2009 Aralık Anneleri

Herkese günaydınn işler yoğun birikmiş 4 günde . geçmişse çok geçmiş..biri bana özet geçse ne mutlu olurdumm .. :17: herkes iyi mi önemli bişey yoktur inşlhh..

Kiyamam guzel kuzuya cnm 1 yazanlardan aldim foto koyarim bu pazar hemen :)) o kadar guzel seyler varki sanirim 2 yas dogumgunu daha farkinda olacaklari icin daha guzel olacak yapilacak daha farkindali seyler vr cunku

Halilari simdi yikamaya verdim evi temizler duruum bu hafta baharcim elbise pasta hediye ok suan 1 kurabiye kalibi bekliyorum tatildi ya gelemedi seker hamurlu deneyeyim diyordum onceden ay cok heycanliyim sus ve balonda geldi bir minaya toka bulamadim istedigim gibi beren nasil biraz gectimi huysuzlugu

pelincim kolay gelsin.. ne güzel tatlı heyecan başladı .. ayy bende heyecanlandım şimdi yaaa..

bilge gebelik şekerin çıkmıştı senin doğumdan sonra baktırdın mı?bendede çıkmıştıda hala baktırmadım.dr doğumdan 2 ay sonra baktır demişti:1closedeyes:

vallahi baktırmadım baktırmaya da niyetim yok :39: diyecekler ki kilo ver (allahıma bin şükür ben halen kilo falan vermiş değilim zira) ben de adam gibi kilomu verir sonra baktırırım şekerime diye düşünmekteyim :51:

valla gidebilirsen hatta gidipte bizide bilgilendirirsen sevinirm

29 ekimde kapalıydı, cumartesi 7ye kadar açıkmış gidecektim görümcem arz-ı endam etti, pazar da kapalıydı bu hafta bir zaman niyetliyim bakalım :31:

bizim dr.da ventolin veriyor her fırsatta.ben de buna sinir oluyorum benm çocuğum astım mı ki ventolin veriyprsun.az hırıltısı olsun yada öksürsün hemen ventolin veriyor başka da bişey yok.burnu için de bi şurup vermişti.kullandım bir iki kez hep öğürdü kusuyordu nerdeyse.içini okudum onda da alerji lerde kullanılır diyor ne alaka burunla ozaman.onu da vermiyorum.dr.uda aramadım.hiç bişey vermiyorum tek burnu akıyor zaten.temizliyorum okadar.zaten akması tıkalı olmasından iyi.bilmiyorum yanlık mı yapıyorum.azaldı ama biraz.

şimdiye tüm şikayetler geçmiştir inşallah nazancım.
neden hemen ventolin diye sorsana bu senin en doğal hakkın :19: hasta olarak sorgulamandan daha doğal ne olabilir ki...
hırıltı ve öksürük illa ki ciğerlere delalet olmayabiliyor bir süre umut kuru kuru öksürdü götürdüm reflüye bağlı bu öksürük hiç önemli değil dedi ilaç falan da vermedi

aynen oyle! bu ilac olayi nedense turkiye'de hala bu kadar populer. ilac sektorlerinin baskisiyla doktorlarin rastgele ilac dagittigi zamanlar coktan gecti gitti dunya'nin geri kalaninda. 1 yasindan kucuk bebeklere hicbir sekilde hicbir ilac verilmiyor. ama orda doktorlar hala prim aliyorlar galiba bu ilac isinden. yoksa her firsatta bebeklere ilac vermelerini baska sekilde aciklayamiyorum.

sanıyorum burada prim sistemi sürüyor. bir de bizim insanımızda ilaç yazmayan doktora iyi doktor gözüyle bakmadıkları için bir anlamda mecbur da kalıyorlar. doktor arkadaşlarım hep söyler şöyle bonibon gibi bir şey olsa da onu yazsak diye, insanlar ilaç yazmayan doktordan memnun kalmıyor, başka doktora gidiyor ya da gitmiyorsa bile hiçbir şeyden anlamıyor diyorlar :19: halkla da ilgili yani bu ilaç işi

Ben aslında doğum fotoğrafçısı da istiyordum eşim yok dedi olmaz pahalı olur bilmem ne yahu evlenirken çektirmiyor muyuz o zaman masraftan kaçmıyoruz da bu zaman niye pahalı oluyor bu da az özel bir an mı hala içimde yaradır ama bu işi yapanlarda artık iyice ticarete dökmüşler gerçekten bayağı yüklü meblağlardı hatırladığım kadarıyla.

benim anestezistim çekti fotoları... oldukça da başarılı özellikle istediğim bir poz vardı onu da yakalamış çok sağolsun :46:

Oznur okudum ama yazamadim Eylül mikirdadi sureklli.
Eylülü doktora goturdum mevsim degisikligine bagli alerjik bir durum dedi. Gogsunde cok hafif bi ses duydu ama cok cok hafif dedi. Alerjik bi bunyesi var ama dedi. Babasi ayni. İlac verdi iste.
Kombiciler gelmedi. Eylülü sımsıkı giydirdim yatirdim . Umarim bisey olmaz. O kombici umarim bu gece ruyasinda beni gorur !!

