2009 Aralık Anneleri

hımmm 3 cesit yemek kulaga hos geliyo yakında degiliz :))))) dikkat et adam sofrayı görünce bayılmasın .bizim yeni favori balık yan tarafta balıkcı var izgara kızartma ne istersen yapıyor paketle yolluyorda bana fenalık geldi balıktan eşim bayılır sabah ver sesi cıkmaz hamsi kafaa sinoplu olunca :56:

Gel canım beklerim mesafeler nedir ki.
Aha bir ortak yönümüz daha benim adam da Sinop lu aynen bizde kaç gündür balık yiyoruz Gerze den bir müşteri göndermiş. Ben de balık pek sevmem yüzyıl yemesem aklıma gelmez ama faydalı diye alışmaya çalışıyorum işte.

zaten ebru azcık sıksak akraba falan cıkacaz bu arada boga burcusun dimi sende bak bir ortak noktamız benim adam boyabatlı seninki nerden sen nerelisin bu arada mersin deme kütttt bayılırım.ayy ne cok yazdım.Bu arada nilgün kıymalı makarnaya ben bayılırımda bizimki sevmez bende anneme gidince catlayana kadar yerim yemegi ocaga koydum daha dogrusu uydurdum etli barbunya pişiriyorum bakalım nasıl olacak ilk defa yaptım bizim bakıcıda görmüstüm

Merall:71: Mutfakla burası arası mekik dokuyorum bugün bir hamaratlığım üstümde ki nazar etmeyeyim kendime üç çeşit yemek yapıyorum akşam kocikoya adamın gözleri yuvalarından fırlayacak görünce alışkın değil bünye kaldırmaz.
aman aman maşallah sana arkadaşım
devamını diliyorum
rabbim nazarlardan saklasın seniiiii:nazar:

Oh iyi etmişsiniz hava da çok güzeldi bugün tam gezme havası.
Ben de çok niyetlendim ama çıkamadım hem merdiveni gözüm yemiyor hem de aynen Canberk de durmuyor pusette yollarda rezil ediyor beni bizde balkon keyfi yaptık birazcık.
oooo performansına deyecek yok bugün:nazar:

yemek yapmadım nilgün hadi adam calısdıgım günler bişey demiyor ne yapsam ses cıkarmaz yapmasam 2 yumurta kırarda bugünde evdeyim hiç canım istemiyor zeynebin corbasındanmı versem onada:61:
heeeee ver bakem ne diycek:27:

hımmm 3 cesit yemek kulaga hos geliyo yakında degiliz :))))) dikkat et adam sofrayı görünce bayılmasın .bizim yeni favori balık yan tarafta balıkcı var izgara kızartma ne istersen yapıyor paketle yolluyorda bana fenalık geldi balıktan eşim bayılır sabah ver sesi cıkmaz hamsi kafaa sinoplu olunca :56:

:9::60:hamsi kafaaaa dedi yaaaaa
bende bayılırım balığa eşimde

eee akşama ne var şimdi sen onu söyle

slm kızlar ben pek girmiorum artık foruma yetişemiyorum hızınıza zaten güneşte pek huysuz bu aralar uyumak bilmio deli olucam bide temizlik işine girmiştim köşe bucak bitti ama hala camlarım duruo yarında perdem gelicek camlar pis eh ne yapalım artık bi ara silerim içten aldım şöle tozunu yeter:36:

kolay gelsin nazanım

bunların hepsu delüüüüüü ayol

of sorma hem ne yoğun ne yoğun
valla 4 gün sular seller gidip akıp geçti :5:

sıpa neden emmediki nilgün:28::26:
hani birkaç kez daha dene olmadı erken kaçma yoluna git

3 gündür böyle yapıyor akşamda sorun yok gecede ama öğlen gidince emmiyor zıpa
bende öyle yapayım diyorum birkaç kere daha deneyim sonra bakıcam artık duruma göre

zaten ebru azcık sıksak akraba falan cıkacaz bu arada boga burcusun dimi sende bak bir ortak noktamız benim adam boyabatlı seninki nerden sen nerelisin bu arada mersin deme kütttt bayılırım.ayy ne cok yazdım.Bu arada nilgün kıymalı makarnaya ben bayılırımda bizimki sevmez bende anneme gidince catlayana kadar yerim yemegi ocaga koydum daha dogrusu uydurdum etli barbunya pişiriyorum bakalım nasıl olacak ilk defa yaptım bizim bakıcıda görmüstüm

etli barbunya hiç denemedim, zaten sulu yemeklerin içinde eti sevmem
bakalım seninki ne diycek

oooo performansına deyecek yok bugün:nazar:

heeeee ver bakem ne diycek:27:

