nebilim canım ya o kadar tatsız ki , vitamşn yoktr sanıyorum.. belkide kadına gıcık olduğumdan bilmem...arzuu olmaz mı vıtamını ıçınde nelr var neler.
azra ya bende yapıyorum sık sık cook sevıyor yanı bı ara yedığı tek şey oydu,,babanemız yapmıştı bıze de acısız ev tarhanası,,ha tabı sabah sabah ne alaka ou bılmem de
bu arada hafta sonu baabanede kaldı derken 2 gun boyunca sen yok muydun yanında?oyle durabılıyor mu delıkanlı,,maşalllah...
he şeyi dememişim.. arda oyun oynatıldıı sürece maşallah 41 kere duruyor..
annannede daha iyi duruyor çünkü orda da yatağı var annem almıştı sağolsun canım annem benim..
babannede de geçen haftalarda bıraktığımızda durmamış gece aradı bzi gittik aldık annanneye bıraktık orda uyumuş yavrum..
yatağını arar birtek beni değil pek..
:)))
evet öznur eve gelince hemen odasına girip kıyafetlerini kokluyorum bende mesela hemen özlüyourm çok normal olarak... sen de iyi yapmışsın güvendiğin insan olduktan sonra alışmaları çok iyi bence benim fikrim yani :)ay maşallah ardaya...gerçi bizimkinide bıraksak sesi çıkmaz sanırım..geçenlerde bizde konsere gittik ve teyzesine bıraktık zeynoyu 12 saat ayrı kaldım kuzumdan..gecede bırakıcaktım aslında ama dayanamayıp 2 de aldık eşimle:))
ay allah kolaylıklar versin zeyno kuzusuna.. inşallah fazla etkilenmeden ağrısız sızısız çıkarsın yavrum.. kuzenine de ne güzel bakmış öyle fotoda, face de görmüştüm.. bizimkiler yeni bebelerin yanında baya büyük duruyorlar.. MAŞALLAH hepsine..zeynonun üsttende 1 dişi patladı nihayet ama daha 3 tane var yolda..çok zor çıkıyor bizim üst dişler gece hep ağlıyo uykusunda canım kızım..şunlarda çıksada biraz ara verse bari(
geçmişi bitirmeye çalışıyorum az konuşun huooooooop
günaydın bu arada
Halilari simdi yikamaya verdim evi temizler duruum bu hafta baharcim elbise pasta hediye ok suan 1 kurabiye kalibi bekliyorum tatildi ya gelemedi seker hamurlu deneyeyim diyordum onceden ay cok heycanliyim sus ve balonda geldi bir minaya toka bulamadim istedigim gibi beren nasil biraz gectimi huysuzlugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?