hepsi farkli demekki mina cok uzun zaman oldu ellerini birakip durdugu halada oyle durmak hosuna gidiyor bence cok sakat is su donem cok korkuyorum ben sahsen ayaga kalktiginda sorun yoktu minada dik duruyordu denge sagliyordu hic dusmedi oyle ama bu hizli yurumesi heyecani kotu bizim icin allah korusun hepsinibenimki yavaş yavaş emin yürüyor dengesini sağlamak için bi duruyo sonra devam ediyor hepsi farklı bunların gerçekten asya hiç ellerini bırakıp ayakta durmadı yürüme öncesi şimdide öyle ellerini ancak yürümek için bırakıyor sihir gibi geliyor bi anda usta yürüyücüye dönüşmeleri:) gerçi herbi gelişmeyi bi anda yaptı bu da öyle bişeyherhalde ama anladığım bu hayatta en zor şey yürümekmiş:) hiç bi konuyu bu kadar uzatmamıştı gerçekten zor iş allahtan zamanında çok kafa göz kırdıda şimdi dikkatli hareket ediyor en tehlikeli zamanı bu zaman derler ama bence en tehlikeli zaman tutunarak ayağa kalktığı zaman o zaman o kadar çok düştüki şimdi çanağa gözü gibi bakıyor
hepsi farkli demekki mina cok uzun zaman oldu ellerini birakip durdugu halada oyle durmak hosuna gidiyor bence cok sakat is su donem cok korkuyorum ben sahsen ayaga kalktiginda sorun yoktu minada dik duruyordu denge sagliyordu hic dusmedi oyle ama bu hizli yurumesi heyecani kotu bizim icin allah korusun hepsini
teşekkürler sibel, size de geçmiş olsun arda da o şekilde çok düşüyor.. güm diye hemde, her saniyede arkalarında olmadığımız oluyo allah esirgesin hepsiniya benim kızda tutunup kalkıyo sıralıyo sonra ellerini bırakıyo kaç kere düştü aklım çıktı.. çok tehlikeli bu zamanlar çok. dün az daha kafayı fayansa güm diye çarpıodu resmen engin havada tuttu.. köşeli yerlerde var çok tedirgin oluyorum.. aynı naz da bir iki adım atıyo sonra kendini kucağıma atıyo kaydirigubbakcemile3 çok şeker bu halleri..
arzucum tekrar başın sağolusn.. dua istiyodur bol bol dua et canım..
teşekkürler pelinAllah sabir versin arzu sizede gecmis olsun sibel allah korumus
emziriyorsun zaten. senin sutunden daha iyi laksatif olmaz. fitil filan verme bence. emzirmeye devam et, yapar merak etme. cikolata kabiz yapar evet. zaten bir faydasi da yok.
Günaydın arkadaşlar. İyi hafta sonları geçirirsiniz inşallah.
Kabızlık için bizde kayısı iyi geliyor. Kayısı kurusu haşlaması da etkili ama organik kayısılı kavanoz maması numberone.
Gunaydin fatma dr 5 gun yapmazsa fitil veriyor ben minaya karnina masaj yapip bagirsaklarini hareketlendryrm sonra bacaklarindan tutup tuvalette oturur posizyonunda tutuyrm onu ise yaryr yapsinda rahatlasin insallah
günaydıın kızlar kar yağıyor lapa lapa yerler beyazladı bile tutacak bu gidişle çook güzeel :)
azracık kabız olmuş fatmacım bizde yaşadık bir dönem kabızlık yapar diye bekleme 3 günden sonra yardım et derim ben 1 hafta bekledim yapar diye sonra kuzum çığlık çığlığa ağlayarak yaptı taş gibi popişi kanadı içini çeke çeke parçalanır gibi ağladı allah yaşatmasın çok zor insan anlıyor zaten kabız olduğunu küçük küçük katı yapıyorsa yapmaya çalışıyorsa kabızdır kuru kayısıyı suda haşlayıp püğre yapıp yedirebilirsin mürdüm eriğide ii geliyor bize fayda etmemişlerdi ama biz fitil kullandık şimdide bazen kabız oluyor şurup veriyorum yarım ölcek ertesi gün sabah yapıyor
sağolun arkadaşlar önerileriniz için aazra dun bıraz yoğun kıvamlı yaptı ama sert değildi yoğundu,,bugunde normal yaptı cok şukur...artık bıraz daha yeemek falan yemeye başladı ya bunye alışmaya calışıyo sanırım..ayy aama evde bız rahatladık valla dun eşıım sabahın 6 sında kalkmış azra kaka yapabıldı mı dıye soruyo yaptı 10 dakka once dedım bana nıye haber vermedın dıyo:))bu bebışler hep ıyı olsunlar da valla başka bıley ıstemıyorum,,sızde tekrar sağolun ,,kayısı yemıyor ama suyunu ıcıyor kaşıkla dun bırazda ondan vermıştım cok ıyı geldı hakkatenOrganik kayısılı hazır kavanoz maması var yaaa yarısını alıyorum üstüne su katıyorum ve karıştırıyorum (firma ismini bilirsiniz) mutlaka çıkartıyor. Bir de poposu çizilmesin diye azıcık bepantene sürüyorum çevresine accık. İnanılmaz mükemmel sonuç. Reklam parasımı istesem napsam...:)) Hıhıhıhıhı...Sevgiler.
