelde mina uyudugunda ilk is tuvalete gdyrm demekki ertelyrm zorda kalmadikca psikolojik olarak diyorum

günaydııııııııınnnnnnnn
geçmişi okumaya gidiyorum pelin foto ekledin mi şekerim?

Back