Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halilari simdi yikamaya verdim evi temizler duruum bu hafta baharcim elbise pasta hediye ok suan 1 kurabiye kalibi bekliyorum tatildi ya gelemedi seker hamurlu deneyeyim diyordum onceden ay cok heycanliyim sus ve balonda geldi bir minaya toka bulamadim istedigim gibi beren nasil biraz gectimi huysuzlugu
bilge gebelik şekerin çıkmıştı senin doğumdan sonra baktırdın mı?bendede çıkmıştıda hala baktırmadım.dr doğumdan 2 ay sonra baktır demişti:1closedeyes:
valla gidebilirsen hatta gidipte bizide bilgilendirirsen sevinirm
bizim dr.da ventolin veriyor her fırsatta.ben de buna sinir oluyorum benm çocuğum astım mı ki ventolin veriyprsun.az hırıltısı olsun yada öksürsün hemen ventolin veriyor başka da bişey yok.burnu için de bi şurup vermişti.kullandım bir iki kez hep öğürdü kusuyordu nerdeyse.içini okudum onda da alerji lerde kullanılır diyor ne alaka burunla ozaman.onu da vermiyorum.dr.uda aramadım.hiç bişey vermiyorum tek burnu akıyor zaten.temizliyorum okadar.zaten akması tıkalı olmasından iyi.bilmiyorum yanlık mı yapıyorum.azaldı ama biraz.
aynen oyle! bu ilac olayi nedense turkiye'de hala bu kadar populer. ilac sektorlerinin baskisiyla doktorlarin rastgele ilac dagittigi zamanlar coktan gecti gitti dunya'nin geri kalaninda. 1 yasindan kucuk bebeklere hicbir sekilde hicbir ilac verilmiyor. ama orda doktorlar hala prim aliyorlar galiba bu ilac isinden. yoksa her firsatta bebeklere ilac vermelerini baska sekilde aciklayamiyorum.
Ben aslında doğum fotoğrafçısı da istiyordum eşim yok dedi olmaz pahalı olur bilmem ne yahu evlenirken çektirmiyor muyuz o zaman masraftan kaçmıyoruz da bu zaman niye pahalı oluyor bu da az özel bir an mı hala içimde yaradır ama bu işi yapanlarda artık iyice ticarete dökmüşler gerçekten bayağı yüklü meblağlardı hatırladığım kadarıyla.
Oznur okudum ama yazamadim Eylül mikirdadi sureklli.
Eylülü doktora goturdum mevsim degisikligine bagli alerjik bir durum dedi. Gogsunde cok hafif bi ses duydu ama cok cok hafif dedi. Alerjik bi bunyesi var ama dedi. Babasi ayni. İlac verdi iste.
Kombiciler gelmedi. Eylülü sımsıkı giydirdim yatirdim . Umarim bisey olmaz. O kombici umarim bu gece ruyasinda beni gorur !!
Bu arada Eylülün dogum gunu olayini da hallettim .18 Aralikta kutluyorum duyrulur..
