2009 Aralık Anneleri

hepsi farkli demekki mina cok uzun zaman oldu ellerini birakip durdugu halada oyle durmak hosuna gidiyor bence cok sakat is su donem cok korkuyorum ben sahsen ayaga kalktiginda sorun yoktu minada dik duruyordu denge sagliyordu hic dusmedi oyle ama bu hizli yurumesi heyecani kotu bizim icin allah korusun hepsini

ya sorma herşey tehlikeli artık heryer tedavilik olmassak iyi valla peşinden geldiğimi farkkettiği anda benimkide coşuyo özellikle yasak biyere gidiyosa ne yaparsam kardır hesabı oan ter içinde kalıyorum biyerine bişey olacak diye

melikecim çok üzldüm... inasn nasılda bağlanıyor beslediği canlıya...özellikle köpekler kediler....

dün gece babamı gördüm rüyamda.. daha doğrusu telefonla konuştum..
güya babam başka bir şehirde hastanede yatıyormuş yine.. tedavisi devam ediyormuş.. gecnin dördünde muratla biyerden biyere giderken diyorumki aşkım babam bu hafta aramadı hiç, hep arardı kan lazım diye diyorum.. içime kurt düştü diyorum.. muratda dur arayalım diyo, ben hayııııır saçamalama hasta adam gecenin dördünde hemde hastanede rahatsız edilirmi diyorum biliyorum b gece sabah olmıycak bana diyorum o da dayanamayıp arıyor, babam açıyor konuştuktan sonra bana veriyor eşim telefonu..
babacııım canımmmm seni çok özledim baba..
- BENDE SİZİ ÇOK ÖZLEDİM BEBEĞİM.. SENİ ANNENİ KARDEŞİNİ MURATI.. HEPİNİZİ.. BURNUMDA TÜTÜYORSUNUZ.. (sesi çok durgun ve ağlamaklı)
canım babam sakın üzme kendini geçicek bugünler ve dönüp bakıcaz anı olucak bunlar.. sen sakın moralini bozma ki tedavi iyi sonuçlar versin..
-İNŞALLAH YAVRUUUM BEBEĞİM KURBAN OLURUM SANA.. OĞLUŞUM NASIL YAKIŞIKLIM????
(burda güya arda doğduğundan beri babam görememiş çünkü şehir dışındaymışya hastane)
iyi baba bir yaramaz ki sorma tam senin hayalindeki gibi, hayalini kurduğun herşeyi yapıyor
baba ateşin yine yükseliyor mu akşamları???
- HEEE EVET YÜKSELİYO DA KIZIM, YİNE SENİN YAPTIĞIN GİBİ ISLATIP ATLETLERİMDEN KOYUYORUM AYAK BİLEKLERİME FİLAN.. NAPALIM KZIM ÖYLE BÖYLE İDARE EDİYORUM..
babacım seni çok seviyorum, babam sen benim canımsın
-BEBEĞİM CANIM KIZIM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM ...............

sürekli karşılıklı ağlamaklı aynı bu cümleler.. resmen babamın sesi kulaklarımdan gitmiyor..
çok özledim onu..

birde hemen ter içinde uyandım ve bizim koridorda tuhaf bir aydınlık vardı ışık değildi kesinlikle
anlatamıyorum tarif edemiyorum.ardanın odasının önündeydi bu ışık.. ama uyanığım yani buna eminim.. önce yavaşça muratı dürttüm aşkım sakin ol ama bir ışık var korşdorda dedim.. o döner dönmez karanlık oldu tekrar... murat bana inanmadı ama ben gördüm.. ama nasıl bişey olduğunu tarif edemiyorum ama gözümn önünden gitmiyo..

ve gece dörtten sabah 7 ye kadar balkonda hıçkıra hıçkıra ağladım..
mekanı cennet olsun nur yağsın onu çok özledim... babamı.. ve hala kendime gelemedim.. ruh gibiyim.. sesini duydum 1,5 yıl sonra.. bebeğim deyişine hasrettim

ya benim kızda tutunup kalkıyo sıralıyo sonra ellerini bırakıyo kaç kere düştü aklım çıktı.. çok tehlikeli bu zamanlar çok. dün az daha kafayı fayansa güm diye çarpıodu resmen engin havada tuttu.. köşeli yerlerde var çok tedirgin oluyorum.. aynı naz da bir iki adım atıyo sonra kendini kucağıma atıyo kaydirigubbakcemile3 çok şeker bu halleri..

arzucum tekrar başın sağolusn.. dua istiyodur bol bol dua et canım..

teşekkürler sibel, size de geçmiş olsun arda da o şekilde çok düşüyor.. güm diye hemde, her saniyede arkalarında olmadığımız oluyo allah esirgesin hepsini
Allah sabir versin arzu sizede gecmis olsun sibel allah korumus
teşekkürler pelin

Arzucum ağladım okurken.Allah mekanını cennet etsin inşallah.torununu sevmiştir belki.sizi takip ediyordur izliyordur sen mutlu ol ki baban da olsun...Dualarınızı eksik etmeyin.Başınız sağolsun.

emziriyorsun zaten. senin sutunden daha iyi laksatif olmaz. fitil filan verme bence. emzirmeye devam et, yapar merak etme. cikolata kabiz yapar evet. zaten bir faydasi da yok.

Günaydın arkadaşlar. İyi hafta sonları geçirirsiniz inşallah.
Kabızlık için bizde kayısı iyi geliyor. Kayısı kurusu haşlaması da etkili ama organik kayısılı kavanoz maması numberone.

