2009 Aralık Anneleri

melike-senem ,
pelinde memnundu telsizinden istersen ona da bir sor hangi marka kullanıyor

Kızlar dün akşam köpeğim öldü canım yavrum aldığımızda minicikti ayakkabı kutusundan çıkamıyorsa çıkarırsak tekrar giremiyordu kocaman kangal olmuştu ve çooooooooooooook seviyordum annem yemeğini sen versene dedi gittim ses yok bağırdım bağırdım çıksın diye çıkmadı baktım kulubesinde yatıyordu çok ağladım hala ağlıyorum offffffff yaa

kimseler yok bugün he cumartesi sahii bugün :)
bnm eşim nöçbetçi işe gitti bnde hafta içi sanıyorum dün evdeydi ya hehe tersim döndü
üff canım bişeyler yapmak istiyor ne yapsam ki poğoca yapasım var üşeniyom ya :( dışarda kar gördükçe canım bişiler isstemeye başladı :1::1:
ben kar yağdıkça yermişim ee burdada kar mayısa kadar yağarmış oo şişko olurum iyice :1::1::1:

bu arada dün kiloma baktım arkadaşta baskül var 53.300 geldim -tatlicadiarzu- bn kilo aldım diye tatlı falan yememeye çalışıyorum zayıflamışım 1 kilo şaşırdım

Kızlar dün akşam köpeğim öldü canım yavrum aldığımızda minicikti ayakkabı kutusundan çıkamıyorsa çıkarırsak tekrar giremiyordu kocaman kangal olmuştu ve çooooooooooooook seviyordum annem yemeğini sen versene dedi gittim ses yok bağırdım bağırdım çıksın diye çıkmadı baktım kulubesinde yatıyordu çok ağladım hala ağlıyorum offffffff yaa

ayy canım çok üzüldüm melike ya nasıl etkilenmişsindir kolay değil doğduğundaberi sizdeymiş :(

ayy canım çok üzüldüm melike ya nasıl etkilenmişsindir kolay değil doğduğundaberi sizdeymiş :(

evet canım valla mahvoldum hala içim acıyor düşündükçe çok tatlıydı oğluşum elimi ağzına sokup damağına yapışan ekmeği almıştım ki görsen canavar gibi bir köpekti

Melike başınız sağolsun çok üzüldüm aynı acıyı yaşadım yakın zamanda biliyorsun.
Yaşlı mıydı, hasta mıydı peki neden ölmüş?

melikecim başınız sağolsun canım..
bize bide eylül geldi evett:)) çokk güzel dimi.. zaten çirkin olsada bize çook güzel geliyo:)mis kokulu minik kuzu o...
bizde chıcco nuntelsizi var ve çok memnunum burcu ve pelindede var aynısından onlarda memnunlar bildiğim kadarıyla..
seninkinin bi ayarı filan olmasın sinyalyerine bebeğin sesini veren?

okul kursu bitti:)
şimdi sıra ev kursunda moladayım çay ve kek keyfi yaıyorum:)
nehiri bir arıyım bakıyım cadı ne yaptı:)
sabah kayınvalidemle dedesi gelicekti bakmaya bebeğime...
sıra onlarda :)))
ya böylede iyi oluyor alışıyor herkese aslınada...zaten dışa dönük bir çocuk oldu iice herkesle arkadaş olayım diyor:)

sibelcim saol tatlım alıştım ben artık perşembe ve c.tesilerim böyle..diğer günlerim normal...okul var sadece ve nehir:)))))))) nehire vakit ayrıdığım sürece sorun yok benim için.o neden az aldımd ersleri bile sayılır bu sene...normalde daha çok alıyordum ....