ben neden bebeğin sesini duymuyorum sadece alarm ve görsel uyarı var ekranda ağlayan bebek resmi çıkıyor
Kızlar dün akşam köpeğim öldü canım yavrum aldığımızda minicikti ayakkabı kutusundan çıkamıyorsa çıkarırsak tekrar giremiyordu kocaman kangal olmuştu ve çooooooooooooook seviyordum annem yemeğini sen versene dedi gittim ses yok bağırdım bağırdım çıksın diye çıkmadı baktım kulubesinde yatıyordu çok ağladım hala ağlıyorum offffffff yaa
Arkadasimla gezmeye gittk minaya ayakkabi almak istedi kesesine bereket bulduk gonlumuze gore asli borekten cayin yanina birsey alayim dedim mina kucuk tuzlu kurabiye istedi aldim eline verdim bir guzep yedi masallah ben sokta tabi bitmedi aksam esimle yemege gittik disari minayi evde doyurmustum ordada pilav vardi tabakta birguzel isteyip yedi evde yutamayan cocuk masallah diyeyimde disarda nasil yedi zaten birkerede bildigimiz kullahi yemisti hemde cocuk kullahi degil sert guzel buyuk kullahi demekki neymis minanin isterse yutabiliyormus annesiyle evde dalga geciyormus :))) ama ilk adim attiginda hissettigim uzaya cikan ilk turk benim kizmis hissini hissettim yutabilince :)))
Halilari simdi yikamaya verdim evi temizler duruum bu hafta baharcim elbise pasta hediye ok suan 1 kurabiye kalibi bekliyorum tatildi ya gelemedi seker hamurlu deneyeyim diyordum onceden ay cok heycanliyim sus ve balonda geldi bir minaya toka bulamadim istedigim gibi beren nasil biraz gectimi huysuzlugu
berene balerin elbisesi diktirmek istiyorum yada satın alırım hiç gördünüzmü biyerlerde kızlar?
Herkese günaydınn işler yoğun birikmiş 4 günde . geçmişse çok geçmiş..biri bana özet geçse ne mutlu olurdumm ..herkes iyi mi önemli bişey yoktur inşlhh..
günaydınn herkeseee
azra hanımın uykuları bıraz daha duzeldı cook şukur oğlen yemesı duzelınce uykularda yoluna gırdıı maşallahh dıyeyımmm
sızler nasılsınızzz napıyonuzzzzzz
Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnn
uyumasa nolur yahu... Melek maşallah uyusa da uyumasa da sıkıntısı yok ki kuzunun![]()
![]()
![]()
Annen gitti mi fatma?
GünaydınnnnnnnnnNabersin? öykü kuzusu nasıl? Denediniz mi kuskus, pilav?
günaydın günaydın günaydın :)
tatilden sonra herkes iyidir umarım
anneee del del diye peşimde dolaşıyor ya çok datlu bu veletttt
selam arkadaşlar nasılsınızzz
öycü kususu maşallah canavar oldu bigecim
Umut paşam nasıl sen nasılsın?
Inan denemedim peki sen?
günayddınlar >)))
Merallll nerdeer hbriniz varmi yogunmu izinlimi acaba
günaydınnnnn
oğlum önceki gün "anne ge" diyerek beni oyun oynamaya çağırdı ilk kez!!! dün de benim kucağımdayken çağıran kişiye (anneanne dahil hehe) atılmak yerine bana daha sıkı sarılıp yapıştı... ilk kez!!!tam yemelik oldular tam... kaymaklı lokumum benim
allah hepsinin iyi günlerini göstersin... tırnaklarının ucuna zarar gelmeden nur gibi büyüsünler inşallah![]()
dua eden smiley uçmuş![]()
hepsini kustuama dün ısıra ısıra yarım domates yedi... önceki gün parça parça elimizle verdiğimiz balıktan yedi
ama çorbasında biraz pütür olsun diline değdiği anda böööööööö vaziyetinde... kafa buluyor ama çok inandırıcı gözler kan çanağına dönüyor kustu kusacak kuzum :18: anlamadım yani
günaydınnnnnn
diye diye saat 11.30 olmuşyaşasın 4 saat kaldı
yaaaaaaaaaaaaa bi sürü smiley gitmişyönetiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm bayrağımı geri istiyorum... teselliyi geri istiyorum... duayı istiyorum...
![]()
![]()
baharcım dikiş bilen birine göster bundan iki dakikada diker bence hem hazır aldığının üzerine oturmama riski varken bu yapılırsa tam üzerine oturacaktır doğal olarak
mail adresi var sitenin sahibi ingilizce biliyor ama fotolar anlayana anlatıyor zaten
burda da fotoğrafla aşama aşama gösteriyor sayfanın altlarına git sabırsız davranma
bu da pisipisinin tarifi
ehe ehe başla bakalım baharcım ellerinden öper![]()
![]()