Gunaydin fatma dr 5 gun yapmazsa fitil veriyor ben minaya karnina masaj yapip bagirsaklarini hareketlendryrm sonra bacaklarindan tutup tuvalette oturur posizyonunda tutuyrm onu ise yaryr yapsinda rahatlasin insallah

sağolun arkadaşlar önerileriniz için aazra dun bıraz yoğun kıvamlı yaptı ama sert değildi yoğundu,,bugunde normal yaptı cok şukur...artık bıraz daha yeemek falan yemeye başladı ya bunye alışmaya calışıyo sanırım..ayy aama evde bız rahatladık valla dun eşıım sabahın 6 sında kalkmış azra kaka yapabıldı mı dıye soruyo yaptı 10 dakka once dedım bana nıye haber vermedın dıyo:))bu bebışler hep ıyı olsunlar da valla başka bıley ıstemıyorum,,sızde tekrar sağolun ,,kayısı yemıyor ama suyunu ıcıyor kaşıkla dun bırazda ondan vermıştım cok ıyı geldı hakkaten

ya azra bır aydır tutup kalkıyor ve sıralıyor ,,elınden tutunca da yuurumeyı sevıyor fakat hıç yurume calışması gayretı yok.gecenlerde ayakta durmaya başlamıştı fakat oyle dalgınlıkla duruyodu farkedıncede heme yavaşça oturuyodu,,bastrıyorum kızım hadı basta ayakta dur hadı yuruyelım falan dıye yokk yavaşça oturuyo yere,,,pek temkınlı bu yuzden zor yurucek gbıme gelıyor...yurumesı rüya gıbı ya ben oturur ağlarımm duşununce bıle azrayı oyle ayaklarının ustunde bızım gıbı yuruyo falan ayy ıçım bı hoş oluyo

kızlar anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir cildiyeci var mı yarın nazı götürcem. iki gözünün kapağında da kırmızılıklar var pütür pütür.. kaşıyo sürekli altlarında da başlamış hafif.. bi kere daha oldu memorial a götürmüştüm. kadın şöle bi baktı uçuk bu dedi krem verdi sürdük azalttı ama geçmedi. iyi bi doktora götürmek istiyorum. hem durduk yerde gözde niye uçuk çıkarki....

bugün geleneksel kayınvalide ziyareti yaptım yorgunum malumunuz ruhen azcık uzanıcam..

kızlar arda hafta sonu babaannede kaldı..
bu akşam 5 de gidip aldık.. sabah saat 9 da tarhana çorbası içirmiş..
toz tarhanalardan.. akşam da yedirmiş iki kase.. ben o toz tahanayı çok tutmuyorum nedense.. kendi yapmış tertemiz doğal aslında da.. ekşi tatsız tutsuz geldiği için ben hiç sade pişirp vermemiştim..
sadece ardanın yemeğini pişirirken bir yemek kaşığı da ondan ekleyerek kullanıyordum..

size sorum şu şekilde;
bu tarhananın gerçekten faydası vitamini var Mı? ben buna nedense hiç inanmıyorum... beni aydınlatırmısınız?

çok tarhana yediğinden mi bilmiyorum ardanın nefesinde ekşi bir koku var.. tuhaf böyle..
üstüne sinmiştir belki diye , evde nasılsa sıcak diye gelince iki kere yıkadım ama geçmedi geçmedi..
sabah saatlerinde çocuğun tarhanayla ne işi olur anne dedim.. tüm tembihlerime rağmen yedirmiş işte..

çok merak ediyorum gerçekten faydalı vitaminlimi bu çorba ekşi tatsız bişey yaaaa.. ama dediğim gibi ben sadece çeşni gibi bir yemek kaşığı sebzeli etli yemeğine karıştırıyordum.. aklım takıldı şimdi

Ebruuu nbr ablamlardayim ben besiktas macinda esim

Pelin iyilik canım ne olsun geç oldu gerçi biraz yeni gördüm mesajını.
Bu erkeklerin maç tutkusu nedir anlamıyorum ben bizimki de bankanın turnuva maçları vardı ona gidiyordu her cumartesi oynasa neyse birde seyretmeye gidiyor koştur koştur. Allah tan kavga çıkmış maçta bunların bankayı da men etmişler turnuvadan ne üzüldüm ne üzüldümm.
Neyseki ablanlara gitmişsin bu yüzden evde yalnız oturmak daha da sinir ederdi herhalde.

Sabah sabah kahvaltısını ettirmeden niye çorba içirmiş ki ilginç yani.
Canberk de sevmiyor tarhanayı ağzını burnunu ekşitiyor yerken ben de yapmıyorum hiç.

zeynepte sevmemişti bakıcıda severek yiyormuş anlamadım bu cadıyı gerci kadın ne yapsa güzel oluyor eli güzel derler ya işte onlardan :))))

Sabah sabah kahvaltısını ettirmeden niye çorba içirmiş ki ilginç yani.
Canberk de sevmiyor tarhanayı ağzını burnunu ekşitiyor yerken ben de yapmıyorum hiç.
evet ebru canım ya bende sevmediğim için yesin istemiyorum az önce google tarhananın faydaları yazdım baya iyi şeyler söylenmiş ama benim inanasım yok nedense ( kaynanam övüp duruyor ya heralde ona gıcık olduğumdan) kahvaltı ettirmiş de hemen sonrada çorba yedirmiş.. bu sıpa da yemiş işte işin ilginci...
zeynepte sevmemişti bakıcıda severek yiyormuş anlamadım bu cadıyı gerci kadın ne yapsa güzel oluyor eli güzel derler ya işte onlardan :))))
el lezzeti derlerya o var galiba bakıcınızda.. ne güzel bu bir şans bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…