dün gece babamı gördüm rüyamda.. daha doğrusu telefonla konuştum..
güya babam başka bir şehirde hastanede yatıyormuş yine.. tedavisi devam ediyormuş.. gecnin dördünde muratla biyerden biyere giderken diyorumki aşkım babam bu hafta aramadı hiç, hep arardı kan lazım diye diyorum.. içime kurt düştü diyorum.. muratda dur arayalım diyo, ben hayııııır saçamalama hasta adam gecenin dördünde hemde hastanede rahatsız edilirmi diyorum biliyorum b gece sabah olmıycak bana diyorum o da dayanamayıp arıyor, babam açıyor konuştuktan sonra bana veriyor eşim telefonu..
babacııım canımmmm seni çok özledim baba..
- BENDE SİZİ ÇOK ÖZLEDİM BEBEĞİM.. SENİ ANNENİ KARDEŞİNİ MURATI.. HEPİNİZİ.. BURNUMDA TÜTÜYORSUNUZ.. (sesi çok durgun ve ağlamaklı)
canım babam sakın üzme kendini geçicek bugünler ve dönüp bakıcaz anı olucak bunlar.. sen sakın moralini bozma ki tedavi iyi sonuçlar versin..
-İNŞALLAH YAVRUUUM BEBEĞİM KURBAN OLURUM SANA.. OĞLUŞUM NASIL YAKIŞIKLIM????
(burda güya arda doğduğundan beri babam görememiş çünkü şehir dışındaymışya hastane)
iyi baba bir yaramaz ki sorma tam senin hayalindeki gibi, hayalini kurduğun herşeyi yapıyor
baba ateşin yine yükseliyor mu akşamları???
- HEEE EVET YÜKSELİYO DA KIZIM, YİNE SENİN YAPTIĞIN GİBİ ISLATIP ATLETLERİMDEN KOYUYORUM AYAK BİLEKLERİME FİLAN.. NAPALIM KZIM ÖYLE BÖYLE İDARE EDİYORUM..
babacım seni çok seviyorum, babam sen benim canımsın
-BEBEĞİM CANIM KIZIM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM ...............
sürekli karşılıklı ağlamaklı aynı bu cümleler.. resmen babamın sesi kulaklarımdan gitmiyor..
çok özledim onu..
birde hemen ter içinde uyandım ve bizim koridorda tuhaf bir aydınlık vardı ışık değildi kesinlikle
anlatamıyorum tarif edemiyorum.ardanın odasının önündeydi bu ışık.. ama uyanığım yani buna eminim.. önce yavaşça muratı dürttüm aşkım sakin ol ama bir ışık var korşdorda dedim.. o döner dönmez karanlık oldu tekrar... murat bana inanmadı ama ben gördüm.. ama nasıl bişey olduğunu tarif edemiyorum ama gözümn önünden gitmiyo..
ve gece dörtten sabah 7 ye kadar balkonda hıçkıra hıçkıra ağladım..
mekanı cennet olsun nur yağsın onu çok özledim... babamı.. ve hala kendime gelemedim.. ruh gibiyim.. sesini duydum 1,5 yıl sonra.. bebeğim deyişine hasrettim