Bu arada Eylülün dogum gunu olayini da hallettim .18 Aralikta kutluyorum duyrulur..

heh umut da alerjik... bizim torunlar nasıl olur sence burcu :27: çok geçmiş olsun güzelim bu arada umarım kombi de hallolmuştur

aaaaaaaaaaaaa iki kertik aynı gün mü kutlıycak şimdi :16:

ben neden bebeğin sesini duymuyorum sadece alarm ve görsel uyarı var ekranda ağlayan bebek resmi çıkıyor

ben weevel kullanıyorum (malzemeler albümünde var) sesi iletiyor alarm falan yok ve hassasiyetini yüksek ayarladığında yatakta dönüşünü bile duyabiliyorsun (bizimki o ayarda :9:) çok memnunum ben :32:

Kızlar dün akşam köpeğim öldü canım yavrum aldığımızda minicikti ayakkabı kutusundan çıkamıyorsa çıkarırsak tekrar giremiyordu kocaman kangal olmuştu ve çooooooooooooook seviyordum annem yemeğini sen versene dedi gittim ses yok bağırdım bağırdım çıksın diye çıkmadı baktım kulubesinde yatıyordu çok ağladım hala ağlıyorum offffffff yaa

canımmmm başınız sağolsun :43: allah bunu unutturmasın melikecim diyecek bir şey yok... en azından güzel bir ömür sürdü diye kendini teselli etmeye çalış :71:

Arkadasimla gezmeye gittk minaya ayakkabi almak istedi kesesine bereket bulduk gonlumuze gore asli borekten cayin yanina birsey alayim dedim mina kucuk tuzlu kurabiye istedi aldim eline verdim bir guzep yedi masallah ben sokta tabi bitmedi aksam esimle yemege gittik disari minayi evde doyurmustum ordada pilav vardi tabakta birguzel isteyip yedi evde yutamayan cocuk masallah diyeyimde disarda nasil yedi zaten birkerede bildigimiz kullahi yemisti hemde cocuk kullahi degil sert guzel buyuk kullahi demekki neymis minanin isterse yutabiliyormus annesiyle evde dalga geciyormus :))) ama ilk adim attiginda hissettigim uzaya cikan ilk turk benim kizmis hissini hissettim yutabilince :)))

ay aynı bunlar yaaaaaaaa... annem tabağından balık veriyor lüppppppp... soğuk domatesi ısırmasına izin veriyoruz lüpppppppppp.... bütün ekmeği önüne koyuyoruz onu ısırıp ısırıp lüüüüüüppp... kendi mamasında pütür olunca veya yemek olarak pütürlü bir şey verince öööööööööö :57: kafa buluyor vallahi diyetisyen "aç mı bıraksak" demişti pütürlü yedirmek için... hakikaten ya pütürlü ya pütürlü başka yemek yok mu yapsak ki :28: çok mu erken acaba?

Halilari simdi yikamaya verdim evi temizler duruum bu hafta baharcim elbise pasta hediye ok suan 1 kurabiye kalibi bekliyorum tatildi ya gelemedi seker hamurlu deneyeyim diyordum onceden ay cok heycanliyim sus ve balonda geldi bir minaya toka bulamadim istedigim gibi beren nasil biraz gectimi huysuzlugu

nasıl toka istiyorsun pelin gözümüz tokalarda olsun bulursak gönderelim :34:
ben de şimdiden sanırım menüyü belirledim :39:

berene balerin elbisesi diktirmek istiyorum yada satın alırım hiç gördünüzmü biyerlerde kızlar?

joker mağazasında değişik kıyafetler oluyor ama tütü görmedim galiba... kız çocuk olmayınca tabii :17:

Herkese günaydınn işler yoğun birikmiş 4 günde . geçmişse çok geçmiş..biri bana özet geçse ne mutlu olurdumm .. :17: herkes iyi mi önemli bişey yoktur inşlhh..

herkese günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :16:

Son düzenleme:
günaydınn herkeseee
azra hanımın uykuları bıraz daha duzeldı cook şukur oğlen yemesı duzelınce uykularda yoluna gırdıı maşallahh dıyeyımmm
sızler nasılsınızzz napıyonuzzzzzz

anneee del del diye peşimde dolaşıyor ya çok datlu bu veletttt:1:
selam arkadaşlar nasılsınızzz

günaydınn herkeseee
azra hanımın uykuları bıraz daha duzeldı cook şukur oğlen yemesı duzelınce uykularda yoluna gırdıı maşallahh dıyeyımmm
sızler nasılsınızzz napıyonuzzzzzz

günaydınnnnnnnnnn
uyumasa nolur yahu... melek maşallah uyusa da uyumasa da sıkıntısı yok ki kuzunun :16: :nazar: :nazar: :nazar:
annen gitti mi fatma?

Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnn :29: nabersin? öykü kuzusu nasıl? denediniz mi kuskus, pilav?

günaydınnnnnnnnnn
uyumasa nolur yahu... Melek maşallah uyusa da uyumasa da sıkıntısı yok ki kuzunun :16: :nazar: :nazar: :nazar:
Annen gitti mi fatma?

Günaydınnnnnnnnn :29: Nabersin? öykü kuzusu nasıl? Denediniz mi kuskus, pilav?

öycü kususu maşallah canavar oldu bigecim:27:
Umut paşam nasıl sen nasılsın?
Inan denemedim peki sen?

günaydın günaydın günaydın :)
tatilden sonra herkes iyidir umarım

anneee del del diye peşimde dolaşıyor ya çok datlu bu veletttt:1:
selam arkadaşlar nasılsınızzz

günaydınnnnn :21:
oğlum önceki gün "anne ge" diyerek beni oyun oynamaya çağırdı ilk kez!!! dün de benim kucağımdayken çağıran kişiye (anneanne dahil hehe) atılmak yerine bana daha sıkı sarılıp yapıştı... ilk kez!!! :64: tam yemelik oldular tam... kaymaklı lokumum benim :16:

allah hepsinin iyi günlerini göstersin... tırnaklarının ucuna zarar gelmeden nur gibi büyüsünler inşallah :nazar: :nazar:

dua eden smiley uçmuş :28:

Son düzenleme:
öycü kususu maşallah canavar oldu bigecim:27:
Umut paşam nasıl sen nasılsın?
Inan denemedim peki sen?

hepsini kustu :14: ama dün ısıra ısıra yarım domates yedi... önceki gün parça parça elimizle verdiğimiz balıktan yedi :36: ama çorbasında biraz pütür olsun diline değdiği anda böööööööö vaziyetinde... kafa buluyor ama çok inandırıcı gözler kan çanağına dönüyor kustu kusacak kuzum :18: anlamadım yani

günayddınlar >)))

günaydınnnnnn

diye diye saat 11.30 olmuş :46: yaşasın 4 saat kaldı :33:

yaaaaaaaaaaaaa bi sürü smiley gitmiş :57: yönetiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm bayrağımı geri istiyorum... teselliyi geri istiyorum... duayı istiyorum...:63: :kkk:

günaydınnnnn :21:
oğlum önceki gün "anne ge" diyerek beni oyun oynamaya çağırdı ilk kez!!! dün de benim kucağımdayken çağıran kişiye (anneanne dahil hehe) atılmak yerine bana daha sıkı sarılıp yapıştı... ilk kez!!! :64: tam yemelik oldular tam... kaymaklı lokumum benim :16:

allah hepsinin iyi günlerini göstersin... tırnaklarının ucuna zarar gelmeden nur gibi büyüsünler inşallah :nazar: :nazar:

dua eden smiley uçmuş :28:

amin amin amin inşallah, ben bu arada paketi hazırladım gönderemedim ama :(

hepsini kustu :14: ama dün ısıra ısıra yarım domates yedi... önceki gün parça parça elimizle verdiğimiz balıktan yedi :36: ama çorbasında biraz pütür olsun diline değdiği anda böööööööö vaziyetinde... kafa buluyor ama çok inandırıcı gözler kan çanağına dönüyor kustu kusacak kuzum :18: anlamadım yani

ya bi rahat bıraksana çocuğu dedik ya :47:

bizimkinin de 3 gündür nerdeyse beni emmek dışında başka faaliyeti yok:50:
gayet güzel yemek yiyen çocuk gitti, yerine ağzını açmayan bi çocuk geldi, şimdilik zorlamıyorum ama böyle giderse birkaç gün içinde müdahele etmem şart olacak...

günaydınnnnnn

diye diye saat 11.30 olmuş :46: yaşasın 4 saat kaldı :33:

yaaaaaaaaaaaaa bi sürü smiley gitmiş :57: yönetiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm bayrağımı geri istiyorum... teselliyi geri istiyorum... duayı istiyorum...:63: :kkk:

bende delikafa güldeni geri istiyorum çok seviyordum ama uzun zamandır yok

baharcım dikiş bilen birine göster bundan iki dakikada diker bence hem hazır aldığının üzerine oturmama riski varken bu yapılırsa tam üzerine oturacaktır doğal olarak ;)

mail adresi var sitenin sahibi ingilizce biliyor ama fotolar anlayana anlatıyor zaten

burda da fotoğrafla aşama aşama gösteriyor sayfanın altlarına git sabırsız davranma

bu da pisipisinin tarifi

ehe ehe başla bakalım baharcım ellerinden öper :35: :9:

cnm çok teşekkür ederim mucukkk

Back