çok özledim sizide...nazı yiyesim var:)))))

ay yerim ben o fındığı.. bizde sizi özledik heralde minanın doğum gününde görüşücez artık..

ah melike kıyamam ya başınız sağolsun. sonuçta mutlu bi yuvada güzelce bakılarak öldü.. böyle düşünelim bari :(

merhaba kızlar napıyosunuz pek giremiyorum giriyorum ama bişey yazamadan çıkıyorum benim kız 10 aylıkken adım atmaya başladı ama hala tam yürüyemiyor gün içinde kısa kısa yürüyüşler yapıyor en fazla 6 7 adım gibi ilk adımlarını atan bebeler ne alemde onlarda aynı mı yoksa benimkimi tembel

Minada 10 aylikken basladi simdi 15 adim atyr ama sen ben gibi yurumuyor sanirim o an meselesi mina 5 adim atyr duruyor dengeyi sagliyor 10 adim daha atyr ama birgun bir kalkacakmisiz bizim gibi yurudugunu gorecekmisiz ilginc geliyor bana ama nasil dengede durup oturmayi birden tek basina yaptilar oyle birseymi minanin sorunu.cok acele etmesi kosar gibi yurumesi

Oznur minicik eylulu kokla benim icinde zeyno nasil buyuk kalmis masallah ikisinede birde ben zeynebin ilk zamanlarina benzettim sanirim anneye benziyor sonra baba tarafina donuyor sizinkiler :))

yağmurda 2 adım atıyor sonra bana dpoğru eğiliyor yere atıyor kendini tut beni die görenler 1 haftaya yürür dio bende 1aydıor böle bu diom :)

Minada 10 aylikken basladi simdi 15 adim atyr ama sen ben gibi yurumuyor sanirim o an meselesi mina 5 adim atyr duruyor dengeyi sagliyor 10 adim daha atyr ama birgun bir kalkacakmisiz bizim gibi yurudugunu gorecekmisiz ilginc geliyor bana ama nasil dengede durup oturmayi birden tek basina yaptilar oyle birseymi minanin sorunu.cok acele etmesi kosar gibi yurumesi

benimki yavaş yavaş emin yürüyor dengesini sağlamak için bi duruyo sonra devam ediyor hepsi farklı bunların gerçekten asya hiç ellerini bırakıp ayakta durmadı yürüme öncesi şimdide öyle ellerini ancak yürümek için bırakıyor sihir gibi geliyor bi anda usta yürüyücüye dönüşmeleri:) gerçi herbi gelişmeyi bi anda yaptı bu da öyle bişeyherhalde ama anladığım bu hayatta en zor şey yürümekmiş:) hiç bi konuyu bu kadar uzatmamıştı gerçekten zor iş allahtan zamanında çok kafa göz kırdıda şimdi dikkatli hareket ediyor en tehlikeli zamanı bu zaman derler ama bence en tehlikeli zaman tutunarak ayağa kalktığı zaman o zaman o kadar çok düştüki şimdi çanağa gözü gibi bakıyor

Arkadasimla gezmeye gittk minaya ayakkabi almak istedi kesesine bereket bulduk gonlumuze gore asli borekten cayin yanina birsey alayim dedim mina kucuk tuzlu kurabiye istedi aldim eline verdim bir guzep yedi masallah ben sokta tabi bitmedi aksam esimle yemege gittik disari minayi evde doyurmustum ordada pilav vardi tabakta birguzel isteyip yedi evde yutamayan cocuk masallah diyeyimde disarda nasil yedi zaten birkerede bildigimiz kullahi yemisti hemde cocuk kullahi degil sert guzel buyuk kullahi demekki neymis minanin isterse yutabiliyormus annesiyle evde dalga geciyormus :))) ama ilk adim attiginda hissettigim uzaya cikan ilk turk benim kizmis hissini hissettim yutabilince :)))

Ay hep tani yorum millette canan bizimkide 2 adim atali 2,5 ay oldu :)) bu veletlere belli olmaz bak gecen hafta emeklwdi benimki

yağmurda 2 adım atıyor sonra bana dpoğru eğiliyor yere atıyor kendini tut beni die görenler 1 haftaya yürür dio bende 1aydıor böle bu diom :)

sorma asya 6 aylıktan beri gören yok bu 8 ayda yürür yok 9 yok 10 yok yaşında yürür bekleye bekleye bi hal olmuştuk milletin gazı yüzünden epey uzun sürüyo bu muhabbet dengesini kuracakta adım atacakta hesapla olmuyo valla bizimkiler hiç tutmadı benimki 10 aylıkken adım attı bir ay elimden tutarak yürüdü 10 ayda toplasan 4 yada 5 gün adım atma çalışması yaptı biz vazgeçti dedik herhalde sonra bi coştu hergün adım atmaya başladı sonra adımlar uzadı falan

Back