benimki yavaş yavaş emin yürüyor dengesini sağlamak için bi duruyo sonra devam ediyor hepsi farklı bunların gerçekten asya hiç ellerini bırakıp ayakta durmadı yürüme öncesi şimdide öyle ellerini ancak yürümek için bırakıyor sihir gibi geliyor bi anda usta yürüyücüye dönüşmeleri:) gerçi herbi gelişmeyi bi anda yaptı bu da öyle bişeyherhalde ama anladığım bu hayatta en zor şey yürümekmiş:) hiç bi konuyu bu kadar uzatmamıştı gerçekten zor iş allahtan zamanında çok kafa göz kırdıda şimdi dikkatli hareket ediyor en tehlikeli zamanı bu zaman derler ama bence en tehlikeli zaman tutunarak ayağa kalktığı zaman o zaman o kadar çok düştüki şimdi çanağa gözü gibi bakıyor
Ay bugun ne keyifsiz bir gundu alllam alllam .
Ebruuu nbr ablamlardayim ben besiktas macinda esim
kızlar arda hafta sonu babaannede kaldı..
bu akşam 5 de gidip aldık.. sabah saat 9 da tarhana çorbası içirmiş..
toz tarhanalardan.. akşam da yedirmiş iki kase.. ben o toz tahanayı çok tutmuyorum nedense.. kendi yapmış tertemiz doğal aslında da.. ekşi tatsız tutsuz geldiği için ben hiç sade pişirp vermemiştim..
sadece ardanın yemeğini pişirirken bir yemek kaşığı da ondan ekleyerek kullanıyordum..
size sorum şu şekilde;
bu tarhananın gerçekten faydası vitamini var Mı? ben buna nedense hiç inanmıyorum... beni aydınlatırmısınız?
çok tarhana yediğinden mi bilmiyorum ardanın nefesinde ekşi bir koku var.. tuhaf böyle..
üstüne sinmiştir belki diye , evde nasılsa sıcak diye gelince iki kere yıkadım ama geçmedi geçmedi..
sabah saatlerinde çocuğun tarhanayla ne işi olur anne dedim.. tüm tembihlerime rağmen yedirmiş işte..
çok merak ediyorum gerçekten faydalı vitaminlimi bu çorba ekşi tatsız bişey yaaaa.. ama dediğim gibi ben sadece çeşni gibi bir yemek kaşığı sebzeli etli yemeğine karıştırıyordum.. aklım takıldı şimdi
evet ebru canım ya bende sevmediğim için yesin istemiyorum az önce google tarhananın faydaları yazdım baya iyi şeyler söylenmiş ama benim inanasım yok nedense ( kaynanam övüp duruyor ya heralde ona gıcık olduğumdan) kahvaltı ettirmiş de hemen sonrada çorba yedirmiş.. bu sıpa da yemiş işte işin ilginci...Sabah sabah kahvaltısını ettirmeden niye çorba içirmiş ki ilginç yani.
Canberk de sevmiyor tarhanayı ağzını burnunu ekşitiyor yerken ben de yapmıyorum hiç.
el lezzeti derlerya o var galiba bakıcınızda.. ne güzel bu bir şans bence:)zeynepte sevmemişti bakıcıda severek yiyormuş anlamadım bu cadıyı gerci kadın ne yapsa güzel oluyor eli güzel derler ya işte onlardan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?