bende kraft var melke çok memnunum cuzırtı fzlan yok ıkk dedi mi duyuyorum
ben neden bebeğin sesini duymuyorum sadece alarm ve görsel uyarı var ekranda ağlayan bebek resmi çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kraft var melke çok memnunum cuzırtı fzlan yok ıkk dedi mi duyuyorum
yok bebeğin sesi geliyor melike sinyal değil ekrandada ışık yanıp sönüyor bebek resmi var ağlıyor şekli oluyor hem
Kızlar dün akşam köpeğim öldü canım yavrum aldığımızda minicikti ayakkabı kutusundan çıkamıyorsa çıkarırsak tekrar giremiyordu kocaman kangal olmuştu ve çooooooooooooook seviyordum annem yemeğini sen versene dedi gittim ses yok bağırdım bağırdım çıksın diye çıkmadı baktım kulubesinde yatıyordu çok ağladım hala ağlıyorum offffffff yaa
ayy canım çok üzüldüm melike ya nasıl etkilenmişsindir kolay değil doğduğundaberi sizdeymiş![]()
Kızlar dün akşam köpeğim öldü canım yavrum aldığımızda minicikti ayakkabı kutusundan çıkamıyorsa çıkarırsak tekrar giremiyordu kocaman kangal olmuştu ve çooooooooooooook seviyordum annem yemeğini sen versene dedi gittim ses yok bağırdım bağırdım çıksın diye çıkmadı baktım kulubesinde yatıyordu çok ağladım hala ağlıyorum offffffff yaa
okul kursu bitti:)
şimdi sıra ev kursunda moladayım çay ve kek keyfi yaıyorum:)
nehiri bir arıyım bakıyım cadı ne yaptı:)
sabah kayınvalidemle dedesi gelicekti bakmaya bebeğime...
sıra onlarda :)))
ya böylede iyi oluyor alışıyor herkese aslınada...zaten dışa dönük bir çocuk oldu iice herkesle arkadaş olayım diyor:)
sibelcim saol tatlım alıştım ben artık perşembe ve c.tesilerim böyle..diğer günlerim normal...okul var sadece ve nehir:)))))))) nehire vakit ayrıdığım sürece sorun yok benim için.o neden az aldımd ersleri bile sayılır bu sene...normalde daha çok alıyordum ....
çok özledim sizide...nazı yiyesim var:)))))
Minada 10 aylikken basladi simdi 15 adim atyr ama sen ben gibi yurumuyor sanirim o an meselesi mina 5 adim atyr duruyor dengeyi sagliyor 10 adim daha atyr ama birgun bir kalkacakmisiz bizim gibi yurudugunu gorecekmisiz ilginc geliyor bana ama nasil dengede durup oturmayi birden tek basina yaptilar oyle birseymi minanin sorunu.cok acele etmesi kosar gibi yurumesi
yağmurda 2 adım atıyor sonra bana dpoğru eğiliyor yere atıyor kendini tut beni die görenler 1 haftaya yürür dio bende 1aydıor böle bu diom :)