:9::60:hamsi kafaaaa dedi yaaaaa
bende bayılırım balığa eşimde

eee akşama ne var şimdi sen onu söyle

bende bayılırım valla balık ver bana balık balık

nilgüncügüm valla bende sevmem yemegın içinde eti de zeynos için koydum ben eti et olarak severim

nilgün tadı güzel olmus gökkusa dene istersen sogan patates havuc barbunya sarımsak domates biber koydum tadı güzel görüntüsüde güzel bakalım babamız yiyecekmi

nilgün tadı güzel olmus gökkusa dene istersen sogan patates havuc barbunya sarımsak domates biber koydum tadı güzel görüntüsüde güzel bakalım babamız yiyecekmi

hakkattenmi kı

dur dolabımda tazesi var, kayınvalidemin kendi mahsülü deneyim bi azıcık

aa ben sanasöylemeyi unuttum gecenlerde seni rüyamda gördüm araban varmış bende yanındayım ama beni tanımıyorsun yoldan aldın ne alakaysa sonra kendini anlatıyorsun bende diyorum aaa sen gökayın annesisin aralık annelerinden tanıyom diyorum :))))))))) totoacıkta kalmıs benim

aa ben sanasöylemeyi unuttum gecenlerde seni rüyamda gördüm araban varmış bende yanındayım ama beni tanımıyorsun yoldan aldın ne alakaysa sonra kendini anlatıyorsun bende diyorum aaa sen gökayın annesisin aralık annelerinden tanıyom diyorum :))))))))) totoacıkta kalmıs benim

aaaaa gerçekten mi???

ALLAH hayırlara çıkarsın , enteresan ama

senemden adres istedim ama bugün hiç gelemedi
birde özelden mesaj atayım bari

sibelcim nasıl geçdi gezmeniz? deşarj oldun mu? kendine geldin mi? naz iyi mi? krem iyi geldimi?
çok sordum ama yarın yoksun ya soramam

inşallah buna güvenebilirsin artık sibelcim hakikaten insanı salak ediyorlar biri öyle diyor öbürü böyle... geçmiş olsun nazar değiyor güzel gözlere :nazar:
iyi gezmeleeeeeer

sağol canım ya.. hani biz olsak yine neysede kızımı denek tahtası gibi onu sür olmadı onu sür olur mu hiç yani.. dedimki önceki doktor bu kremi verdi olurmu hiç diyo kadın haydaa ee ben bi haftadır sürüyorum.. töbe yarebbim.. valla kızımın gözünden çekmediği kalmadı nazarmı değiyo nedir. umut paşa nasıllar efem.. koysana yeni resim..

Nilgun muzeyyen slmmm sibel hadi ise yarasin insallah sibel ebebekte dolap kilidi ve kose bariyer gibi aparatlarin fiyatina bakarmisin kactan basliyor kaca kadr mediamarkettn aldim denemek icin 1 tane tirtt cikti

ah pelincim zaten ona bakmaya gidecektim. bi mutfağa kapı bide güvenlik kilitlerine bakacaktım ama maalesef benim kocişin akşam toplantısı çıktı ebebeğe gidemedik:(

ya pelin doğum günü kalabalıkmı olacak mina rahatsız olmasın. bide bütün ilgi onun üstünde olacak :26: ya benimkide tam tersi biliyomusun sokakta kim gel dese gidiyo sinir oluyorum. bugün kfc da motorcu çocuklardan biri üstü başı leş gibi elleri kirli gel diyo gidiyo allahım yarabbim bide şirinlik yapıyo çocukta seviyo haliyle.. :53:

sibelcim çok geçmiş olsun .. valla hepimizin isteği o ama maalesef allah dermansız dert vermesin ..

