2009 Aralık Anneleri

arzuu olmaz mı vıtamını ıçınde nelr var neler.
azra ya bende yapıyorum sık sık cook sevıyor yanı bı ara yedığı tek şey oydu,,babanemız yapmıştı bıze de acısız ev tarhanası,,ha tabı sabah sabah ne alaka ou bılmem de
bu arada hafta sonu baabanede kaldı derken 2 gun boyunca sen yok muydun yanında?oyle durabılıyor mu delıkanlı,,maşalllah...

bızımde kayınvalıdem gorumcem ve buyuk kaynım perşembe gelıorlar
duğunumuz var burda eşimin amcasının kızı evlenıyor da cumartesı gunu
ama ben gıtmeyı duşunmuyorum ya azrayla bıraz zor olur gıbıbme gelıyor yanı cook gurultulu olacak mutlaka halaylar oyunlar falan,,ben sakın bır cumartesı ıstıyorum kızımla,,bakalım buuyuk bı ıhtmal gıtmem,,eşimde bensız gıtmez bıı bahane buluruz yanı,,hayır bebek var desek alıştırmayın oyle der akrabalar bende sınır oluurm başka bı bahane lazım:))

arzuu olmaz mı vıtamını ıçınde nelr var neler.
azra ya bende yapıyorum sık sık cook sevıyor yanı bı ara yedığı tek şey oydu,,babanemız yapmıştı bıze de acısız ev tarhanası,,ha tabı sabah sabah ne alaka ou bılmem de
bu arada hafta sonu baabanede kaldı derken 2 gun boyunca sen yok muydun yanında?oyle durabılıyor mu delıkanlı,,maşalllah...
nebilim canım ya o kadar tatsız ki , vitamşn yoktr sanıyorum.. belkide kadına gıcık olduğumdan bilmem...

evet canım ben yoktum yanında..
bir hafta annanneye bir hafta babanneye bırakıyorum işim olduğu zamanalr.. onlara alışarak büyüsün istiyorum.. kendimde deşarj oluyorum herşey daha iyi oluyor.. annem bilet getirmişti de, konsere gittik eşimle.. hafta sonu bi değişiklik oldu iyi geldi ALLAHA çok şükür..

he şeyi dememişim.. arda oyun oynatıldıı sürece maşallah 41 kere duruyor..
annannede daha iyi duruyor çünkü orda da yatağı var annem almıştı sağolsun canım annem benim..
babannede de geçen haftalarda bıraktığımızda durmamış gece aradı bzi gittik aldık annanneye bıraktık orda uyumuş yavrum..
yatağını arar birtek beni değil pek..
:)))

arzucum bende ev tarhanası veriyorum zeynebe sık sık ama akşam öğünü olarak genellikle..çokta besleyici olduğunu düşünüyorum..benimde anneciğim yapıyor uğraşıyor kadın bende çok severim zeynepte bayılarak yiyor. içine birazda kıyma koyarsan daha besleyici ve lezzetli olur aklında olsun..
tabi kahvaltı etmeden vermese iyi olurdu..

he şeyi dememişim.. arda oyun oynatıldıı sürece maşallah 41 kere duruyor..
annannede daha iyi duruyor çünkü orda da yatağı var annem almıştı sağolsun canım annem benim..
babannede de geçen haftalarda bıraktığımızda durmamış gece aradı bzi gittik aldık annanneye bıraktık orda uyumuş yavrum..
yatağını arar birtek beni değil pek..
:)))

ay maşallah ardaya...gerçi bizimkinide bıraksak sesi çıkmaz sanırım..geçenlerde bizde konsere gittik ve teyzesine bıraktık zeynoyu 12 saat ayrı kaldım kuzumdan..gecede bırakıcaktım aslında ama dayanamayıp 2 de aldık eşimle:))

zeynonun üsttende 1 dişi patladı nihayet ama daha 3 tane var yolda..çok zor çıkıyor bizim üst dişler gece hep ağlıyo uykusunda canım kızım..şunlarda çıksada biraz ara verse bari:((

ay maşallah ardaya...gerçi bizimkinide bıraksak sesi çıkmaz sanırım..geçenlerde bizde konsere gittik ve teyzesine bıraktık zeynoyu 12 saat ayrı kaldım kuzumdan..gecede bırakıcaktım aslında ama dayanamayıp 2 de aldık eşimle:))
evet öznur eve gelince hemen odasına girip kıyafetlerini kokluyorum bende mesela hemen özlüyourm çok normal olarak... sen de iyi yapmışsın güvendiğin insan olduktan sonra alışmaları çok iyi bence benim fikrim yani :)
zeynonun üsttende 1 dişi patladı nihayet ama daha 3 tane var yolda..çok zor çıkıyor bizim üst dişler gece hep ağlıyo uykusunda canım kızım..şunlarda çıksada biraz ara verse bari:((
ay allah kolaylıklar versin zeyno kuzusuna.. inşallah fazla etkilenmeden ağrısız sızısız çıkarsın yavrum.. kuzenine de ne güzel bakmış öyle fotoda, face de görmüştüm.. bizimkiler yeni bebelerin yanında baya büyük duruyorlar.. MAŞALLAH hepsine..

kızlar günaydın... yokmu bildiğniz cildiyeci randevu alıcam şimdi nerden alsam bilemiyorum.. acıbadem mi yeditepe mi kafama göre gitmek istemiyorum aslında tavsiye olsa daha iyi olurdu..

Gunaydinnn sibel var bir bildigim ama 200 muayenesi sanirim saglik sigortadi varsa geri aliyorsun belli kismini ben vereyim numarasini sen sekreterle gorus uyarsa gidersin 02163857272 gecmis olsun

geçmişi bitirmeye çalışıyorum az konuşun huooooooop

günaydın bu arada

günaydın..
benim sıpa sanki gece çok uyumuş gibi sabah 6 olmadan kalkmış..uyandığımda kendi kendine konuşup duruyodu:))) çook uykusuzum..

Halilari simdi yikamaya verdim evi temizler duruum bu hafta baharcim elbise pasta hediye ok suan 1 kurabiye kalibi bekliyorum tatildi ya gelemedi seker hamurlu deneyeyim diyordum onceden ay cok heycanliyim sus ve balonda geldi bir minaya toka bulamadim istedigim gibi beren nasil biraz gectimi huysuzlugu

Halilari simdi yikamaya verdim evi temizler duruum bu hafta baharcim elbise pasta hediye ok suan 1 kurabiye kalibi bekliyorum tatildi ya gelemedi seker hamurlu deneyeyim diyordum onceden ay cok heycanliyim sus ve balonda geldi bir minaya toka bulamadim istedigim gibi beren nasil biraz gectimi huysuzlugu

eh işte fena değil cnm sabah erkenden kalktık gene korkarak uyandı geçicek inşallah zamanla.gelenlere bişeyler dağıtıcakmısın?bende balonlara 1 yazdırıyım yada beren die.sendemi öle yaptırdın

Back