2009 Aralık Anneleri

ayy az kaldı ya vay be mina 1 yaşında olacak ne büyük heyecan bizim burda kimsemiz yok kendi kendimize kutlayacaktıkkii kardeşimin düğünü çıktı rizeye gidiyoruz doğum günüde rizeye denk geliyor ve bütün sülale düğün için toplanacağından doğum günü ekibide hazır olmuş olacak bakalım nasıl olacak zaman nasıl geçti ben hiç anlamadım

Eh ne diyeyim Pelin şimdiden Allah kolaylık versin diyorum pazar günü için.
Cumartesi de hava güzel görünüyor şansınıza.

pelin saat kaçta balıycak canım bir ara girince yaz.. gerçi farketmez saat de..ossun bileyim

şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??

ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmı yada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??

sanada iyi aksamlar naz sultanın gözü nasıl oldu

daha almadıkki ilaçları ben yarın işyerinden alıcam. başka bi eczaneden alınca parasını almak için bi yığın uğraştırıyolar. işyerindeki eczaneden alınca para ödemiyorum.. yarın başlıcaz inşallah. dr beş günde geçicek önemli olan tekrar etmemesi dedi hadi bakalım inşallah.

asıl sorun gözyaşı kanalının tıkalı olması bir yaşına kadar hala böyle olursa operasyonla açıyolar. anesteziyle tel sokuyolar. uf yaaa ne sorunlu ana kız olduk biz...

seninde bugün süt iznindi dimi.. nezaman bitiyo senin izin...

Son düzenleme:
öznuuuuuur cnm
taktırmışsın hayırlı olsun

peki biz ne zaman regl olacağız
Teşekkür ederim meral kurtuldum valla düşünmekten..
aman allah korusun
1 ay daha bekliycem olmadı randevu alıp dieyeceğim
ya da gitmeden arayıp bir sorsammıki:26:

zati helva gibin hatunlarız dimi bigeeeeeeeeee
geçen ay gittiğimde adet söktürücü vermişti bana..sizde bi görünün bence..
Sagol ebrucum yok bir saat herkes gelince bebisler huysuzlanmadan keseriz pastamizi arzu

pelin adres mailini aldım tşk..bu seferde bulamazsa artık yuh yani:))

ilk soruna cevap benden yok cünkü ben oyuncaklarını bırakıp banyo bile yapıyorum benimki daha emeklemiyo cünkü.2 sorun bizdede vardı zeynep aramızda yatıyordu artık yatagında uyuyor ama uykusunda yatagına götürüyoruz o zamana kadar benimle uyuyor eşim atletini yatagına bırakıyo baba düskünü bizimkisi

ahh ahh aynı şey bizdede var sibel ama ben cidden çok rahatsızım bu durumdan..en azından 2 saat filan kesintisiz uyusa hemen yatırmaya başlayacağım ben odasında..
pelin şu senin okuduğun şey neymiş merak ettim.

ilacın ismi ne de bakem bide gözü nasıl kızarık yarın dr sorayım ben zeynep kamildeyim ya aa bendede bebekken aynı sorun vardı gecti ama halen gözlerim arada sulanır bizim arkadasın kızı oldu cok kolay korkma benim süt izni 24 aralıkta bitiyo pazartesine denk geliyo tam dogum gününde son kullanacam artık cok üzülüyorum 4 gün iyi oluyor

iyi akşamlar sibel geçmiş olsun siteye sizin kadar sizin kadar giremesem de sizleri takip etmeye çalışıyorum.

yaa su spirali bende taktıracamda ödüm kopuyor her ay bir bahane buluyorum ama o gün rüyamda hamileymişim doktorumda alamam haftası gecmiş diyor ne agladım of kabussss.ya kızlar benim burnuma tursu kuzu eti falan kokuyo korkmaya basladım bakalım bekleyip görecez

sibel canım çok geçmiş olsun naz' a.. inşallah bu seferki merhem iyi gelir.. doktorların birbirleriyl çelişmelerine sinir oluyorum.. sana zahmet pelinin attığı maili kopyalayıp bana atarmısın ben daha önce gittim ama nolur nolmaz.. arzu.murat_sengoz@hotmail.com
şimdiden sağol sibel

günaydınnnnnnnnnn
uyumasa nolur yahu... melek maşallah uyusa da uyumasa da sıkıntısı yok ki kuzunun
annen gitti mi fatma?

günaydınnnnnnnnn nabersin? öykü kuzusu nasıl? denediniz mi kuskus, pilav?
bige hemen cıkmak zorunda kaldım yenı okuyorum mesajını
ayy sağol teyzesi yok maşallah benım şikayetım yok azramdan ccoook şükür
annem gıtmedı perşembe doncek aynı gunun akşamıda kayınvalıdem gorumcem kaynım gelecekelr inş..bu ara yoğunum yanı:))ama ben sevıyorum bu yoğunluğuu herkes uzakta hıç kımsemız yok burda,,,ozluyoruz halıyle,

hepinize toptan gelmiş geçmiş olsun, berkayada maşallah, bizimkide farkında olmazsa duruyor ayakta, farkına varınca popo aşağı hemen oturuyor zıpa
aynen azrada oye ya bıde tutunup kalkarken ve gerı otururken bıle cook temkınlı zoor yuruyecek gıbıme gelıyorr
geçmış olsaun sıbell,,ya naz kuzusuda oylee tatlı kı nazar alır ya bol bol oku annesı...bı ana once duzelır ınş o guzel gozlerı

oyyyy yerımm ben onuuuu,,azra hep annecıydı zatenn de bu aralar ıyıce duştu...bırı alınca benden ağlıyor babasına bıle bazzenn,,ama nası ağlamak boyle dunyası yıkılmış gıbı oluyo yuzu falan ben alıyorum ya varya alır almaz oyle bır guluyor kı az once ağlayan o değilmiş gıbı bde akucağıma gelınce şıı gaa gada aga falan bışeyler soyluyor gulerek ,,bu ara kucağımdayken mest oluyor yanıoyy kuzumm benım ya bu nası bı sevgıdır nası bı duygudur şukurler lsun bunları hıssetmemı sağlayan rabbıme,,nası seveceğimi şaşırıyorum
kızlaaarr iyi akşamlar

realisttt, biyologeda+, fd7+, katre78, meybon+, MotherandBaby+, oznurss+

ıyı akşamlar sıbel,,naz nasılllll
ben 6 aylıkken odasını ayırmıştım azranın fakat o zamna kadar da hıç yatağımda yatırmadım ben,,naz alışmıştır artık ıyıce kokuna bırazz zor olur tabı odasına gecmesı,benım komşumda sen gıbıydı kızı şimdi 3 yaında hala gece uyanıp yataklarına gelıyo

burcu yanılmıyorsaam sen de mamayla besliyordun değil mi?mamayı azalttınız mı ek gıdalara başlayınca devam mı?günde kaç öğün besliyorsun

Olaya çok temkinli yaklaştı arkasından ne gelecek diye bekliyor hala inanamıyor benim tamamen içimden gelerek yaptığıma bir türlü.

hahaa çok güldüm ebru:)) inanamadı demek..
bende ne yapsam beğendiremiyorum bizimkine yavv..çook sıkıldım bu durumdan öyle yapıncada bütün şevkimi kırıyo hiiiçbişey yapmak istemiyorum nasılsa beğenmeyecek diye tamam bende çook marifetli değilim ama elimden gelen bu işte napayım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…