Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaa çok güldüm ebru:)) inanamadı demek..
bende ne yapsam beğendiremiyorum bizimkine yavv..çook sıkıldım bu durumdan öyle yapıncada bütün şevkimi kırıyo hiiiçbişey yapmak istemiyorum nasılsa beğenmeyecek diyetamam bende çook marifetli değilim ama elimden gelen bu işte napayım
((
haydi kaçtım ben iyi geceler
ben yatarrr yarın malum iş varr tüm bebişlere ve annelere tatlı uykular
şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??
ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmıyada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??
şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??
ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmıyada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??
İyi haftalar arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Hastalara şifa, dertlilere deva diliyorum. Birkaç gündür şiddetli başım ağrıyor, takip edemiyorum sizleri. Sanırım sinüslerden. Şapka takmak zorunda kalıyorum fakat o da terletiyor. Bugün biraz iyiyim. Şimdilik bu kadar. En iyi günler sizlerin olsun. Sevgiler.
valla ben tuvaletin kapisini acik birakiyorum giderkenbazen pesimden gelip banyodaki haliya oturup basimi bekliyor, kuvete tutunup yuruyor filan, bazen de oturdugu yerden hic kalkmiyor. mutfakta isim oldugunda da pesimden gelmesine izin veriyorum, mutfak dolaplarindaki tehlikeli maddeleri cikardim, dolaplari acip tencereleri tavalari kutulari karistiriyor, tencereleri kafasina geciriyor filan:))
uyku konusunda da hic yazmadiysam 57 kere filan yazmisimdir herhalde:))
mamba sen tencere tava özgür bırakmışsın ben tırsıyorum ağır olanlar falanda var ayağına düşürcek kafasına geçirirken kötü olcak diye.
vallahi aynı bizi anlatmıssın okurken çok güldüm sagolasın.ben yegenime çok gülerdim çekmeceden çamaşırları alıp kafasına gecşrip karşımıza gelirdi bide marifet yapmış gibş gülerdi benşmki de aynısı oldu benim çamasırlar üstte babasınkilere dadandı .bide benim kız bayadır yataktan koltuktan iniyodu kengi başına bugün birden unutuverdi sonuna kadar geliyo bodozlama kafa üstü inmeye çalışıyo anlamadım kafayı sert falan mı çapptı unuttu bşrden:)tabii kazan gibi olanlar ulasamayacagi yerde. kucuk tencere tavalar elinin altinda. bir sey olmaz onlardan. yalniz gecen gun kuru soganlari dolaptan cikarmayi unutmusum, ellerim de kirliydi, onlarin bir guzel kabuklarini soydu etrafa yaydi, surukluye surukleye oturma odasina dagitti, baktim en son yiyecek soganlari, mecburen ellerimi yikayip aldim elinden. sonra bi de temizle tabii ortaligi...
ben cekmeceleri de ozgur biraktim. onceden acamiyordu ama sonralari nasil acilacagini kesfetti, camasir corap, ivir zivir ne varsa tek tek ozenle cikarip yere atiyor sonra da paspas olarak kullaniyor. begendigi esyalari gittigi yere beraber goturuyor. cogunlukla kopek gibi agzina alip gidiyorbi de bakiyosun koltugun altindan sutyen cikiyor, yatagin altindan don kilot cikiyor, banyodan corap cikiyor. offf offf yani. engellesen butun gun sikintidan huysuzluk yapacak, oyuncaklariyla bi yere kadar, e saatlerce disarda da kalamiyoruz, ne yapalim, mecburen ozgur birakiyoruz.
Bir noktada evin karistirilmadik dibi kosesi kalmayacak, o zaman ne yapacak acaba hanfendi. gerci o vakte kadar tasinmis oluruz, karistirabilecegi yeni ortam onu bi muddet daha idare eder. sonra da allah kerim :)
ben telden yzıyorum harfler yşne girmiş birbirine