Sibel annem ablam haric sizler olaaksiniz bizim kizlarla bulustugumuzdada herkes daha cok kendi bebegiyle ugrastgndan bizimkilerin rahatsiz olmasina pek imkan olmuyor :)) ilgi minada pek yogunlasamaz yani ablamin kizlarida minaya ilac gibiler sadece ben iyiki dogdun kisminda aglamasin diye alkis yapip soylyrm :)) hatta ablamin kucuk kizi nehir iyiki oldun mina dyr alissin diye oldun ama dogdun degil apaci muzigi var bende mina eller havada dans etmeye basliyr duyar duymaz ama size yapmaz sanmiyorum :)) bu arada 16 kisilik esimin ailesinle olan minanin pazar gunki d.gunu nasil olck bilmyrm minada asil ilgi o zaman olacak mina umarim aglmaz
Sibel annem ablam haric sizler olaaksiniz bizim kizlarla bulustugumuzdada herkes daha cok kendi bebegiyle ugrastgndan bizimkilerin rahatsiz olmasina pek imkan olmuyor :)) ilgi minada pek yogunlasamaz yani ablamin kizlarida minaya ilac gibiler sadece ben iyiki dogdun kisminda aglamasin diye alkis yapip soylyrm :)) hatta ablamin kucuk kizi nehir iyiki oldun mina dyr alissin diye oldun ama dogdun degil apaci muzigi var bende mina eller havada dans etmeye basliyr duyar duymaz ama size yapmaz sanmiyorum :)) bu arada 16 kisilik esimin ailesinle olan minanin pazar gunki d.gunu nasil olck bilmyrm minada asil ilgi o zaman olacak mina umarim aglmaz
sanada iyi aksamlar naz sultanın gözü nasıl oldu
Teşekkür ederim meral kurtuldum valla düşünmekten..öznuuuuuur cnm
taktırmışsın hayırlı olsun
peki biz ne zaman regl olacağız
geçen ay gittiğimde adet söktürücü vermişti bana..sizde bi görünün bence..aman allah korusun
1 ay daha bekliycem olmadı randevu alıp dieyeceğim
ya da gitmeden arayıp bir sorsammıki:26:
zati helva gibin hatunlarız dimi bigeeeeeeeeee
Sagol ebrucum yok bir saat herkes gelince bebisler huysuzlanmadan keseriz pastamizi arzu
şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??
ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmıyada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??
şimdi tecrübelilere bi soru bu sıpalar uyanıkken tuvalete nası gidiyosunuz yada nası yemek vs yapıyosunuz... eskiden ben salona oturtuyodum önünede yığıyodum oyuncakları o oyalanırken iki dakkada koştur koştur yapıyodum bişiler. şimdi ben otutturup daha mutfaga gidinc bi bakıyrum kalkmış sıralayarak peşimden geliyo bide ellerini filan bırakıyo arada korkuyorum düşcek diye ki nitekim düşüyo ben tutuyorum. olmasam yanında yandık yani.. e zaten mama sandalyesi vs durumyo öyle şeylerde ee napıcam ben??
sibelcim ben mutfaktayken onuda koridora oturtuyorum karşıma oturuyomu hayır..sürekli bacaklarıma tutunup kalkıyo kımldayamıyorum bile..sonra tekrar oturtuyorum tekrar kalkıyo filan bizde çözüm yok yani anlayacağın..
ikinci sorumda on ay geçti hala bi çözüm bulamadığım uyku sorunumuz... biz hala kızımla aynı yatakta beraber yatıyoruz.. dolayısıyla eşimde salonda.. benim durumumda olan kimse varmıyada benim gbi olup sonra odasına alıştıran...??? alıştırabilen??
daha almadıkki ilaçları ben yarın işyerinden alıcam. başka bi eczaneden alınca parasını almak için bi yığın uğraştırıyolar. işyerindeki eczaneden alınca para ödemiyorum.. yarın başlıcaz inşallah. dr beş günde geçicek önemli olan tekrar etmemesi dedi hadi bakalım inşallah.
asıl sorun gözyaşı kanalının tıkalı olması bir yaşına kadar hala böyle olursa operasyonla açıyolar. anesteziyle tel sokuyolar. uf yaaa ne sorunlu ana kız olduk biz...
seninde bugün süt iznindi dimi.. nezaman bitiyo senin izin...
bige hemen cıkmak zorunda kaldım yenı okuyorum mesajınıgünaydınnnnnnnnnn
uyumasa nolur yahu... melek maşallah uyusa da uyumasa da sıkıntısı yok ki kuzunun
annen gitti mi fatma?
günaydınnnnnnnnnnabersin? öykü kuzusu nasıl? denediniz mi kuskus, pilav?
aynen azrada oye ya bıde tutunup kalkarken ve gerı otururken bıle cook temkınlı zoor yuruyecek gıbıme gelıyorrhepinize toptan gelmiş geçmiş olsun, berkayada maşallah, bizimkide farkında olmazsa duruyor ayakta, farkına varınca popo aşağı hemen oturuyor zıpa
geçmış olsaun sıbell,,ya naz kuzusuda oylee tatlı kı nazar alır ya bol bol oku annesı...bı ana once duzelır ınş o guzel gozlerısağol pelincimya kimseden ses çıkmayınca götürdüm acıbademe. kadın önceki doktorun verdiği ilaç için o verilirmi hiç göze sürülür mü hiç o da çoğaltmış olabilir vs gibiyorumlar yaptı.. of ya kime güvenicez yani.. şimdi bi göz merhemi verdi bakalım 5 gün sür dedi mutlaka geçer ama tekrar ederse tekrar gel dedi. tekrar etmezse sorun yok dedi. egzama ama bulaşıcı değil dedi.. çamaşır deterjanını değiştirmiştim ondan olabilirmiş. hey allahım yarabbim.. şu kuzular hiç hasta olmasa nekadan gzel olur..
neyse kociş izinli bugün kız uyanınca dışarı çıkcaz. ebebek vs. azcık alışveriş gezme filan görüşürüz çok konuşmayın gece yormayın beni ;p
oyyyy yerımm ben onuuuu,,azra hep annecıydı zatenn de bu aralar ıyıce duştu...bırı alınca benden ağlıyor babasına bıle bazzenn,,ama nası ağlamak boyle dunyası yıkılmış gıbı oluyo yuzu falan ben alıyorum ya varya alır almaz oyle bır guluyor kı az once ağlayan o değilmiş gıbı bde akucağıma gelınce şıı gaa gada aga falan bışeyler soyluyor gulerek ,,bu ara kucağımdayken mest oluyor yanıCok sukur nilgun iyiyiz ama kalici birsey var :))) tv yi ellemeye giderken yoldan ceviirsen avazinin ciktigi kadar bagriyor ama oyle boyle degil alip ilgisini baska yere cekene kadar sacini mi yolmuyor yuzunumu cekustirmiyor herturlu numara var bu arada aklima geldikce yazyrm berkaya masallah adimina mert efeyede masallah yerim onun anne demesini benimkide babasi bana kizdi fiyr kafaya bir patlatti simdi birisine annemle oyle konusma bakayim yap mina diyincr kafasina patlatyr hemde hic ogretmeden kizim anaci oldu cook :))
kızlaaarr iyi akşamlar
realisttt, biyologeda+, fd7+, katre78, meybon+, MotherandBaby+, oznurss+
kociş bayıldımı ebruuu
Olaya çok temkinli yaklaştı arkasından ne gelecek diye bekliyor hala inanamıyor benim tamamen içimden gelerek yaptığıma bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?