çok sağol canım valla bir ay oldu hala kızın gözleriyle uğraşıyorum.. sinirim bozuldu valla inşallah bu seferki işe yarar..gerçi doktor dedi alerjik bi bünyesi olabilir diye açık ten renkli göz. abimde benim sarışın mavi gözlü güneşe bi çıksın heryeri kabarır kaşınır. herşeye alerjisi vardır. inşallah dayıya çekmemiştir.. gerçi halasıda alerjikli :35:

Hadi buyur bakalım zaten uçuk olması benim de hiç aklıma yatmamıştı kimden kapacak ki bu çocuk daha şimdiden uçuk virüsünü?
Çok geçmiş olsun Sibel geçer biran önce inşallah. Naz beyaz tenli ya daha hassas oluyor tabii dış etkenlere karşı.

yani bende doktora demiştim ne uçuğu diye.. egzama türü bişi dedi ama egzama da diil. bulaşıcı değilmiş çünkü. ama dr dediki alerjik bi bünyesi varsa sen parfümünü bile değiştirsen ondan bile olabilir dedi.. bakcaz artık..

ya nedir insanların bu kedilerle alıp veremediği bilmiyorum. hayvan seviyorum diyen insanların bile çoğu ama kediler hariç diyo ya sinir oluyorum. bende boluda üniv. yıllarında yeni doğmuş bi kedi almıştım 4 yıl beraber yaşadık.. onun yüzünden kavga etmediğim insan kalmamıştı. ozaman erkek arkadaşımdan ayrılmıştım kedim için.. ay canım patim benim.. rahatsız oluyosanız gelmeyin de :35::27:

sibelcim nasıl geçdi gezmeniz? deşarj oldun mu? kendine geldin mi? naz iyi mi? krem iyi geldimi?
çok sordum ama yarın yoksun ya soramam

ah canım tam gezemedim ya enginin toplantısı çıktı carrefoura gittik bişiler yedik terlik almıştım onu değiştim kıza organik bi iki meyve aldım puseti bozuldu chiccoya bıraktık geldik. işlerimi halledemedim yani.. neyse haftaya artık.. siz naaptınız bakem ben yokken

walla ne yapalım sibelcim, okuduğun gibi işte,
çalıştık , yazıştık, şimdide ben hazırlanıyorum çıkacağım

hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın

Yok yok ben orduluyum bayılma;))
Ama eşim de boyabat şubesinde çalışmış bir dönem evlenmeden önce. Sinop un içinden eşim memleket aşığı seninkinde de var mı o aşk. Fırsat bulduğu ilk an Sinop da bu bayram da gidiyor mesela.
Evet boğayım ben de sende mi?

ya nedir insanların bu kedilerle alıp veremediği bilmiyorum. hayvan seviyorum diyen insanların bile çoğu ama kediler hariç diyo ya sinir oluyorum. bende boluda üniv. yıllarında yeni doğmuş bi kedi almıştım 4 yıl beraber yaşadık.. onun yüzünden kavga etmediğim insan kalmamıştı. ozaman erkek arkadaşımdan ayrılmıştım kedim için.. ay canım patim benim.. rahatsız oluyosanız gelmeyin de :35::27:

Ah canım ah dilimin ucuna kadar geliyor da diyemem ki eşimin ailesi sonuçta, insanlar birbirlerinin tercihlerine biraz daha saygı duysalar daha mutlu yaşayacağız da ne yazık ki o duyarlılık yok işte herkeste.

Yok yok ben orduluyum bayılma;))
Ama eşim de boyabat şubesinde çalışmış bir dönem evlenmeden önce. Sinop un içinden eşim memleket aşığı seninkinde de var mı o aşk. Fırsat bulduğu ilk an Sinop da bu bayram da gidiyor mesela.
Evet boğayım ben de sende mi?

evet asıgı ama genelde gidemez ben mersine gidiyorum :)))) evet bende bogayım profilinde görmüstüm bende 27 nisan :29:

Sibel annem ablam haric sizler olaaksiniz bizim kizlarla bulustugumuzdada herkes daha cok kendi bebegiyle ugrastgndan bizimkilerin rahatsiz olmasina pek imkan olmuyor :)) ilgi minada pek yogunlasamaz yani ablamin kizlarida minaya ilac gibiler sadece ben iyiki dogdun kisminda aglamasin diye alkis yapip soylyrm :)) hatta ablamin kucuk kizi nehir iyiki oldun mina dyr alissin diye oldun ama dogdun degil apaci muzigi var bende mina eller havada dans etmeye basliyr duyar duymaz ama size yapmaz sanmiyorum :)) bu arada 16 kisilik esimin ailesinle olan minanin pazar gunki d.gunu nasil olck bilmyrm minada asil ilgi o zaman olacak mina umarim aglmaz

Son düzenleme:
Back